شمانیوز
شما نیوز

فرهنگ‌سراهای ویژه زنان، باید زمینه پیشرفت جامعه را فراهم کنند

مدیر‌کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری زنجان با اشاره به راه‌اندازی فرهنگسرای زندگی در محل پارک بانوان شهر زنجان، در چند روز گذشته گفت: فرهنگسراهای مختص زنان، باید زمینه پیشرفت جامعه را فراهم کند.

مدیر‌کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری زنجان با اشاره به راه‌اندازی فرهنگسرای زندگی در محل پارک بانوان شهر زنجان، در چند روز گذشته گفت: فرهنگسراهای مختص زنان، باید زمینه پیشرفت جامعه را فراهم کند.

ماهرخ بلوری در گفت‌وگو با خبرنگار «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد: راه‌اندازی این قبیل فرهنگسراها می‌تواند زمینه را برای فعالیت مثبت و روزافزون زنان و دختران جوان فراهم کرده و منتج به ارتقای سطح فرهنگ جامعه باشد چراکه نوک پیکان همه هنجارها و ناهنجاری‌های سطح جامعه در نهایت به زنان و دخترانی برمی‌گردد که هر کدام به نوبه خود نقش مادری و همسری داشته، اصول تربیتی نسل آتی را پایه‌ریزی می‌کنند.

این مسئول ادامه داد: در دید عام، فرهنگسراها تنها مکانی برای سرگرمی و آموزش کامپیوتر، خیاطی، گلدوزی و سایر حرف بوده و مسئولیتی بیشتر از این ندارند، در حالی‌که این‌طور نیست و مکان‌هایی با این ویژگی می‌توانند از مراکز اصلی تبیین فرهنگ و تربیت نسل برتر به شمار آیند.

مدیر‌کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری زنجان ادامه داد: علاوه بر این، آموزش‌های حرفه‌ای، درسی، زبان و حتی موسیقی از جایگاه خاص خود برخوردار بوده و دست‌اندازی به حریم بخش خصوصی، نه تنها با سیاست‌های دولت تدبیر و امید سازگار نیست، بلکه موجب تضعیف بخش خصوصی نوپا شده و می‌تواند آثار زیان‌باری برای پیشرفت اقتصاد جامعه داشته باشد.

وی افزود: اگر زمینه مناسبی برای توسعه فرهنگی جامعه فراهم شده و برتری آن در ذهن دختران و زنان تثبیت شود، کاهش چشمگیری در بسیاری از هزینه‌ها جهت نهادینه‌سازی هنجارهای اجتماعی خواهیم داشت. در این راستا، نخستین گام آن است که همه اقشار جامعه را در تصمیم‌گیری‌ها و حتی مدیریت مجموعه‌های فرهنگی وارد کنیم تا مردم، نهادهای مدنی را از آن خود دانسته و برایش دلسوزی کنند.

بلوری خاطرنشان کرد: تاسیس خانه نهادهای مدنی حوزه زنان، تاسیس خانه مدیران زن، تاسیس کتابخانه تخصصی زنان و سامانه مبادله و اشتراک‌گذاری کتب، راه‌اندازی تالار گفت‌وگوی حضوری و مجازی که پشتیبانی فیزیکی و الکترونیکی داشته باشد، احیای قصه‌گویی، فعالیت‌های فرهنگی در حوزه صنایع دستی با استفاده از آلاچیق‌های مستقر در محوطه، برگزاری جلسات ادواری گفت‌وگو در زمینه‌های فیلم، شعر، کتاب، موسیقی، ایجاد امکانات ویژه برای گروه‌های خاص زنان و دختران (معلولان و حاشیه‌نشینان) و مواردی از این دست می‌تواند از جمله برنامه‌های فرهنگسرای زندگی بوده و منجر به ارتقای فرهنگ عمومی شهرستان زنجان شود.

به گزارش ایسنا، فرهنگسرای زندگی با مساحتی بالغ بر 1320 مترمربع، همچنین 740 متر مربع محوطه‌سازی، با اعتباری بیش از 20 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

تبلیغات متنی