دولت باید جلوی اجحاف بانک‌ها به تولیدکنندگان را بگیرد

دولت باید جلوی اجحاف بانک‌ها به تولیدکنندگان را بگیرد
دولت باید جلوی اجحاف بانک‌ها به تولیدکنندگان را بگیرد

به گزارش شمانیوز: احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در آستانه سال جدید و با تأکید بر حمایت و استفاده بیش از پیش از کالای ایرانی، اظهار داشت: در این راستا دولت باید جلوی اجحاف بانک‌ها، بیمه‌ها ، گمرک، اداره مالیاتی به تولیدکنندگان را بگیرد.

وی عرضه کالای ایرانی توسط فروشگاه‌های دولتی و نیمه دولتی را از دیگر راه‌های حمایت از کالای ایرانی خواند و افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و همچنین بنیادها، صدا و سیما و نشریات نیز باید تمام امکاناتشان را برای برندسازی کالای ایرانی به میدان آورند.

دیگران چه می خوانند:

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به اینکه در راستای حمایت از کالای ایرانی مجلس باید قوانین تشویقی صادراتی و تنبیهی وارداتی غیرضروری را تصویب کند، عنوان کرد: در این زمینه تولیدکنندگان ایرانی هم باید قول دهند جنس با کیفیت تولید کنند.

امیرآبادی در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: ستاد اجرایی هم می‌تواند در بالا بردن کیفیت کالا ها و همچنین امکانات و مراکز اقتصادی خود را در اختیار کالای ایرانی با قیمت پایین تر قرار دهند.

دولت باید جلوی اجحاف بانک‌ها به تولیدکنندگان را بگیرد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟