شمانیوز
شما نیوز

سهام عدالت

خبر خوش برای سهام داران عدالت/ سهام عدالت متوفیان در راه است

خبر خوش برای سهام داران عدالت/ سهام عدالت متوفیان در راه است

مدیرعامل شرکت سمات خبرهایی درباره انتقال سهام عدالت متوفیان ارائه داده است.

به گزارش شمانیوز :سهام عدالت به عنوان یک ابزار اقتصادی، به افراد این امکان را می‌دهد که در سود و زیان شرکت‌های دولتی شریک شوند و از مزایای آن بهره‌مند گردند.  با توجه به افزایش ارزش سهام عدالت در سال‌های اخیر، بسیاری از افراد به دنبال فروش یا انتقال این سهام به دیگران هستند.  دولت به منظور تسهیل دسترسی به اطلاعات مربوط به سهام عدالت، سامانه‌های آنلاین را راه‌اندازی کرده است تا افراد بتوانند وضعیت سهام خود را به راحتی پیگیری کنند.  طرح سهام عدالت به عنوان یک اقدام اجتماعی، هدفش کاهش فاصله طبقاتی و افزایش توان مالی اقشار کم‌درآمد جامعه است.

مدیرعامل شرکت سمات نحوه انتقال الکترونیک سهام غیر از عدالت متوفیان به وراث را توضیح داد.

باغستانی، مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی  با اشاره به الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان اظهار داشت: بالغ بر ٣ میلیون و ٧٠٠ هزار متوفی دارای سهام عدالت هستند که برای تعیین تکلیف انتقال این سهام به وراث آبان ماه سال گذشته سامانه میراث را راه اندازی کردیم که این سامانه مختص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بوده و عموم این سامانه عموم وراث متوفیان دارای سهام را پوشش نمی‌داد. اما در حال حاضر این سامانه کلیه سهامداران بازار سرمایه تعمیم داده شد که متوفیانی دارند که به دنبال تقسیم سهم الارث هستند. 

وی تاکید کرد: البته انتقال سهام عدالت همچنان همان فرایند گذشته را با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها صورت می‌گیرد. 

مدیر عامل شرکت سمات گفت: این روش الکترونیکی شدن سهام عدالت مشغول آن دسته از متوفیان سهامدار می‌شود که دارایی غیر از سهام عدالت دارند. ورثه‌ای که می‌خواهند سهام عدالت متوفی را تقسیم کنند همچنان باید برای تشکیل پرونده به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها مراجعه حضوری داشته باشند. 

باغستانی درباره روند انتقال سهام الکترونیکی از متوفی به وراث گفت: تعداد متوفیان سهامدار بسیار زیاد و پروسه انتقال سهام به وراث بسیار پیچیده است ، در درگاه یکپارچه ذینفعان به نحوی فرایند را به صورت الکترونیکی انجام دادیم که تمامی مدارک با ورود احدی از وراث که سجامی شده باشند به صورت الکترونیکی بارگذاری می‌شود و در این فرایند پروسه ٣٠ روزه به کمتر از دو روز کاهش پیدا می‌کند . 

وی تاکید کرد: نیازی به اقدام تمام وراث نیست و احدی از وراث باید سجامی باشد و فقط مدارک شناسی و انحصار وراثت و مدارک مالیاتی باید بارگذاری شود و نیازی به وکالت‌نامه نیست و جزییات مدارک در درگاه یکپارچه ذینفعان و سامانه سامت ثبت شده‌است اما نیازی به هیچ مراجعه حضوری نیست و از منزل می‌توانند انتقال سهام متوفی را انجام دهند. اگر نقصی هم در مدارک دیده شود به دلیل ارتباط مستمر با افراد سریعا نقص مدرک را اطلاع داد.

وی درباره تقسیم سهام متوفی بین وراث ادامه داد: تقسیم سهام هم مبتنی بر انحصار وراثت رسمی کشور است که یا توسط داده یا شورای اختلاف صادر می‌شود و طبق آن تقسیم سهام صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سمات همچنین درباره پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث گفت: سود سهام عدالت متوفیان مورد محاسبه قرار داده و برای وراثی که پرونده تشکیل داده‌اند در اولین مرحله پرداخت سود سهام عدالت سود متوفی هم برای آنها واریز می‌شود که این سود مشمول سود سال ٩٨ تا به امروز می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی