اصلاحطلبان ورشکسته به دنبال کرسی ریاست مجلس
اصلاحطلبان در حالی برای ریاست مجلس آینده تلاش میکنند که هنوز مشخص نیست آیا اکثریت مجلس یازدهم را در اختیار خواهند داشت یا عکس آن اتفاق خواهد افتاد.
به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری و تحلیلی شمانیوز، عدم کارآمدی اصلاح طلبان در این دوره مجلس که بیشتر کرسی های آن را در اختیار داشتند آن قدر واضح و ملموس است که حتی بسیاری از حامیان این جریان به آن اذعان کرده و به نحوه عملکرد آنها انتقاد دارند. با این اوصاف این جریان که دست از تکاپو برای جلب نظر اذهان عمومی برنمی دارند و از هر دستاویزی درصدد هستند باز هم برای چهار سال دیگر بر صندلی های نمایندگی مجلس تکیه بزنند، به دنبال اعلام سرلیستی مجید انصاری معاون حقوقی سابق ریاست جمهوری و رساندن او به ریاست مجلس یازدهم هستند.
انصاری در سال ۱۳۹۴، برای شرکت در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرد، اما از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نشد و این بار برای ریاست مجلس خیز برداشته و افرادی با استفاده از رانت سیاسی او را حمایت می کنند. علاوه بر این برخی از فعالان سرشناس سیاسی اصلاحطلب با هدف ریاست انصاری بر مجلس دست به حمایت های مالی گسترده زده تا از این طریق به اهداف خود دست پیدا کنند و با گرفتن کرسی ریاست قوه مقننه مجلس دیگری را از آنِ خود کنند.
نقش مهمی در پیشبرد امور دارد تا از این طریق اذهان عمومی جامعه برای نیل به مقاصد مورد نظر آماده شود. اصلاح طلبان هم از این ابزار بهره های فراوانی برده اند و برای رساندن انصاری بر صندلی ریاست مجلس دست به حمایت های رسانه ای گسترده از طریق افراد و ابزارهای مختلف زده و در فضای مجازی با تولید اخبار گاها جعلی و بی اساس به تخریب چهره های شناخته شده در انتخابات آتی مجلس پرداخته اند تا فرد مورد نظر خود را هر چه بیشتر به ریاست مجلس نزدیک کنند.
محمدحسن آصفری نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری و تحلیلی شمانیوز، درباره تلاش اصلاح طلبان برای رساندن مجید انصاری به کرسی ریاست مجلس گفت: اگر اصلاح طلبان به دنبال تعیین ریاست مجلس در انتخابات آتی هستند این ضرب المثل را به ذهن متبادر می کند که «فردی را به آّبادی راه نمی دادند و سراغ خانه کدخدا را می گرفت.» جریان اصلاح طلب باید ابتدا منتظر نتیجه انتخابات با توجه به وضعیت و عملکرد ضعیف شان باشد و سپس به دنبال انتخاب گزینه ریاست برای مجلس برود.
وی اضافه کرد: مردم در حال حاضر هیچ عملکرد مثبتی را از نمایندگان اصلاح طلب در چهار سال گذشته ندیده اند. طرح این مسئله که آقای انصاری با همراهی سیاسی دولت و اصلاح طلبان به ریاست مجلس برسد بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد تا کرسی های بیشتری را به دست بیاورند.
قدرت رای بدهند. ملت در این دوره انتخابات احساسی رای نمی دهد تا این جریان سیاسی با صرف هزینه های تبلیغاتی اکثریت مجلس را به دست بگیرند. البته تلاش ها و تبلیغات اصلاح طلبان خطر و تهدید محسوب می شود زیرا مجلسی که با پول شکل بگیرد به طور قطع مجلس اشرافی گری خواهد بود و نمی تواند دغدغه های طبقه متوسط و پایین جامعه را پاسخ دهد، بنابراین مردم هم اجازه نمی دهند اطلاح طلبان با پول کرسی های مجلس را به دست بگیرند.
آصفری عملکرد نمایندگان اصلاح طلب مجلس را ضعیف و ناکارآمد دانست و گفت: مردم هیچ کارنامه و دستاوردی را از دولت های اصلاح طلب یازدهم و دوازدهم ندیدند تا مجلس بعدی را هم در اختیار آنها قرار دهند. شعار دولت اصلاحات توسعه روابط بین المللی بود اما امروز به جایی رسیده ایم که پاسپورت ایران در بعضی از کشورها هیچ جایگاهی ندارد. آنها کم شدن تورم را مطرح کردند اما شاهد افزایش روزانه قیمت ها هستیم.
وی ادامه داد: امروز مردم تشکیل مجلس انقلابی و وکیل المله را از نمایندگان توقع دارند اما دولت به دنبال تشکیل مجلسی مانند مجلس فعلی است تا از ناتوانی ها و کم کاری های دولت بگذرد. شکل گیری چنین مجلسی مورد نظر مردم نیست. اگر مجلس آتی مجددا در اختیار حامیان دولت قرار بگیرد یعنی هیچ تغییری در روند مشکلات داخلی و خارجی رخ نخواهد داد. اگر قرار نیست تغییری در ساختار مجلس ایجاد شود بهتر است که همین مجلس تمدید شده و به کار خود ادامه دهد.
نمایند سابق مجلس در پایان سخنانش افزود: ساختار مجلس فعلی همان مجلسی است که جریان اصلاح طلب به دنبال بود زیرا نمایندگان خود را وامدار دولت می دانند. اگر مجددا مجلس در اختیار جریان اصلاح طلب بیفتد، نارضایتی مردم را به دنبال خواهد داشت.