رپرتاژ آگهی
سنجد، زندگی همراه با ثروت را برای من به ارمغان آورد
بعد از اینکه راه ها و روش های مختلف را برای رسیدن به ثروت امتحان کردم و بی نتیجه ماند تصمیم گفتم برای بار آخر، فعالیت در زمینه سنجد را امتحان کنم که خوشبختانه نتیجه داد و من را وارد دنیای ثروت و پول کرد.
سنجد خرمایی
سنجد خرمایی را می توان به شیوه های مختلفی کشت کرد. از جمله این شیوه ها استفاده از بذر سنجد است. بذرهای سنجد خرمایی را در فصل پاییز می توان کاشت و یا می توان در اوایل فصل بهار آن را کاشت. در کاشت بذر درخت سنجد خرمایی باید به شرایط مورد نیاز برای کاشت از جمله خاک مناسب، آبیاری، نور مناسب و دمای مناسب برای کاشت دقت و توجه کرد. علاوه بر بذر می توان به صورت قلمه و خواباندن درخت خرما را نیز تکثیر کرد. امکان کاشت درخت سنجد در هر نوع خاکی امکان پذیر است. این درخت با گرمای هوا، خشکی و آبیاری کم سازگاری دارد.
سنجد خوشه ای
سنجد خوشه ای به دلیل داشتن کلسیم و ویتامین C باعث محکم شدن استخوان و بهبود درد مفاصل می شود همچنین مصرف آن به داشتن غضروف سالم کمک زیادی می کند - اگر جزء آن دسته افرادی هستید که مدام استرس دارید، سنجد باعث محافظت این هورمونها شده و مانند داروی آرامش عصاب عمل می کند. - از آخرین خاصیت این خوراکی می توان به تاثیر آن روی زیبایی اشاره کرد؛ چرا که ویتامینهای موجود در آن باعث کلاژن سازی شده به همین جهت سبب جوانی و شادابی پوست می شود.
یکی از بهترین خوراکی های جایگزین برای تنقلات، سنجد خرمایی تازه است که می توانید آن را در سبد غذایی خود قرار دهید؛ از خواص این خوراکی می توان به موارد زیر اشاره کرد: - مصرف سنجد باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود و به دلیل خواصی که دارد از اسهال جلوگیری کرده و روده را نرم می کند و از نفخ نیز جلوگیری می کند.
سنجد درشت
سنجد درشت یکی از میوه های بسیار مفید است که طبع خشک و سردی دارد.
این میوه پر خاصیت از زمانهای بسیار قدیم توسط ایرانیان مصرف می شود و در اعیاد سنتی جایگاه خاصی بر سر سفره های پذیرایی داشته است.
مطالعات مختلف تاثیر عصاره سنجد در درمان درد و التهاب را نشان داده است. فلاونوئیدهای موجود در سنجد نقش اصلی این درمان را بر عهده دارند.
به طور کلی مهمترین کاربرد پزشکی این میوه ، تاثیر ضد درد آن است.
به همین دلیل برای افرادی که دچار نرمی استخوان هستند، بسیار مفید می باشد.
سرشار از ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلونزا، گلودرد، سرفه و تب مفید است.
* این مطلب رپرتاژ آگهی میباشد و سایت شما نیوز هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.