شمانیوز
شما نیوز

مهندس جعفرپور:

بهینه‌سازی مصرف انرژی با هوش مصنوعی گامی مهم در مدیریت منابع است

 بهینه‌سازی مصرف انرژی با هوش مصنوعی گامی مهم در مدیریت منابع است

مدیر عامل و عضو هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران در آیین بهره‌برداری از نخستین گلخانه هوشمند، با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت انرژی، یک راهکار نوآورانه و ضروری برای مواجهه با بحران‌های انرژی و تغییرات اقلیمی است، گفت: با توسعه و گسترش این فناوری، می‌توان به بهره‌وری بالاتر، کاهش هزینه‌ها و پایداری بیشتر در شبکه‌های انرژی دست یافت.

به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس محمد جعفرپور، مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران ضمن بیان این مطلب و با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در این فناوری می‌تواند به آینده‌ای پایدارتر و کارآمدتر منجر شود، افزود: با پیشرفت فناوری، استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت انرژی به یک راهکار کارآمد برای کاهش مصرف، افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها تبدیل شده است.

وی در آیین بهره‌برداری از نخستین گلخانه هوشمند متصل به پوشش کشوری شرکت مخابرات ایران در شرکت مپنا (مکو) در استان البرز، تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم از هوش مصنوعی در مدیریت انرژی استفاده و منابع و دارایی‌های خود را مدیریت کنیم باید در ابتدا به آن‌چه در اختیار داریم دسترسی داشته باشیم که این دسترسی ها امروز از طریق اینترنت اشیا امکان‌پذیر هستند.

مدیرعامل شرکت‌ مخابرات ایران با تأکید بر نقش هوش مصنوعی در مدیریت بحران‌های مخابراتی و افزایش پایداری شبکه‌های ارتباطی، گفت: همکاری مشترکی بین شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور با شرکت مپنا، شرکت بزرگ حوزه صنعتی شکل گرفته است که طی این همکاری محیط‌های صنعتی را به اینترنت اشیا متصل می‌کنیم که بتوانیم با اندازه‌گیری پارامتر‌های دقیق حوزه صنعت و کشاورزی را مدیریت کنیم.

مهندس جعفرپور با بیان اینکه امیدواریم این پروژه را بصورت گسترده در کل ایران شاهد باشیم، گفت: این پروژه در حوزه کشاورزی کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی به کاهش گازهای گلخانه‌ای و بهبود کیفیت هوا کمک می‌کند.با همکاری شرکت مپنا تأثیر مثبت و قابل توجهی بر افزایش و بهره‌وری عملکرد حوزه کشاورزی ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با شناسایی الگوهای مصرف انرژی بهترین راهکارها را برای بهینه‌سازی ارائه می‌شود، گفت: با همکاری‌های مشترک و اتصال محیط‌های صنعتی به اینترنت اشیاء و پوشش روستاها و مناطق دورافتاده در حوزه کشاورزی که دسترسی به اینترنت ندارند با کمترین نیاز به برق بتوانند به اطلاعات مربوط به آن حوزه دسترسی داشته باشند.

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: در حوزه پلتفرم‌ها یک پلتفرم بومی با همکاری بین مپنا و مخابرات ایجاد شده است که قابلیت‌های قابل توجهی دارد و برای نیازهای ایران بومی‌سازی شده است.

در پایان این مراسم، مهندس جعفرپور با کلیک فرمان آبیاری هوشمند گلخانه نظرآباد به‌عنوان گلخانه پایلوت در حضور مسئولان استان و اصحاب رسانه، فرایند فعالیت سلسله‌گلخانه‌های هوشمند در کشور را کلید زد.

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین