مدیرعامل فولاد خوزستان از موانع داخلی صادرات انتقاد کرد:
مدیرعامل فولاد خوزستان از موانع داخلی صادرات انتقاد کرد
خودتحریمی به اثرگذاری تحریمهای خارجی کمک میکند ماههای گذشته، ماههای پر التهابی برای صنعت به ویژه صنعت فولاد ایران بود. حجم قابل توجهی از مصوبات و دستورالعملها به این صنعت ارزآور کشور تحمیل شد که به اعتقاد فعالان این حوزه نوعی خود تحریمی پیش از اعمال تحریمهای خارجی است.
به گزارش شمانیوز:ماه های گذشته، ماه های پر التهابی برای صنعت به ویژه صنعت فولاد ایران بود. حجم قابل توجهی از مصوبات و دستورالعمل ها به این صنعت ارزآور کشور تحمیل شد که به اعتقاد فعالان این حوزه نوعی خود تحریمی پیش از اعمال تحریم های خارجی است. در خصوص حجم عظیم دستورالعمل ها و مصوباتی که به صنعت ارزآور فولاد تحمیل می شود خبرنگار ماهنامه تخصصی اخبار و فلزات چیلان با مهندس کشانی مدیرعامل فولاد خوزستان به گفت و گو نشسته است: شرایط داخلی و خارجی، صادرات فولاد را سخت کرده است. مدیرعامل فولاد خوزستان با بیان این نکته که با مراجعه به آمارهای سال گذشته خواهیم دید که از محل ۸.۵ میلیون تن صادرات فولاد، ۲ میلیون و ۷۶۵ هزار تن متعلق به فولاد خوزستان بوده، اظهار داشت: سهم فولاد خوزستان از کل صادرات فولاد ۴۰ تا ۴۵ درصد بود. با توجه به برنامه سال ۹۷ که دولت برمبنای تامین و توزیع تهیه کرده است، صادرات فولاد باید به ۱۲میلیون تن برسد که قطعاً با بخشنامه هایی از قبیل مشروط شدن صادرات فولاد و همین طور سهمیه بندی بسیاری از بازارهای خارجی که تاکنون بدست آوردیم دچار مشکل می شود. خودتحریمی به اثربخشی تحریم
های خارجی کمک می کند. مهندس کشانی در گفت وگو با چیلان تصریح کرد: شرکت فولاد خوزستان اولین شرکت در بین صنایع کشور بود که تمامی دلارهای حاصل از صادرات خود را در سامانه نیما عرضه کرد. ما به جهت حمایت از دولت تولید، صادرات و ارزآوری داشته ایم و آنرا تقدیم دولت کرده ایم اما انتظار داریم دولت نیز شرایط تولیدکنندگان را درک کند. به نظر من، مشکل فعلی صنعت فولاد ایران تحریم های آمریکا و مشکلات جهانی نیست، بلکه خود تحریمی و یا تحریم های داخلی که از سوی دولت اعمال می شود خود مانعی برای توسعه صنعت فولاد است. وزیر صمت، تولیدکنندگان را مشاور خود بداند. مدیرعامل فولاد خوزستان راهکار مناسب برای مقابله با خود تحریمی را مشاوره گرفتن دولت از فعالان صنعتی خواند و افزود: صنعت و تولیدکننده می تواند مشاورین خوبی برای متولی صنایع و در رأس آن وزارت صنعت، معدن و تجارت باشد ولی متاسفانه از این پتانسیل استفاده نمی شود.
منبع:فولاد خوزستان