توسعه فضای سبز و ایجاد جذابیت‌های بصری در اولویت برنامه‌های کلان منطقه قرار دارد

مدیرعامل منطقه آزاد دوغارون در نشست با معاونان منابع طبیعی استان، با تأکید بر اینکه آینده این منطقه بر پایه توسعه پایدار بنا شده است، توسعه فضای سبز و ایجاد جذابیت‌های بصری را از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان منطقه دانست.
توسعه فضای سبز و ایجاد جذابیت‌های بصری در اولویت برنامه‌های کلان منطقه قرار دارد
 
 

به گزارش روابط عمومی منطقه آزاد دوغارون، این نشست تخصصی با حضور محمدرضا مودودی، مدیرعامل این سازمان، محمد زرگران، معاون فنی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی، سید ناصر مرجانی، رئیس اداره امور بیابان، مهدی رمضانی، معاون اداره امور بیابان این اداره‌کل، و خسرو مجیدی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تایباد، در دفتر مرکزی سازمان برگزار شد.
مودودی در این نشست، با تشریح ابعاد کلان و راهبردی منطقه مرزی دوغارون، اظهار کرد: نگاه این سازمان صرفاً کالبدی و تجاری نیست؛ آینده دوغارون به‌عنوان مهم‌ترین شهر تجاری شرق کشور، با وسعتی معادل یک‌سوم مشهد و هفت برابر تایباد، بر پایه توسعه پایدار بنا شده است. ساخت بزرگ‌ترین بلوار تجاری، ایجاد جذابیت‌های بصری و توسعه حداکثری فضای سبز، ویترین مناسبی برای ورود و خروج فعالان اقتصادی به کشور خواهد بود.
مدیرعامل منطقه آزاد دوغارون با اشاره به نهایی‌شدن بیش از 15 پروژه بزرگ صنعتی و زیرساختی در ماه جاری، بر اختصاص سهم ویژه‌ای از سوی واحدهای صنعتی و سرمایه‌گذاران به فضای سبز تأکید کرد و گفت: سهم فضای سبز منطقه فراتر از میزان پیش‌بینی‌شده در مطالعات طرح جامع، یعنی 15 درصد، خواهد بود.
مودودی در ادامه افزود: به‌منظور حفظ سرمایه‌های طبیعی، طراحان موظف شده‌اند با بهره‌گیری از فناوری‌های روز و هوش مصنوعی، کمترین آسیب را به پوشش گیاهی موجود وارد کنند.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا