شمانیوز
شما نیوز

رپورتاژ آگهی/

نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی

نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی

امروزه نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی، تبدیل به یکی از نماهای ساختمان بسیار پرطرفدار شده است و توانسته نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. دلیل استقبال بسیار زیاد از نماهایی که با ورق کامپوزیت اجرا می شوند، مزیت های بیشمار این نماها نسبت به دیگر نماهای رایج است؛ به طوری که از استحکام، دوام و مقاومت بالایی برخوردار هستند، ضمن اینکه به دلیل عمر و ماندگاری طولانی تر، بسیار مقرون به صرفه نیز می باشند. از نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی در ساختمان های مدرن استفاده بسیاری می شود. برای آشنایی با جزئیات نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی در ادامه همراه ما باشید.

 

نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی چیست؟

نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی با استفاده از ورق های کامپوزیت https://premiumbond.com و پانل هایی که ترکیبی از دو لایه ورق آلومینیومی و همینطور یک لایه میانی از مواد پلی اتیلن هستند، اجرا می شوند. در حقیقت لایه پلی اتیلن که در میان دو لایه آلومینیومی قرار گرفته است، به عنوان هسته اصلی و مرکزی این پانل ها عمل می کنند.

 

 

از مزیت های ورق های کامپوزیت مورد استفاده در نمای ساختمان، تولید در طیف وسیعی از رنگ ها است. به طوری که سلیقه تمامی افراد را پوشش می دهد.

 

مزایای نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی، دارای مزیت های بسیار زیادی است که در ادامه پیرامون برخی از آن ها توضیحاتی را آورده ایم.

 

مقاومت بالا در برابر تغییرات محیطی

از مهم ترین مزیت هایی که برای نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی وجود دارد، مقاومت در برابر تغییرات آب و هوایی می باشد. ورق های کامپوزیت، در صورتی که در معرض رطوبت قرار بگیرند، به مرور زمان دچار خوردگی و زنگ زدگی نمی شوند. ضمن اینکه تابش مستقیم نور خورشید نیز دوام و ماندگاری آن ها را کم نمی کند.

سطح ورق های کامپوزیت مورد استفاده در نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی، صاف و صیقلی می باشد، به همین دلیل نور خورشید را منعکس می کنند و فقط مقدار کمی از گرما را جذب می کنند. به همین دلیل از نمای کامپوزیت، به راحتی می توان حتی در مناطق گرمسیر یا مناطقی که در آن درجه حرارت بالا است نیز استفاده کرد. به طور کلی این ورق ها در برابر حرارت مقاوم هستند.

 

 

لایه پلی اتیلنی که در میان ورق های آلومینیوم ورق های کامپوزیت قرار دارد، به نوعی سد حرارتی را ایجاد می کند که منجر به صرفه جویی در انرژی و همینطور بهینه سازی آن می گردد. نماهای کامپوزیتی در مقایسه با دیگر نماها، کمتر دچار تغییر رنگ می شوند.

دارای وزن بسیار سبک

یکی از ویژگی هایی که ورق های کامپوزیت را تبدیل به متریالی بسیار عالی برای اجرای نمای ساختمان مسکونی کرده است، وزن سبک می باشد که از وارد کردن هر گونه بار اضافی بر سازه جلوگیری می کند. ضمن اینکه وزن سبک این ورق ها، سبب می شود که حمل و نقل آن ها نیز به آسانی انجام شود.

در صورتی که وزن سازه بسیار کاهش پیدا کند، نیروی زلزله بر سازه نیز کاهش می یابد. به همین دلیل استفاده از این مصالح در ساختمان، منجر به ایمنی بیشتر ساختمان در برابر تکان های ناشی از زلزله می گردد.

 

عملکرد به عنوان یک عایق صوتی، حرارتی و رطوبتی

ورق های کامپوزیت مورد استفاده در نمای ساختمان، به گونه ای عایق صوتی و حرارتی هستند، چراکه لایه پلی اتیلینی که در میان دو لایه آلومینیوم قرار گرفته است، ضمن اینکه از انتقال حرارت جلوگیری می کند، از میزان سر و صدا در ساختمان نیز کم می کند.

 

 

از سویی دیگر آلومینیوم مورد استفاده در ورق های کامپوزیت، خود در برابر حرارت دارای مقاومت بسیار بالایی هستند. به طوری که اگر نمای ایجاد شده با ورق های کامپوزیتی در برابر آتش سوزی قرار بگیرد، دچار تغییر شکل نمی شود. از سویی دیگر آلومینیوم خود ماده ای مقاوم در برابر نم و رطوبت است که در برابر خوردگی مقاوم می باشد.

 

برخورداری از تنوع رنگ بالا

ورق های کامپوزیتی مورد استفاده در طراحی و اجرای نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی، از نظر رنگ و طرح دارای تنوع بالایی هستند. وجود ورق های کامپوزیت در طرح و رنگ مختلف، سلیقه تمامی افراد را پوشش می دهد و با استفاده از آن ها می توان یک نمای ساختمان فوق العاده را اجرا کرد.

 

امکان اجرای سریع و آسان

ورق های کامپوزیت به صورت حاضر در بازار وجود دارند و در حقیقت پیش ساخته هستند (برخی از شرکت‌ها در ایران مانند مجموعه پرمیوم باند امکان تولید سفارشی این محصول را به شما می‌دهند). پیش ساخته بودن این ورق ها، سبب می شود که اجرای نمای ساختمان با آن ها بسیار راحت تر باشد و سرعت اجرای نما افزایش پیدا کند. از سویی دیگر وزن این ورق ها نیز بسیار سبک است و همین موضوع نیز در افزایش سرعت اجرای نما، تاثیر مثبتی را می گذارد.

 

قابلیت برش کاری و سوراخ کاری

ماده اصلی به کار رفته در ورق های کامپوزیت، آلومینیوم است. آلومینیوم خود ماده ای انعطاف پذیر است که امکان انجام عملیات مختلفی شامل برش کاری، خم کاری و سوراخ کاری بر روی آن وجود دارد.

همینطور ورق های کامپوزیتی آلومینیومی که برای استفاده در نمای ساختمان تولید می شوند، در اشکال مختلف در بازار وجود دارند که می توان از میان آن ها با توجه به طراحی صورت گرفته برای نما، انتخاب نمود. ضمن اینکه محدودیتی در شکل پذیری آن ها نیز وجود ندارد. در حقیقت یکی از ویژگی هایی که زمینه استفاده گسترده از ورق های کامپوزیت را فراهم کرده است، انعطاف پذیری بالای این محصولات است.

 

قیمت نمای کامپوزیت

از جمله سوالات رایجی که برای علاقه مندان به نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی وجود دارد، قیمت اجرای نما با ورق کامپوزیت است. قیمت نهایی اجرای نما با استفاده از ورق کامپوزیت، به فاکتورهای مختلفی وابسته است که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.

 

• قیمت ورق کامپوزیت انتخابی

• هزینه زیرسازی وابسته به ساختمان

• قیمت طراحی نما

• دستمزد نصاب ورق کامپوزیت در نما

• و ...

 

سخن آخر

یکی از روش هایی که در طی سال های اخیر برای اجرای نمای ساختمان، طرفداران بسیاری را جلب کرده است و از مزیت های بیشماری برخوردار می باشد، نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی است. این نما به ساختمان ظاهر مدرن و منحصر به فردی را می دهد. در صورتی که اجرای نما توسط افراد متخصص و ورق های کامپوزیت باکیفیت صورت بگیرد، دارای دوام و استحکام بالایی است و طول عمر بالاتری دارد.

امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما عزیزان مفید واقع شود. اگر پیرامون نمای کامپوزیت ساختمان مسکونی سوالی دارید، یا اگر از این ورق ها برای نمای ساختمان خود استفاده کرده اید، حتما تجربه خود را در بخش نظرات با ما و دیگر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی