رپرتاژ آگهی/
آیا درمان قطعی برای وابستگی به موادی مانند تریاک و شیشه وجود دارد؟
درمان قطعی برای وابستگی به موادی مانند تریاک و شیشه در کلینیک دکتر جوادی زیر نظر پزشک مجرب انجام می شود
بالا بودن حساسیتهای لازم در بحث ترک اعتیاد شیشه و یا تریاک سبب شده که سالانه افراد زیادی برای درمان قطعی وابستگی به این مواد اعتیادزا به بهترین مراکز ترک تریاک و یا شیشه مراجعه کنند. مراکزی که با کادر درمانی بسیار مجرب و حرفهای و بدون استفاده از داروها و مواد شبه مخدری همچون قرص ب2، شربت تریاک، متادون و .... به بیماران خود برای داشتن یک زندگی سالم کمک میکنند. عوارض ناشی از ترک اعتیاد تریاک و شیشه بسیار وسیع هستند. عوارضی که در برخی از موارد نیز میتوانند منجر به مرگ در افراد شوند و از این رو لازم است برای پیشگیری و همچنین درمان عوارض ناشی از مصرف این دو ماده به مراکز و یا کلینیکهای ترک اعتیاد معتبر با کادر درمانی حرفهای مراجعه کرد.
گام اول در مسیر ترک اعتیاد، تصمیم خود را یکبار برای همیشه بگیرید
اراده داشتن و قاطعانه قدم برداشتن در مسیر پر از التهاب ترک شیشه و تریاک و به صورت کلی دیگر مواد اعتیادزا، شرط اساسی برای حرکت به سمت بهبودی کامل است.
بهرهگیری از روشهای درمانی مناسب و اصولی
ترک اعتیاد تریاک به صورت تدریجی و ناگهانی (یا همان روش یابویی و یا سنتی) دو شیوه مختلف برای درمان اعتیاد به تریاک و شیشه به شمار میروند.
- روش قطع تدریجی مصرف تریاک و شیشه
این روش در مقایسه با روش یابویی (قطع ناگهانی) روش پربازهتر و موثرتری بوده که سم زدایی بدن بیمار از هرگونه ماده اعتیازایی شرط بهرهگیری از آن است. مدت زمان لازم برای سم زدایی بدن بیمار در این روش ممکن است بازه متغیری را به خود بگیرد. (حداقل 10 روز)
در خلال استفاده از این روش، مجموعهای از خدمات روان درمانی و روانشناسی نیز به بیماران ارائه میشود. خدماتی که در بهبود مرحله به مرحلهای بیماران، نقش بسیار چشمگیری را ایفا میکنند.
- روش قطع یابویی (ناگهانی) مصرف تریاک
روش یابویی درواقع همان روش سنتی درمان اعتیاد به تریاک است. روشی که از اصول و قوانین علمی پیروی نمیکند و به واسطه شوک و فشار ناگهانی که به بدن بیمار وارد میسازد به هیچ وجه توسط پزشکان ترک اعتیاد توصیه نمیشود. فشاری که به صورت چشمگیری، دشواریها و عوارض ناشی از خماری و یا سم زدایی بیمار را شدت میبخشد. عوارضی که میتوان آنها را از طریق مراجعه به مراکز و یا کلینیکهای معتبر ترک اعتیاد به حداقل مقدار ممکن رساند.
مراجعه به یک مرکز ترک اعتیاد، اصلی که باید به یاد داشت
ریسک بالای عوارض ناشی از ترک مواد اعتیادزایی همچون تریاک، شیشه و ... مهمترین علت مراجعه افراد به مراکز و یا کلینیکهای ترک اعتیاد معتبری همچون کلینیک ترک اعتیاد شبانه روزی دکتر جوادی است. کلینیکی که کادر درمانی مستقر در آن به اعتیاد به عنوان یک عارضه جسمی – روانی نگاه میکنند و در نتیجه برای سلامت جسمی و روانی بیماران به نسبت یکسان ارزش قائلاند. کلینیکی که به واسطه ارائه خدمات تحت نظر وزارت بهداشت و درمان، بیشتر شبیه به یک بیمارستان و مرکز درمانی است تا یک کمپ ترک اعتیاد.
این مرکز، بهترین مرکز ترک تریاک و دیگر مواد مخدر و محرک است که بیماران به صورت شبانه روزی پذیرش میشوند و بلافاصله بعد از پذیرش تحت بررسیها و آزمایشهای ضروی قرار میگیرند تا بهترین روش درمانی ممکن (متناسب با شرایط فیزیکی و روحی آنها، میزان اعتیادشان و مدت زمانی که از اعتیادشان میگذرد) برای آنها انتخاب شود. روشهای درمانی که پکیجی از روشهای دارویی موثری همچون کاشت کپسول نالتروکسان در بدن و همچنین روشهای روان درمانی همچون گروه درمانی و خانواده درمانی هستند. نالتروکسان یکی از داروهای موثر برای مقابله با اعتیاد بوده که میتواند از طریق سرکوب حس لذت در بیمار، تمایل شدید او برای مصرف مواد اعتیادزا را به صورت چشمگیری کاهش دهد. دارویی که دارای مجوز از سوی از سازمان غذا و داروی آمریکا یا همان FDA است.
در این بین نیز نباید از خدمات رفاهی، هتلینگ و اتاقهای vip ای که کلینیک دکتر جوادی برای بیماران درنظر گرفته است، غافل ماند. مجموعهای از خدمات رفاهی که سختیهای و دشواریهای ناشی از ترک اعتیاد در بدن فرد را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهند. مرکزی که از هیچگونه ماده و یا داروی شبه مخدری برای مقابله با اعتیاد استفاده نمیکند و این مسئله یکی از مهمترین ویژگیهای مثبت آن در قیاس با سایر مراکز ترک اعتیاد مستقر در تهران است.
***
این مطلب رپرتاژ بوده و پایگاه خبری شمانیوز صحت و یا عدم صحت مطلب فوق را تایید نمیکند و مسیولیت حقوقی آن هیچ ارتباطی با شمانیوز ندارد.