شمانیوز
شما نیوز

رپرتاژ آگهی

چه چیزهایی پیرامون اصلاح کد پستی و ختم تصفیه شرکت می‌دانید؟

چه چیزهایی پیرامون اصلاح کد پستی و ختم تصفیه شرکت می‌دانید؟

تغییر آدرس شرکت و یا اصلاح کد پستی شرکت‌ها به این معنی است که محل آن شرکت و موسسه از محلی به محلی دیگر تغییر می‌یابد. این تغییر آدرس می تواند در یک واحد ثبتی باشد یا از یک واحد ثبتی به واحد ثبتی دیگر باشد. تغییر کد پستی شرکت منظور همان نشانی قانونی شرکت و یا آدرس اصلی شرکت محسوب می‌شود که هنگام ثبت شرکت در یکی از بندهای اساسنامه (اصولاً بند ۲ یا ۳ اساسنامه) شرکت ذکر شده است. آدرس شرکت می‌بایست آدرس یک ملک با کاربری اداری باشد ولی اداری بودن آن در زمان ثبت شرکت الزامی نیست

دفاتر پلمپ قانونی شرکت‌ها و موسسات فقط به کدپستی ثبت شده در سامانه ثبت شرکت‌ها ارسال می‌شوند و اگر کدپستی ثبتی شما اصلاح نگردد نمی‌توانید دفاتر پلمپ خود را دریافت کنید. بنابراین لازم است نشانی ثبتی شرکت یا موسسه خود را که شامل کدپستی و نشانی می‌باشد با تنظیم صورتجلسه مجمع عمومی تغییر داد و تغییرات مذکور را در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت برسانید. 

صورت ‌جلسه تغییر آدرس و کد پستی شرکت

باید دقت داشته باشید صورت ‌جلسه‌ی اصلاح کد پستی شرکت باید در سه نسخه تهیه شود. هر سه نسخه باید توسط اعضای هیئت‌مدیره و شریکان به امضا برسند. شرکا باید در برگه صورت‌جلسه میزان سهام خود را نیز یادداشت نمایند. برای اعتبار بخشیدن به برگه‌ی صورت‌جلسه حتماً باید لوگو و سربرگ شرکت در آن درج شود.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید تنظیم صورت‌جلسه به تنهایی در صورتی که آدرس جدید در محدوده آدرس قبلی است یعنی محل اقامت شرکت فقط چند متر مثلاً از کوچه‌ای به کوچه‌‌ی کناری جا به جا شود کافی می‌باشد. اما اگر این تغییر مکان چیزی فراتر از یک فاصله‌ی چند ‌متری و کوتاه باشد علاوه بر تنظیم صورت‌جلسه حتماً باید جلسه مجمع در شرکت تشکیل شود.

تغییر آدرس شرکت از وظایف اعضای هیئت‌مدیره است. پس از تنظیم صورت‌جلسه و امضای تمامی صفحات آن توسط اعضای هیئت‌مدیره، این اعضا موظف‌اند صورت‌جلسه تنظیم شده را طی ۳ روز به اداره ثبت شرکت‌ها تحویل دهند. تا با ارسال صورت‌جلسه به اداره ثبت بارکد پستی جدید ثبت شود.

 

اطلاع رسانی تغییر آدرس شرکت از طریق آگهی 

به جهت اصلاح کد پستی و یا تغییر آدرس شرکت باید کلیه شرکا و سهامداران شرکت این تصمیم را در قالب یک صورتجلسه مکتوب اتخاذ نمایند. سهامدارن شرکت (شرکت سهامی خاص) و شرکا (در شرکت مسئولیت محدود) با تشکیل مجمع عمومی بطور فوق العاده تغییر آدرس شرکت را بررسی و نصب به تغییر آن اتخاذ تصمیم می‌نمایند .

ثبت صورتجلسه تغییر آدرس شرکت را مکتوب نموده و همگی زیر آن را امضا و ممهور به مهر شرکت می‌نمایند. در صورتی که در بند ۳ اساسنامه اختیار تغییر آدرس شرکت به هیئت مدیره داده شده باشد، این امر می‌تواند توسط هیئت مدیره نیز انجام گیرد.

مدارک لازم برای تغییر آدرس شرکت

  • تصویر مدارک شناسایی کلیه اعضای شرکت ( هیئت مدیره و سهامداران)
  • تصویر روزنامه تاسیس شرکت
  • تصویر آگهی تاسیس شرکت
  • آگهی آخرین تغییرات (در صورت وجود)

مراحل تغییر آدرس شرکت چگونه است؟

مجمع عمومی به طور فوق العاده با حضور کلیه یا اکثریت سهامدارن شرکت باید تشکیل شود.

  1. تنظیم صورت‌جلسه تغییر آدرس
  2. امضا کلیه صفحات صورت‌جلسه توسط حاضرین
  3. ثبت صورت‌جلسه تغییر آدرس در سامانه ثبت شرکت‌ها و دریافت تاییدیه
  4. ارسال مدارک و تاییدیه سامانه به سازمان ثبت شرکت‌ها توسط باجه‌های پستی منتخب
  5. دریافت پیش نویس آگهی تغییر آدرس
  6. مراجعه به اداره ثبت و امضای پیش نویس آگهی و پرداخت حق الثبت به میزان ۵ هزار تومان
  7. انتشار آگهی تغییر آدرس شرکت در روزنامه رسمی کشور

پروسه تحویل مدارک به اداره ثبت تا انتشار آگهی تغییر حدوداً ۷ الی ۱۴ روز زمان می‌برد. سامانه تغییر نشانی شرکت و یا همان اصلاح کد پستی شرکت‌ها آسان ثبت به شما کمک می‌کند تا بتوانید تمام مراحل تغییر آدرس شرکت را پشت سر بگذارید. شما می‌توانید مراحل اصلاح کد پستی را با کمک و پشتیبانی تیم آسان ثبت انجام دهید.

ختم تصفیه آخرین مرحله انحلال شرکت؟

بر خلاف باور بسیاری، انحلال، پایان کار شرکت یا موسسه نیست ! تا زمانی که شرکت یا موسسه خود را ختم تصفیه نکرده‌اید، همچنان مسئول بدهی‌ها، مالیات، بیمه و عواقب فعالیت‌های آن هستید! با انجام پروسه ختم تصفیه پرونده شرکت یا موسسه منحل شده به طور کامل بسته می‌شود. به این منظور بایستی پس از گذشت ۶ ماه از زمان انحلال در ۳ نوبت با فاصله یکماهه نسبت به چاپ آگهی دعوت از بستانکاران در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار اقدام شود. پس از گذشت زمان قانونی از آخرین آگهی، وکلای آسان ثبت در تهران و متقاضی در شهرستان‌ها با مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها، نسبت به ختم تصفیه شرکت یا موسسه و بستن کامل پرونده آن اقدام می‌نمایند.

وظایف و اختیارات مدیران تصفیه شرکت چیست؟

  • از مجامع عمومی شرکت در مواردی که نیاز به تشکیل جلسه باشد دعوت کنند.
  • دعوتنامه‌های مربوط به شرکا و صاحبان سهام در روزنامه کثیر الانتشار مخصوص شرکت باید آگهی شود.
  • ترازنامه شرکت را باید در اولین فرصت تنظیم نمایند. مشخص کردن نفع و زیان بیلان شرکت و اطلاع به شرکا شرکت در خصوص شرایط و مراحل تصفیه شرکت.
  • انجام امور کامل تصفیه شرکت و اعلام مراتب تصفیه به اداره ثبت شرکتها حداکثر در مدت یک ماه پس از فرایند ختم تصفیه شرکت. تا انجام مراحل تکمیل انحلال و درج در روزنامه رسمی انجام شود. در ضمن نام شرکت از دفاتر ثبت شرکت ها و دفتر ثبت تجاری حذف شود.

به فرآیندی که طی آن یک شرکت پایان یافته و دارایی‌های آن میان شرکا تقسیم می‌شود، تصفیه گفته می‌شود. تصفیه شرکت سهامی مشتمل بر عملیات ذیل می‌باشد :

_ نقد کردن دارایی شرکت منحله

_ وصول مطالبات شرکت 

_ پرداخت دیون شرکت 

_ تقسیم باقیمانده دارایی شرکت بین سهامداران

مدارک مورد نیاز برای تصفیه شرکت با مسئولیت محدود:

  • تصویر شناسنامه و کارت ملی تمام سهامداران، شرکا و میر تصفیه.
  • ارائه تصویر خبر ثبت شرکت در روزنامه‌های رسمی به همراه آخرین تصویر از روزنامه در خصوص تغییرات شرکت.
  • اصل برگ صورتجلسه مجمع عمومی که تمامی اعضا و همینطور مدیر تصفیه آن را امضا کرده باشند.
  • اصل برگ وکالتنامه در صورتی که شرکت دارای وکیل یا نماینده قانونی باشد.

مدارک مورد نیاز برای تصفیه شرکت سهامی خاص:

  • ارائه تصویر روزنامه رسمی که در رابطه با تاسیس و آغاز فعالیت شرکت و همینطور شامل آخرین تغییرات به وجود آمده در شرکت است.
  • ارائه تصویر تمام شناسنامه‌ها و کارت ملی‌های اعضای هیئت مدیره، بازرسان و مدیر تصفیه.
  • اصل برگ صورتجلسه مجمع عمومی که به صورت فوق العاده ثبت شده است و تمامی اعضا شرکا، بازرسان و مدیر تصفیه آن را امضا کرده‌اند.
  • ارائه اصل برگ وکالتنامه در صورتی که شرکت دارای وکیل رسمی باشد.

اعلام ختم تصفیه به مرجع ثبت شرکت‌ها چگونه است؟

مدیر تصفیه ظرف یک ماه پس از پایان امر تصفیه شرکت سهامی باید، مراتب را به مرجع ثبت شرکت‌ها به منظور حذف نام شرکت از دفتر مرجع مذکور و دفتر ثبت تجاری اعلام نمایند و نیز جریان امر باید در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشاری که اطلاعیه‌ها و آگهی‌های مربوط به شرکت در آن درج می‌شود، آگهی شود.

پس از پایان تصفیه در صورتی که وجوهی متعلق به بستانکاران و سهامداران شرکت باقی مانده باشد، مدیر تصفیه مکلف است وجوه باقیمانده را در حساب مخصوص نزد یکی از بانک‌های ایران تودیع و صورت اسامی بستانکاران و صاحبان سهامی را که مطالبات خود را وصول ننموده‌اند نیز به بانک مزبور تسلیم و مراتب را طی آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار، به اطلاع اشخاص ذی نفع برسانند تا برای دریافت مطالبات خود به بانک مورد نظر مراجعه کنند.

* این مطلب رپرتاژ آگهی میباشد و سایت شمانیوز هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین