مدیرعامل بانک صنعت ومعدن تأکید کرد؛
توسعه صادرات، موتور محرک رشد و توسعه اقتصادی است
حسین مهری در دیدار با مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات کشور با تأکید بر نقش این بانک تخصصی در رونق تولید و گسترش صادرات بیان داشت: رونق تولید و بهبود کیفیت محصولات تولیدی لازمه توسعه صادرات است که این موضوع، موتور محرک رشد و توسعه اقتصادی کشور میباشد.
به گزارش شمانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، حسین مهری رییس هیأت مدیره و مدیرعامل این بانک در دیدار با افروز بهرامی رییس صندوق ضمانت صادرات و اعضای هیأت مدیره این صندوق تصریح کرد: تجارت خارجی موتور محرک رشد اقتصادی است و در شرایط کنونی تسهیل فرآیند صادرات میتواند ارز آوری خوبی برای کشور داشته باشد و باید صادرات کالاهای نهایی مورد توجه قرار گیرد و از خام فروشی جلوگیری بعمل آید.
مهری اضافه کرد: در شرایط کنونی محدودیتهای نقل وانتقال پول و مراودات تجاری، رسالت متولیان امر تولید و صادرات را سنگینتر میکند.
وی خاطرنشان کرد: این بانک علاوه بر ارائه مشاورههای تخصصی به تولید کنندگان و صنعت گران در نظر دارد، خدمات تخصصی بانکی با همکاری صندوق ضمانت صادرات به صادرکنندگان ارائه نماید که در این مورد لزوم همکاریهای مشترک بیشتر بین این بانک و صندوق از اهمیت زیادی برخوردار است.
افروز بهرامی، بانک صنعت و معدن را مهمترین و تخصصیترین بانک توسعهای کشور در امر رونق تولید و افزایش صادرات دانست و گفت: رونق تولید از سه منظر بهبود فضای کسب و کار، تحریک عرضه و تحریک تقاضا دارای اهمیت است.
بهرامی بیان داشت: عوامل تعیین کننده صادرات را میتوان به دو گروه عوامل طرف تقاضا و عوامل طرف عرضه تقسیم کرد که عوامل طرف تقاضا شامل شرایط اقتصادی کشورهای خریدار است و عوامل طرف عرضه نیز شامل ظرفیت تولید و شرایط اقتصادی حاکم بر فعالیتهای تولیدی است بنابراین نقش بانکها در بهبود شرایط طرف عرضه صادرات بسیار حایز اهمیت است.
وی ادامه داد: افزایش نرخ ارز فرصتی برای صادرات است و در این شرایط صندوق ضمانت صادرات میتواند با توجه به جایگاه قانونی خود و محدودیتهای مربوط به نقلوانتقالات پولی، تسهیلاتی را برای پوشش ریسکهای صادرکنندگان فراهم کند و لازم است خدماتی در قالب محصولات جدید بیمهای و تضمینی برای صادرکنندگان ارائه شود.
بهرامی، استفاده از بیمه نامههای اعتبار صادراتی صندوق را از بهترین و ارزانترین راه پوشش و مدیریت ریسک صادرات معرفی نمود و به صادرکنندگان توصیه نمود تا بیش از پیش از این خدمات استفاده نمایند و بر ادامه همکاری مشترک بین این دو نهاد اثرگذار بر فرآیند تولید و صادرات تأکید کرد.