باید و نبایدهای قرنطینه خانگی برای مبتلایان به کرونا
متخصص بیماری های عفونی گفت: افرادی که خود را در خانه قرنطینه میکنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود.
دکتر رضا بلندنظر گفت: افرادی که به صورت سرپایی به مراکز درمانی مراجعه میکنند و مشکوک به کرونا هستند و یا تست کرونا آنها مثبت میشود، بر اساس تشخیص پزشک و با تجویز دارو به خانه ارجاع داده میشوند و عموماً باید خود را بهمدت دو هفته قرنطینه کنند تا حالشان کاملاً خوب شود.
متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری افزود: این موارد شامل افرادی میشود که علائم خفیفی دارند و حال عمومی آنها نسبتاً خوب است. اگر بیمار با تب بالا و اسهال و استفراغ شدید روبرو نبود، همچنین تنگی تنفس و نیاز به اکسیژن نداشت به آنها گفته میشود تا در قرنطینه خانگی قرار بگیرند.
وی در مورد مراقبتهایی که افراد قرنطینه باید در خانه انجام دهند، اظهار کرد: افرادی که خود را در خانه قرنطینه میکنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود، توجه شود که تهویه اتاق امری ضروری است، همچنین افرادی که برای مراقبت از بیمار وارد اتاق میشوند حتماً باید با ماسک وارد شوند و دستکش بپوشند.
بلندنظر در ادامه بیان کرد: در این مدت، افراد خانواده فقط در مواقع ضروری با او در ارتباط باشند و غیر از مواقع ضروری به هیچ عنوان وارد اتاق نشوند.
وی با اشاره به توصیههایی که خود افراد بیمار باید رعایت کنند، گفت: افراد بیمار هنگام استفاده از سرویس بهداشتی نکات بهداشتی را رعایت و با دقت به شستشوی کامل دستها بپردازند، همچنین میبایست بلافاصله بعد از خارج شدن فرد بیمار دستگیرهها و شیرها کاملاً ضدعفونی شوند.
این متخصص بیماریهای عفونی بیان کرد: بیماران در این دو هفته باید از تغذیه مناسب برخوردار باشند و به مصرف مایعات فراوان مانند چای و شیر بپردازند و از خوردن میوهها غافل نشوند، خوردن عسل هم برای این بیماران توصیه میشود.
وی افزود: اگر بیماران با علائمی مانند تنگی نفس، تب بالا، اسهال و استفراغ شدید و هوشیاری پایین روبرو شدند، حتماً به پزشک مراجعه کنند.
منبع : مهر