
کشف ۱۹ دستگاه خودرو احتکار شده در شیراز

معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس از کشف ۱۹ دستگاه خودرو احتکار شده در شیراز خبر داد.
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز، مهدی حسنی گفت: پیرو گزارش واصله بازرسان سازمان صمت مبنی بر احتکار خودرو در یکی از پارکینگهای سطح شهر شیراز،طی هماهنگی صورت گرفته با پلیس امنیت اقتصادی و پس از مراجعه به پارکینگ مورد نظر مشاهده گردید که تعداد ۱۹ دستگاه خودرو در پارکینگ مذکور موجود بوده که دو دستگاه خودرو وارداتی و ۱۷ دستگاه خودرو داخلی که همگی به صورت صفر کیلومتر بودند.
وی اظهار داشت: پس از بررسیهای انجام شده و طبق دستورالعملهای موجود و همچنین استعلام قیمت متعارف از اتحادیه مربوطه و نمایندگیهای مجاز سطح شهر، پرونده تخلف احتکار پارکینگ مورد نظر به ارزش ریالی ۴۴ میلیارد و پانصد و هشتاد و چهار میلیون ریال تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی مرکز استان ارجاع گردید.
وی در رابطه با سامانه دریافت گزارشهای مردمی در زمینه تخلفات صنفی افزود: هم استانیهای عزیز هرگونه موارد تخلف یا نگهداری کالای مشکوک به احتکار را میتوانند از طریق شماره تلفن ۱۲۴ یا سامانه دریافت رسیدگی به تخلفات اقتصادی به همکاران ما منعکس کنند تا بر اساس قانون برخورد لازم و قانونی صورت پذیرد.