اخرین اخبار از انتخاب سرمربی پرسپولیس

درصورتی‌که سرمربی برزیلی تخفیف قابل توجهی به باشگاه پرسپولیس ندهند فصل آینده روی نیمکت این تیم حضور نخواهد داشت.
اخرین اخبار از انتخاب سرمربی پرسپولیس

 مذاکرات پرسپولیس با اوسمار ویرا برای تمدید قرارداد ادامه دارد اما اختلاف مالی میان دو طرف همچنان پابرجاست. مدیران این باشگاه امضای قرارداد جدید را به کاهش قابل‌توجه رقم درخواستی کادر فنی این مربی برزیلی منوط کرده‌اند.
مذاکرات دو طرف برای ادامه همکاری در فصل آینده هنوز به نتیجه نهایی نرسیده و اختلاف مالی مهم‌ترین مانع بر سر راه توافق طرفین است.
پیگیری‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد مبلغ قرارداد پیشنهادی اوسمار ویرا و کادر فنی‌اش برای فصل آینده یک میلیون و 700 هزار دلار است. این رقم تنها مربوط به خود اوسمار نیست و مجموع قرارداد او و 3 مربی خارجی حاضر در کادر فنی را شامل می‌شود.
در مقابل، مدیران باشگاه معتقدند این رقم با شرایط مالی باشگاه همخوانی ندارد و از سرمربی برزیلی خواسته‌اند بین 400 تا 500 هزار دلار از مبلغ قرارداد درخواستی خود و کادرش را کاهش دهد تا زمینه برای امضای قرارداد جدید فراهم شود.
باشگاه پرسپولیس موضع خود را به‌صورت شفاف به اوسمار اعلام کرده و درصورتی‌که این مربی تنها به تخفیفی جزئی رضایت دهد و کاهش قابل‌توجهی در مبلغ قرارداد ایجاد نشود، مدیران باشگاه از ادامه مذاکرات صرف‌نظر کرده و قید همکاری با اوسمار ویرا در فصل آینده را خواهند زد.

فارس

نویسنده : مدیر

اخرین اخبار از انتخاب سرمربی پرسپولیس

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟