حمله به لامرد مصداق جنایت جنگی است

استاندار فارس در سفر به شهرستان لامرد، با تاکید بر اینکه دشمن با هدف شکست اراده مردم و ایجاد ناامیدی، اماکن غیرنظامی این شهرستان را هدف موشک‌های کشتار جمعی قرار داده است، از حفظ و ثبت آثار این تجاوزات به‌عنوان اسناد جنایت جنگی و پیگیری حقوقی متجاوزان در محافل بین‌المللی خبر داد.
حمله به لامرد مصداق جنایت جنگی است

به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، حسینعلی امیری در سفر به شهرستان لامرد و بازدید از مناطق آسیب‌دیده و دیدار با خانواده‌های شهدا و جانبازان، حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به لامرد را بخشی از یک پازل نظامی برای ایجاد رعب و وحشت میان مردم و ایجاد ناامیدی و تزلزل در جامعه توصیف کرد.

وی با تحلیل نظامی این حمله گفت: در نقاط هدف قرار گرفته در لامرد، هیچ‌گونه پادگان، پایگاه موشکی، پهپاد یا مرکز نظامی وجود نداشت و ندارد.

او افزود: دشمن با تکیه بر تکنولوژی خود به‌خوبی می‌دانست که این مناطق فاقد اهداف نظامی هستند، اما با پرتاب چهار موشک متوالی در چهار نقطه مختلف، هدفش نه تخریب نظامی، بلکه کشتار جمعی، شکست اراده مردم و ایجاد ناامیدی بود.

وی به هماهنگی بیشتر با مدیران صداوسیما و مطبوعات برای تدوین برنامه‌های ملی و منطقه‌ای جهت بازنمایی این جنایت اشاره کرد و گفت: این واقعه نباید به فراموشی سپرده شود و پرداختن به نیازهای خانواده‌های شهدا، جانبازان و آسیب‌دیدگان جنگ، بخشی از وظایف روزمره و تکالیف همگانی است که با جدیت دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه این جنایت بزرگ به دلیل هم‌زمانی با وقایع تکان‌دهنده‌ای چون شهادت مقام معظم رهبری، فرماندهان عالی نظامی و انتظامی و حمله به مدرسه میناب، تحت‌الشعاع قرار گرفت، افزود: دشمن علیرغم همه دشواری‌هایی که بر ملت ما تحمیل کرده است، نمی‌داند که مردم ما با تکیه بر اعتقادات دینی و استقامت، در برابر هر ضربه‌ای استوار می‌مانند و از همین روست که اراده پولادین مردم لامرد، دشمن را ناامید کرده و به عقب رانده است.

او با بیان اینکه ایجاد دوقطبی‌ها و بحث‌هایی همچون صلح و جنگ یا مذاکره و میدان، ابزاری برای ایجاد تردید در جامعه است ادامه داد: نباید در دام این روش‌های روانی دشمن گرفتار شد.

امیری با استناد به اصل 110 قانون اساسی، تاکید کرد: اعلان جنگ یا صلح تنها بر عهده مقام معظم رهبری است و تصمیمات آن در هرم حاکمیت اتخاذ می‌شود؛ بنابراین تمام جامعه باید در این مسیر با اتحاد و انسجام، گوش به فرمان ایشان باشند.

وی با تاکید بر پیچیدگی طراحی‌های دشمن در حملات اخیر، لزوم حفظ آثار تخریب در شهرستان لامرد به‌عنوان اسناد جنایات جنگی را یادآور شد و این اقدام را برای ثبت تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی ضروری دانست.

او با اشاره به ابعاد قانونی این حملات، اظهارداشت: این اقدامات، مصداق بارز "جنایت جنگی" است و رژیم صهیونیستی و آمریکا با این کار، کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو و الزامات حقوقی مربوط به مخاصمات بین‌المللی را نقض کرده‌اند.

وی افزود: دولت و قوه قضاییه با تکیه بر مستندات تکمیل‌شده، در حال پیگیری این موضوع در مراجع جهانی و حقوقی هستند.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا