رپرتاژ آگهی
ساخت سوله – شرکت عمرانی و مهندسی ایستا سازه
به سازه های فلزی که دارای سقف شیروانی هستند و عمدتا دارای کاربری صنعتی می باشند سوله صنعتی می گویند. سوله صنعتی اغلب سازه های از پیش طراحی شده هستند که بر حسب نوع کاربری در طرح ها و ابعاد مختفی تولید می گردند. از سوله صنعتی به طور عمده در کارخانه ها و کارگاه های تولیدات صنعتی، آشیانه هواپیما، تعمیرگاه ها، پرورش دام و طیور، سالن های ورزشی، انبار مواد غذایی و موارد دیگر استفاده می شود.
سوله صنعتی
به سازه های فلزی که دارای سقف شیروانی هستند و عمدتا دارای کاربری صنعتی می باشند سوله صنعتی می گویند. سوله صنعتی اغلب سازه های از پیش طراحی شده هستند که بر حسب نوع کاربری در طرح ها و ابعاد مختفی تولید می گردند. از سوله صنعتی به طور عمده در کارخانه ها و کارگاه های تولیدات صنعتی، آشیانه هواپیما، تعمیرگاه ها، پرورش دام و طیور، سالن های ورزشی، انبار مواد غذایی و موارد دیگر استفاده می شود.
استفاده از سوله صنعتی بسیار مرسوم است و به صورت فلزی و در ابعا گسترده ای ساخته می شوند.
ساخت سوله صنعتی – ایستا سازه
حال اگر بخواهیم مهمترین اجزای سوله صنتعی را معرفی کنیم می توان به سقف سوله، پوشش دیوارها و در نهایت کف سوله اشاره کرد که هر کدام متریال خاص خود را دارند..
سوله ها و انبار های صنعتی میتوانند طیف وسیعی از طرح ها، اندازه ها، شکل ها، مواد و موارد دیگر را به خود اختصاص دهند. تطبیق پذیری آنها راه حل های تقریبا بی پایانی را به صاحبان مشاغلی ارائه می دهد که به دنبال رشد فضای تجاری یا صنعتی خود هستند.
سازه فولادی
سازه فولادی – گروه عمرانی و مهندسی ایستا سازه
سازه فولادی گونه ای از سازه است که مصالح اصلی آن که برای تحمل بار ها و انتقال آن های به کار می رود، از فولاد است. اتصالات به کار رفته در سازه های فولادی از نوع جوشی، پرچی یا پیچ و مهره می باشد و بسته به گونه اتصالات، قطعات طرح شده و کنترل های مربوط بر روی آنها انجام می شود. ساختمان هایی با اسکلت فلزی از ستون های عمودی و افقی که به شکل شبکه های مستطیلی به هم وصل شده اند، تشکیل شده اند.
این شبکه های مستطیل شکا وظیفه نگه داری طبقات، سقف ها و دیوارهایی را که به اسکلت ساختمان وصل می شوند را بر عهده دارند. اسکلت فلزی ساختمان، سازه ای فلزی است که از انواع سازه های فولادی ساخته می شود، که این سازه فلزی ساختمان برای ایجاد استحکام بیشتر، کامل به یکدیگر متصل می شوند. به دلیل درجه استحکام بالای فولاد، این سازه قابل اعتماد است و نسبت به سایر سازه ها مانند سازه بتنی و سازه چوبی به مواد اولیه کمتری نیاز دارد.
در ساخت و سازهای مدرن از سازه فلزی، تقریباً برای هر نوع سازهای از جمله ساختمانهای صنعتی سنگین، ساختمانهای بلند، سیستم پشتیبانی تجهیزات، زیرساختها، پل، برج، ترمینال فرودگاه، کارخانههای صنعتی سنگین، قفسه لوله و غیره استفاده میشوند.
اسکلت بتنی – ایستا سازه
اسکلت بتنی یا سازه بتنی - شرکت ایستا سازه
سازه اسکلت بتنی (Concrete Framed Structure) یک شکل معمول از ساختمان سازی است که اعضای باربرش از بتن ارمه ساخته شدهاند. با نگاهی گذرا به اسکلت بتنی میتوان دریافت که این قاب ساختمانی از شبکهای متقاطع از تیرها و ستونها تشکیل شده است. سازه اسکلت بتنی یکی از محبوبترین انواع سازههای ساختمانی است. سازه بتنی از جهتی بتنی نامیده میشود که قاب ساختمان که متشکل از اعضای افقی (تیر) و عمودی (ستون) باربر است، تماماً از بتن مسلح ساخته شده است.
بتن آرمه مسلح بوده و برای ساخت آن علاوه بر شن و ماسه و آب و سیمان صفحات فلزی و میلگرد های آهنی نیز استفاده می شود. این بتن ها در مقابل فشارهای کششی مقاومتی ندارند، بنابراین بتن آرمه و آرماتور ها باعث می شوند که مقاومت کششی آنها بیشتر شود. از اسکلت بتنی در فونداسیون ها، ستون ها، راه پله ها، سقف، تیرچه ها و تیرها استفاده می شود. اجرای اسکلت بتنی شامل چند مرحله مختلف است. در مرحله اول لازم است که محل پروژه زیرسازی شود.
پس از آن باید به صورت اصولی مرحله گودبرداری را انجام داد. مرحله سوم شامل آرماتور بندی فونداسیون است. مرحله چهارم بتن ریزی فونداسیون است که لازم است پس از بتن ریزی به مدت هفت روز سطح بتن مورد نظر مرطوب نگه داشته شود تا به استحکام لازم دست یابد. سپس در مرحله پنجم بتن ریزی و آرماتور بندی ستون ها انجام می گیرد و تیرچه بلوک ها در جای خود قرار می گیرند.
پس از قرار دادن و جاسازی تیرچه بلوک ها، لازم است که قالب بندی دیوارها صورت بگیرد و سپس میلگردهای سقف قرار بگیرند. عمل آوری و آرماتور بندی اسکلت طبقات، مرحله به مرحله انجام می شود. پس از انجام این مراحل، دیوارچینی و نازک کاری انجام می شود و در نهایت نماسازی و آماده سازی مراحل پایانی انجام می شود.
* این مطلب رپرتاژ آگهی میباشد و سایت شما نیوز هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.