گوشی شیائومی
پشت پرده ممنوعیت واردات گوشی شیائومی چیست؟
برخی از برندها و مدلهای گوشی، از جمله شیائومی به دلیل عدم مسیریابی صحیح سرشمارههای اضطراری با ممنوعیت واردات مواجه شده است.
به گزارش شمانیوز: اخباری از ممنوعیت واردات برخی مدلهای پرتقاضای موبایل از جمله گوشی شیائومی بهعلت مشکل عدم مسیریابی صحیح سرشمارههای اضطراری، به گوش میرسد و باعث نگرانی دارندگان و خریداران گوشی شیائومی شده است، این اقدام باعث عدم تعادل و افزایش قیمت گوشی میشود که با توجه به سهم قابلتوجه گوشی شیائومی در بازار و مقرون به صرفه بودن این مدلها در مقایسه با سایر برندها، مشکلاتی را در عرضه و تقاضا و تامین گوشی موردنظر کاربران ایجاد خواهد کرد.
رئیس انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه خاطرنشان کرد: طبق اعلام واردکنندگان در حال حاضر واردات برخی مدلهای برند شیائومی حجم قابل توجهی کاهش پیدا کرده است و باید بررسی شود که آیا مشکل قابل رفع است یا خیر.
رئیس انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه گفت: دلیل ممنوعیت این است که برخی گوشیهای وارداتی بعضی از سرشمارهها را پشتیبانی نمیکرد، بنابراین اعلام شد این موضوع باید از مبدا رفع شود.
افشار فروتنلاریجانی در گفتوگو با ایلنا، درباره ممنوعیت واردات گوشیهای شیائومی اظهار داشت: دلیل ممنوعیت این است که برخی گوشیهای وارداتی بعضی از سرشمارهها را پشتیبانی نمیکرد، بنابراین اعلام شد این موضوع باید از مبدا رفع شود تا نرمافزار خاص مورد نیاز زمان تولید نصب و پشتیبانی لازم انجام شود تا مشکلی برای مصرفکننده پیش نیاید و به نحو احسن خدمات ارائه دهد.
وی افزود: غیر از شیائومی برخی مدلهای برندهای دیگر تلفن همراه از جمله نوکیا، سامسونگ و اپل شامل این ممنوعیت شدهاند که با توجه به کافی نبودن خدمات، ملزم به اصلاح شدند.
رئیس انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه خاطرنشان کرد: طبق اعلام واردکنندگان در حال حاضر واردات برخی مدلهای برند شیائومی حجم قابل توجهی کاهش پیدا کرده است و باید بررسی شود که آیا مشکل قابل رفع است یا خیر.
وی تصریح کرد: وقتی حجم تقاضا بالا باشد و عرضه پاسخگو نباشد پوشش سطح تقاضا دچار مشکل میشود و در واقع قدرت مانور و حق انتخاب کاربر را کاهش و محدود میکند.
فروتنلاریجانی یادآور شد: عدم واردات این برند خاص از گوشی روی تقاضای موبایل تاثیر ندارد اما روی محدود شدن حق انتخاب متقاضی تاثیرگذار است.
وی گفت: شیائومی و برخی گوشیهای چینی برخی سرشمارهها را پشتیبانی نمیکند و باید در زمان تولید رفع شود، اما این امکان هم وجود دارد که پس از ورود اصلاح شود، در عین حال میتوان این امکان را در کشور فراهم کرد که برندی مثل شیائومی و یا برخی دیگر از انواع گوشی تقاضای بیشتری دارد، مونتاژ شود و در داخل برنامهریزی و بستهبندی و تولید کرد و با توجه به افزایش تعرفه واردات، هدف حمایت از بخش تولید داخل محقق شود ضمن اینکه کاربران نیز با مشکلات اینچنینی مواجه نشوند.
برند شیائومی را بهتر بشناسیم
شیائومی یک شرکت الکترونیک متعلق به بخش خصوصی است و مقر آن در پکن قرار دارد. این شرکت یکی از بزرگترین شرکتهای الکترونیک در زمینه طراحی، توسعه، و فروش گوشیهای هوشمند، برنامههای تلفن همراه و لوازم مصرفی الکترونیک است. از ابتدای انتشار اولین گوشیهای هوشمند در ماه اوت ۲۰۱۱، Xiaomi سهم بزرگی از بازار را در چین به دست آورد و آن را به طیف وسیع تری از لوازم الکترونیکی مصرفی گسترش داد. بنیانگذار و مدیر عامل شرکت لی جون، بیست و سومین مرد ثروتمند چین بر طبق اعلام مجله فوربس است. این شرکت تاکنون بیش از ۳۰۰۰ کارمند، بهطور عمده در چین، هند، سنگاپور، استخدام کرده و در حال گسترش به کشورهای دیگر مانند روسیه و اندونزی است.
محصولات
برند شیائومی در تولید گوشیهای هوشمند توانسته در سالهای اخیر مشتریان زیادی جذب خود کند. شیائومی همواره توانسته یکی از پرفروش ترین شرکت ها در زمینه فروش گوشی های هوشمند باشد که در چند سال اخیر گوشی های این شرکت همیشه جزو پرطرفدارترین گوشی های سال در جهان و ایران قرار گرفته اند. از محصولات این شرکت میتوان به redmi s2 که در مه سال ۲۰۱۸ معرفی شد که از آن به عنوان پرفروشترین گوشی سال ۲۰۱۸ یاد میشود و امروزه خانوادهٔ redmi note 10 و mi note 10 جزو مهمترین گوشیهای این شرکت هستند. در اوت سال ۲۰۲۰ این شرکت گوشیهای هوشمند mi 10 ultra و redmi K30 ultra را به مناسبت ده سالگی خود با قیمتهای ۷۶۳ دلار برای mi 10 ultra و ۲۴۴ یورو برای k30 ultra روانهٔ بازار کرد. شیائومی امسال هم پرچمداران سری می۱۱ را معرفی کرد که تغییرات زیادی نسبت به نسل قبلی داشتند و از چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ استفاده کرده اند.
شیائومی در سال ۲۰۱۵ توانست رکورد فروش بیشترین گوشی در ۲۴ ساعت را از آن خود کند که همین امر به ثبت رکورد گینس به نام این شرکت منجر شد. این شرکت در بین مردم به «اپل شرق» شهرت یافته است.