در این جلسه بعد از بحث و بررسی توضیحات روسای ادارات شرکت آب و فاضلاب شهرستان های ماکو،شوط و پلدشت مقرر شد ادارات آب وفاضلاب و فرمانداران بصورت کوتاه مدت وبلند مدت نسبت به رفع مشکلات و تامین آب شرب سالم به ترتیب اولویت در روستاهای منطقه اقدام نمایند.
همچنین مقرر شد برای تامین اضطراری و کوتاه مدت آب سالم و بهداشتی مورد نیاز روستاهای بدون آب شرب منطقه با نصب تانکر ثابت با تامین آب آن با تانکرهای سیار توسط شرکت آب و فاضلاب شهرستان، بصورت رایگان انجام گیرد.
برای تامین آب شرب سالم و بهداشتی پایدار در دراز مدت نیز شرکت های آب و فاضلاب مستقر در منطقه با ارائه طرح و نقشه تامین اعتبار لازم از اعتبارات ملی از محل منابع ملی این مشکل رفع شود. مقرر شد تامین تانکرهای سیار تا پایان سال توسط شرکت آب وفاضلاب نصب و مورد استفاده قرار گیرند.
پایگاه خبری منطقه آزاد ماکو

.gif)
.gif)





0 دیدگاه