
فرمانده انتظامی شیراز:
۹ دستگاه موتور سیکلت قاچاق در شیراز کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز از توقیف ۹ دستگاه موتورسیکلت قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش خبرنگار شمانیوز از شیراز ،سرهنگ فرج شجاعی گفت: در پی کسب خبری مبنی بر دپو تعدادی موتورسیکلت قاچاق در منزلی در محدوده جنوب شرق شیراز، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران انتظامی پایگاه تجسس قرار گرفت.
وی ادامه داد: ماموران انتظامی پس از اخذ مجوز قضائی به محل اعزام و در بازرسی از پارکینگ آن منزل موفق به کشف و توقیف ۹ دستگاه موتورسیکلت قاچاق شدند.
فرمانده انتظامی شیراز گفت: ارزش موتورسیکلتهای قاچاق کشف شده برابر نظر کارشناسان، ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
او با اشاره به اینکه در این راستا یک نفر دستگیر و به همراه موتورسیکلتهای قاچاق تحویل پلیس امنیت اقتصادی استان فارس شد، از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از نگهداری کالاهای قاچاق به ویژه موتورسیکلتهای سنگین غیرمجاز، مراتب را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند