در هیچ نقطه استان بحران آبی نداریم
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، حسینعلی امیری روز سه شنبه در مراسم افتتاح فاز نخست بهرهبرداری از خطوط انتقال آب رینگ بین مخازن غرب به جنوب شیراز، با قدردانی از حضور وزیر نیرو و تلاش مدیران و کارکنان صنعت آب استان، اظهار کرد: بر من واجب است است که مراتب رضایت و قدرداتی خود را از مدیران آب و فاضلاب شیراز، آب منطقه ای استان و آب و فاضلاب استان اعلام کنم.
وی تاکید کرد: به غیر از پروژه آبی شهرستان خرامه که مدیرعامل شرکت آب منطقه ای فارس برای شتاب بخشی به آن، قول مساعد داده، دیگر پروژه های آب استان پیشرفت خوبی دارد.
استاندار فارس با اشاره به سخنان نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، گفت: نکته مهم در زمینه آزادسازی آب در این منطقه، این است که به نحوی مدیریت شد که هم کشاورزان به کشت و کار بپردازند و هم صنعت به فعالیت خود ادامه دهد.
او اظهار داشت: در شرایط کنونی، به شدت نیازمند سرمایه اجتماعی هستیم و مدیریت باید به گونهای باشد که هم مشکلات مردم حل و هم از ایجاد تنش پیشگیری شود.
وی گفت: یکی از مشکلات شهر صدرا با 320 هزار جمعیت تصفیه فاضلاب بود و پروژه تصفیهخانه این شهر در شرایط دشوار جنگ که کشور زیر تهاجم و موشک باران دشمن بود، بی وقفه اجرا و تکمیل شد.این پروژه در همین شرایط جنگی نیز به بهرهبرداری رسید که بازتاب خیلی خوبی هم داشت.
وی افزود: از یک هزار و700 پروژه ای که ما در هفته دولت افتتاح کردیم، 90 هزار میلیارد تومان طرح های عمرانی و بخش قابل توجهی از این طرح ها نیز مربوط به صنعت آب و برق استان بود.
او اظهار داشت: همه این پروژه ها با در نظر گرفتن عدالت و توسعه متوازن و با شاخصهای توسعه بود که در اولین جلسه شورای برنامه ریزی استان مطرح شد.
0 دیدگاه