پاکسان در مسیر یک جهش بزرگ؛ پروژه ۱۸ هزار تنی، برگ برنده محمدی‌راد

مدیرعامل شرکت پاکسان با تشریح مسیر اصلاح ساختار و بهبود عملکرد این شرکت طی چهار سال گذشته، از عبور پاکسان از شرایط زیان‌دهی به سودآوری خبر داد و گفت: کنترل بهای تمام‌شده، اصلاح ساختار، ارتقای کیفیت محصولات، مدیریت مصرف مواد اولیه و بازسازی ماشین‌آلات، از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده برای بهبود وضعیت شرکت بوده است. وی همچنین از حرکت پاکسان به سمت تولید مواد اولیه و حدواسط، توسعه بازارهای صادراتی و احداث یک پلنت جدید با ظرفیت سالانه ۱۸ هزار تن خبر داد.
پاکسان در مسیر یک جهش بزرگ؛ پروژه ۱۸ هزار تنی، برگ برنده محمدی‌راد

 به گزارش شمانیوز، دکتر شهریار محمدی‌راد، مدیرعامل شرکت پاکسان، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نقش اثرگذار رسانه ها در شرایط اقتصادی کشور، تأکید کرد که رسانه‌ها می‌توانند با روایت دقیق و حرفه‌ای از عملکرد صنایع، ضمن ایجاد انگیزه در جامعه، نقاط ضعف و چالش‌های بنگاه‌های اقتصادی را نیز منصفانه به تصویر بکشند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و آنچه «جنگ اقتصادی» خواند، اظهار کرد: شرکت‌های تولیدی در صف نخست این جنگ قرار دارند و اخبار و روایت‌هایی که از عملکرد آنها در رسانه‌ها منتشر می‌شود، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر افکار عمومی داشته باشد.

*رسانه باید در کنار تولید باشد*

مدیرعامل پاکسان با تأکید بر اهمیت نگاه حرفه‌ای رسانه‌ها گفت: انتظار ما این است که رسانه در کنار تولید و تلاش کارکنان و مدیران صنعت قرار داشته باشد و با نگاه یک شخص ثالث، عملکرد مجموعه‌ها را بررسی و نقاط قوت و ضعف را منصفانه مطرح کند.

محمدی‌راد با اشاره به سابقه فعالیت خود در پاکسان طی چهار سال گذشته، افزود: شرکت در ابتدای این دوره شرایط دشواری داشت، اما به لطف خداوند و تلاش همکاران توانستیم از آن وضعیت عبور کنیم و شرایط مناسبی را برای ادامه مسیر فراهم کنیم.

وی ادامه داد: اکنون باید برای آینده تلاش کنیم؛ همانند کسی که نهالی می‌کارد و می‌داند شاید هیچ‌گاه در سایه آن استراحت نکند، اما هدفش این است که برای آیندگان و نسل‌های بعدی قدمی بردارد.

*استراتژی جدید پاکسان؛ حرکت از محصول نهایی به سمت مواد اولیه*

محمدی‌راد با اشاره به افزایش رقابت در بازار محصولات شوینده اظهار کرد: با ورود تولیدکنندگان متعدد، رقابت در بخش محصولات افزایش یافته است و بر همین اساس، بخشی از تمرکز پاکسان به سمت تولید مواد اولیه و مواد حدواسط مورد نیاز صنعت حرکت کرده است.

وی افزود: این رویکرد می‌تواند علاوه بر تأمین نیاز صنعت داخل، زمینه صادرات به کشورهای همسایه را نیز فراهم کند؛ به‌خصوص محصولاتی که از نظر هزینه حمل‌ونقل و کیفیت قابلیت رقابت در بازارهای منطقه‌ای داشته باشند.

*کنترل بهای تمام‌شده؛ کلید عبور پاکسان از زیان*

مدیرعامل پاکسان یکی از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در چهار سال اخیر را تمرکز بر کنترل بهای تمام‌شده عنوان کرد و گفت: با مجموعه اقداماتی که در این زمینه انجام شد، توانستیم شرکت را از وضعیت زیان به سود برسانیم.

به گفته محمدی‌راد، اصلاح ساختار، بهبود کیفیت محصولات و کاهش بهای تمام‌شده از جمله محورهای اصلی این برنامه بوده است. وی با بیان اینکه کاهش بهای تمام‌شده حاصل مجموعه‌ای از اقدامات است، اظهار کرد: جایگزینی مواد اولیه مشابه و کنترل میزان مصرف مواد اولیه از جمله اقداماتی بوده که در این مسیر انجام شده است.

مدیرعامل پاکسان خاطرنشان کرد: این اقدامات در شرایطی انجام شد که از یک سو شاهد افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه بودیم و از سوی دیگر، محدودیت‌های ناشی از قیمت‌گذاری وجود داشت؛ بنابراین ایجاد تعادل میان کنترل هزینه‌ها، حفظ کیفیت، رعایت استانداردها و استمرار تولید، یکی از مهم‌ترین محورهای مدیریتی شرکت بوده است.

*بازسازی ماشین‌آلات و تأمین تجهیزات پیشرفته*

محمدی‌راد، نوسازی و بازسازی ماشین‌آلات را یکی دیگر از برنامه‌های مهم پاکسان دانست و گفت: بخشی از ماشین‌آلات شرکت قدیمی است و تا جایی که امکان داشته باشد، بازسازی آنها را دنبال کرده‌ایم. وی با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم‌ها و محدودیت‌های ارزی افزود: با وجود شرایط دشوار تحریمی و مشکلات ارزی، تجهیزات مورد نیاز از شرکت‌های معتبر و پیشرو جهان تأمین و در مجموعه نصب شده است.

مدیرعامل پاکسان تأکید کرد: حفظ و ارتقای جایگاه شرکت اهمیت زیادی دارد؛ چرا که مجموعه پاکسان علاوه بر جایگاه خود در صنعت، با معیشت تعداد زیادی از خانواده‌ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم ارتباط دارد.

*احداث پلنت جدید برای تولید ماده اولیه شوینده*

محمدی‌راد در ادامه از اجرای یک پروژه مهم توسعه‌ای در حوزه تولید مواد اولیه خبر داد و گفت: یکی از اقدامات بزرگ شرکت، احداث یک پلنت جدید برای تولید ماده اولیه مورد استفاده در صنعت شوینده است.

وی با اشاره به استفاده از تجهیزات پیشرفته در این طرح اظهار کرد: تجهیزات این پروژه از یکی از شرکت‌های پیشرفته دنیا تأمین شده و فرآیند ساخت و راه‌اندازی پلنت آغاز شده است.

به گفته مدیرعامل پاکسان، در صورت بهره‌برداری از این پروژه، محصول تولیدی از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار خواهد بود و علاوه بر تأمین بخشی از نیاز داخلی، ظرفیت حضور در بازار کشورهای همسایه و منطقه را نیز خواهد داشت.

*ظرفیت 18 هزار تنی پروژه جدید پاکسان *

مدیرعامل پاکسان ظرفیت تولید این پروژه را سالانه 18 هزار تن ماده اولیه اعلام کرد و گفت: این پروژه می‌تواند از نظر ایجاد جریان نقدی و سوددهی، اثر قابل توجهی برای شرکت داشته باشد.

محمدی‌راد افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، امیدواریم این پروژه در اواخر سال مالی آینده به بهره‌برداری برسد. وی همچنین با اشاره به آغاز اقدامات مربوط به تأمین نقدینگی مورد نیاز پروژه اظهار کرد: فرآیند تأمین منابع مالی این طرح نیز آغاز شده و تلاش می‌کنیم پروژه در مسیر برنامه‌ریزی‌شده به مرحله بهره‌برداری برسد.

*تاکید مدیرعامل پاکسان بر شفافیت در تعامل با رسانه‌ها*

مدیرعامل پاکسان ، در پایان ضمن تبریک روز خبرنگار، از همکاری رسانه‌ها با پاکسان در سال‌های گذشته قدردانی کرد و گفت: تلاش داریم ارتباط خود با رسانه‌ها را بر مبنای اعتماد، شفافیت و گفت‌وگوی دوسویه ادامه دهیم.

وی افزود: امیدواریم در ادامه مسیر، در کنار اصحاب رسانه بتوانیم روایتگر بخشی از تلاش‌های صنعت و تولید کشور باشیم و دستاوردها و چالش‌های این حوزه را به شکل حرفه‌ای و منصفانه منعکس کنیم.

نویسنده : لیلا افلاکی

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا