شمانیوز
شما نیوز

آخرین آمار از تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ایران

آخرین آمار از تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ایران

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به گفته سخنگوی وزارت بهداشت افزایش یافت.

به گزارش شمانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا، در ایران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۸۶  مورد جدید از ابتلا به کرونا در کشور ثبت شده که از این موارد ۱۵ نفر فوت کرده‌اند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت:  براین اساس تعداد مبتلایان کرونا در کشور به ۲ هزار ۹۲۲ نفر و تعداد افراد فوت شده به ۹۲ نفر رسیده است.  از این تعداد ۵۵۲ نفر از مبتلایان بهبود پیدا کرده‌اند که این آمار روز به روز رو به افزایش است.

او آمار مبتلایان به کرونا به تفکیک استانها را اعلام کرد و گفت: از بین مبتلایان جدید، ۲۵۳ مورد مربوط به استان تهران، ۳۵ مورد مربوط به استان گیلان، ۹ نفر مربوط به استان مازندران، ۸ نفر مربوط به استان سمنان، ۹ نفر مربوط به استان گلستان، ۹ نفر مربوط به استان آذربایجان شرقی، ۴ نفر مربوط کردستان، ۱۵ نفر مربوط به کرمانشاه، ۷ نفر مربوط به ایلام، ۵ مورد مربوط به استان لرستان، ۲۷ نفر مربوط به استان خوزستان، ۱۴ مورد مربوط به فارس، ۶ مورد مربوط به زنجان، ۸ نفر مربوط به مرکزی، ۲۵ نفر مربوط به قزوین، ۱۹ نفر مربوط به البرز، ۱۰۱ نفر مربوط به قم، یک نفر مربوط به چهارمحال و بختیاری، ۱۴ نفر مربوط به کرمان، ۸ نفر مربوط به سیستان و بلوچستان، ۸ نفر مربوط به خراسان رضوی و یک نفر مربوط به خراسان شمالی است.

جهانپور بیان کرد: براساس آماری که از استان‌ها داریم، خوشبختانه به نظر می‌رسد که ظرف روز‌های گذشته تا حدی مراودات افراد و تردد‌ها و سفر‌های بین شهری و شهری در بسیاری از استان‌ها کاهش پیدا کرده است. بسیاری از نهاد‌های مردمی، گروه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد، شورا‌های شهر و شهرداری‌ها مشارکت خوبی در گندزدایی در سطح شهر‌ها و آموزش عمومی داشتند. انتظار می‌رود که با ارتقای این وضعیت ظرف روز‌های آینده وضعیت مطلوب تری در برخی از استان‌ها داشته باشیم.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: در برخی از استان‌ها ورودی ما به بیمارستان‌ها با ترخیص شدگان و بهبود یافتگان تقریبا برابر می‌شود. امیدواریم در همه استان‌ها این موضوع لحاظ شود و این مراودات کاهش پیدا کند.
 
او تاکید کرد: مردم از سفر‌ها و تردد در شهر اکیدا خودداری کنند. قبل از آنکه نیاز به برخورد دستوری با این مسئله شود؛ مردم باید هم برای خودشان و هم در رابطه با دیگران این راهنمایی و ارشاد را داشته باشند. بهتر است در این مدت مجالس جشن، شادی، ترحیم، تجمعات مذهبی و غیر مذهبی، تجمعات فرهنگی و تردد در اماکن شلوغ نداشته باشیم.

زنجیره انتقال کرونا راهی جز کاهش تردد ندارد

جهانپور با اشاره به اینکه این ویروس بالی برای پرواز نخواهد داشت، گفت: آن کسی که منتقل می‌کند ما هستیم که با تردد‌ها و مراوداتمان و با عدم رعایت دقیق نکات بهداشت فردی این ویروس را منتقل می‌کنیم. قطع زنجیره انتقال راهی جز اینکه ما مراودات، سفر‌ها و تردد‌ها را کاهش بدهیم؛ ندارد. 

او ادامه داد: آنچه امروز از  آمار مبتلایان می‌بینیم شاید به نوعی برآورد هفته گذشته است؛ یعنی افراد با این ویروس مواجه داشتند و امروز بعد از ۳ یا ۷ روز علائمش را نشان داده  است.
 
سخنگوی وزارت بهداشت یادآوری کرد: قاعدتا افرادی با علائم خفیف و علائم متوسط بودند و ممکن است به هیچ عنوان به مراکز مراجعه نکرده و در منزل خودشان را قرنطینه کرده باشند و با استراحت در منزل بهبود یافته اند؛ به طور قطع این افراد در آمار ما نیستند.

کاهش آمار به معنای کاهش ابتلای روزانه نیست

جهانپور افزود: آمار امروز ممکن است نسبت به روزهای اخیر مقداری پایین‌تر باشد چراکه ما ظرف روز‌های گذشته تعداد آزمایشگاهایمان به ۲۴ آزمایشگاه رسید و در عمل، زمان انتظار حذف شد. البته این کاهش آمار به معنای کاهش ابتلای روزانه نیست بلکه کاهش گزارش موارد آزمایشگاهی است، زیرا تراکمی که پشت خط وجود داشت برطرف شده است.
 
او تاکید کرد: در بیمارستان‌ها تشخیص بالینی بر اساس علائم، شرح حال و آزمایشات اولیه ممکن است حداکثر یک گرافی سینه و سی تی اسکن گذاشته شود. پزشکان و همکاران ما در خط مقدم درمان هستند و فرصتی از بیمار نمی‌گیرند بلکه این فرصت را به بیمار می‌دهند.
 
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: پزشکان درمان‌های پیشنهادی برای کووید_۱۹ را شروع می‌کنند اما این مراحل در آمار رسمی ما نیست بعد از آزمایشات قطعی ظرف روز‌های آینده ممکن است اضافه شود. بنابراین تشخیص بالینی، اقدام درست و بر اساس دستورالعمل هاست. این نحوه ارائه آمار دقیقا بر اساس پروتکل‌های رسمی و بین المللی مورد تأیید مجامع بین المللی است و به عنوان آمار قطعی و رسمی اعلام می‌شود.

جهانپور تصریح کرد: اگر بخواهیم شعار «کرونا را شکست می‌دهیم» را محقق کنیم قطعا از مسیر «هر خانه، یک پایگاه سلامت» خواهد گذشت. امیدواریم هر خانه و خانوار ایرانی یک پایگاه سلامت باشد و نقش جدی در اشاعه آموزش، اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ایجاد حساسیت و هوشیاری در افکار عمومی و همچنین مراقبت از سلامت خودشان، مراقبت از نحوه رعایت بهداشت فردی و عمومی را در نظر داشته باشند.
 
او تاکید کرد: قطعا با این مشارکت عمومی حداقل ۸۰ درصد گام‌ها را می‌توانیم برداریم، ۱۰ تا ۲۰ درصد به مداخلت حاکمیت عمومی بر می‌گردد.
 
سخنگوی وزارت بهداشت در پایان ضمن قدردانی از کادر درمانی کشور گفت: امیدواریم با حمایت و زحمات کلیه خط شکنان و مدافعان سلامت بدن با جدیت وارد فاز مهار و کنترل این بیماری ظرف روز‌ها و هفته‌های آتی شویم.
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۶ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی