میزبانی رایتل از رئیس پلیس فتا تهران در الکامپ۲۹

در جریان بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، رایتل میزبان سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ، در غرفه این اپراتور بود و ظرفیت‌ها و دستاوردهای رایتل در حوزه ارتباطات، فناوری‌های نوین و خدمات دیجیتال مورد توجه قرار گرفت.
میزبانی رایتل از رئیس پلیس فتا تهران در الکامپ۲۹

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ، در جریان برگزاری بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ از غرفه رایتل بازدید کرد.

در این بازدید، ضمن معرفی ظرفیت‌ها و راهکارهای ارتباطی و فناورانه رایتل، موضوعات مرتبط با توسعه خدمات دیجیتال، امنیت فضای مجازی و ضرورت توجه به الزامات امنیتی در ارائه خدمات نوین ارتباطی مورد بررسی قرار گرفت.

رایتل به‌عنوان تنها اپراتور تلفن همراه حاضر در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، در این رویداد آخرین محصولات، خدمات و راهکارهای خود را در حوزه ارتباطات، تحول دیجیتال و فناوری‌های نوین به بازدیدکنندگان و فعالان صنعت معرفی می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا