ژست متفاوت محمود احمدی نژاد در هواپیما + عکس
تصویری از محمود احمدی نژاد در هواپیما منتشر شده است.
به گزارش پایگاه خبری پیشنهاد ویژه: محمود احمدی نژاد ششمین رئیس جمهور ایران است. محمود احمدی نژاد اولین استاندار اردبیل بود. محمود احمدی نژاد طی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ شهردار تهران بود. محمود احمدی نژاد در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ نیز ثبت نام کرد ولی ردصلاحیت شد و پس از ردصلاحیت، انتخابات را تحریم کرد. محمود احمدی نژاد عضو کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
عکس جدید محمود احمدی نژاد
تصویری از محمود احمدی نژاد در هواپیما در فرودگاه رشت را می بینید.
محمود احمدی نژاد برای شرکت در مراسم بزرگداشت والده مکرمه آقای فیضی بخشی وارد فرودگاه رشت شد.
جشن تولد 65 سالگی محمود احمدی نژاد
جمعی از هواداران محمود احمدینژاد، رئیس جمهور دولت های نهم و دهم به مناسبت ۶ آبان، زادروز ۶۵ سالگی او در میدان ۷۲ نارمک حضور یافتند.
محمود احمدی نژاد در سال ۱۳۳۵ در روستای ارادان از شهرستان گرمسار به دنیا آمد و از یک سالگی به همراه خانواده خود به تهران مهاجرت کرد. او اولین استاندار استان اردبیل و شهردار تهران از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ است. او متأهل و دارای سه فرزند دو پسر و یک دختر است.
در سال ۱۳۵۴ برای تحصیل در مهندسی راه و ساختمان در دانشگاه علم و صنعت مشغول به تحصیل شد. پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، به عنوان نماینده علم و صنعت در جلسات مربوط به انجمنهای اسلامی دانشگاهها شرکت میکرد. محمود احمدی نژاد تحصیلاتش را در این دانشگاه تا اخذ دکترای مهندسی عمران ادامه داد و در ۱۳۶۸ به عضویت هیئت علمی این دانشگاه درآمد. در دهه شصت فرمانداری ماکو و خوی را بر عهده داشت. او در ۱۳۷۲ به عنوان اولین استاندار اردبیل منصوب شد و تا ۱۳۷۶ این سمت را بر عهده داشت. احمدی نژاد برای نمایندگی ششمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۷۹ از تهران نامزد شد که پیروز نشد. در ۱۳۸۲ او به عنوان شهردار تهران برگزیده شد و در این مقام در انتخابات نهم ریاست جمهوری ایران شرکت کرد و در ۳ تیر ۱۳۸۴ در دور دوم انتخابات با کسب ۱۷ میلیون رأی و با ۲۶٪ اختلاف نسبت به رقیب خود آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری، پیروز شد.
احمدینژاد در سال ۱۳۸۸، در پی انتخاباتی مناقشه برانگیز با ۲۴ میلیون و ۵۹۷ هزار رأی و ۲۹٪ درصد اختلاف نسبت به نامزد بعدی، میر حسین موسوی، پیروز شد و برای دومین بار به ریاست جمهوری رسید.[۱۴] از جمله اقدامات احمدینژاد در دورهٔ ریاست جمهوری، اجرای طرح تحول اقتصادی بود که طبق آن سوخت سهمیهبندی شد، و همچنین یارانههای سوخت، آب، برق و مواد غذایی تدریجاً حذف بهطور نقدی به مردم پرداخت شد. از دیگر اقدامات او پروژهٔ مسکن مهر به منظور خانهدار کردن خانوادههای کم درآمد بود. در دورهٔ ریاست جمهوری او روابط با کشورهای در حال توسعه بر کشورهای توسعه یافته اولویت یافت و برنامهٔ هستهای ایران با وجود فشارهای بینالمللی که منجر به اعمال تحریمهای اقتصادی شورای امنیت، آمریکا و اروپا علیه ایران شد، به پیش برده شد.
در ۱۳۹۲، حسن روحانی با وعده بهبود شرایط کشور و تغییر سیاستهای اقتصادی، سیاست خارجی و فرهنگی جانشین احمدینژاد شد. احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ نامزد شد ولی صلاحیت وی مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفت.
احمدی نژاد در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ نیز ثبت نام کرد ولی رد صلاحیت شد و پس از رد صلاحیت، انتخابات را تحریم کرد.
ادعای شرکت محمود احمدی نژاد در گروگانگیری سفارت آمریکا
پس از انتخاب محمود احمدینژاد به ریاست جمهوری چند نفر از کارمندان سفارت آمریکا که در جریان تصرف سفارت آمریکا به گروگان گرفته شده بودند، احمدینژاد را یکی از گروگانگیرها معرفی کردند. علاوه بر این برخی گروههای بسیجی در ایران نیز وی را از شرکت کنندگان در این واقعه نام برده بودند. با این حال سازمان سیا معتقد است که هیچ مدرکی تاکنون دال بر این ادعاها قابل اثبات نبوده است.
عضویت محمود احمدی نژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام
احمدی نژاد در تاریخ ۱۳ مرداد ماه ۱۳۹۲ توسط حکم رهبر انقلاب به عنوان یک شخص حقیقی به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد. احمدی نژاد در دوران ریاست جمهوریش بیشترین غیبت را در جلسات مجمع به اسم خود ثبت کرده و انتقادات متفاوتی را نسبت به اعضای آن مطرح کرده بود. غیبتهای بدون توجیه احمدینژاد در زمان عضویتش به عنوان شخص حقیقی در مجمع نیز ادامه یافت. احمدینژاد در نخستین جلسه مجمع که پس از روی کار آمدن دولت یازدهم برگزار شده بود، (۲۶ مرداد) بازهم غیبت کرد تا همچنان در طول سالهای ۱۳۸۴ تا مرداد ۱۳۹۲، تنها در دو جلسه از مجموعه جلسات مجمع شرکت کرده باشد.
احمدی نژاد پس از اتمام ریاست جمهوری اش نیز سفرهای استانی خود را ادامه داد و در بسیاری از استانها حضور پیدا کرد. روزنامه ابتکار اهداف این سفرها را عوام گرایی و دست گذاشتن روی جمعیت روستایی و حاشیه نشین برای جلب افکار عمومی و فعالیتهای انتخاباتی زود هنگام قلم داد کرد.