شمانیوز
شما نیوز

این خبر در حال بروز رسانی است/اخبار لحظه به لحظه

سومین روز رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی

شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز):نمایندگان مجلس شورای اسلامی در روز سوم بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی نیز به بررسی برنامه ها، سوابق و عملکرد 18 وزیر پیشنهادی دولت یازدهم می پردازند. در روز گذشته نمایندگان مردم در خانه ملت، در جلسات صبح و عصر برنامه ها و دیدگاه های وزرای آموزش و پرورش، اطلاعات، امور خارجه، اقتصاد و بهداشت و درمان را مورد بررسی قرار دادند.

این خبر در حال تکمیل است . . . . .

(8:15) پنجمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

رسیدگی به صلاحیت علی ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان اولین دستور کار مجلس، آغاز شد.

** اسامی غائبان آغاز جلسه علنی

حجت الاسلام حسین سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در آغاز نشست علنی امروز مجلس که با دستور کار بررسی صلاحیت وزرا شروع شد، اسامی تاخیرکنندگان جلسه را قرائت کرد.

وی افزود: در آغاز جلسه امروز حسین ذوالانوار، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محمد سلیمانی و محمدمهدی مفتح تاخیرکنندگان جلسه علنی امروز مجلس بودند.

*** بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی

آرامی؛ موافق وزیر پیشنهادی کار

منصور آرامی نماینده مردم بندرعباس در مجلس در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت، در موافقت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: آقای ربیعی شخصی است که همواره جان خود را برای دفاع از میهن اسلامی در عرصه های مختلف در طبق اخلاص گذاشته است و همواره برای سربلندی جمهوری اسلامی ایران به عنوان میراثی که امام راحل (ره) آن را برای ما به یادگار گذاشته، تلاش کرده است.

وی ادامه داد: این وزارتخانه از ادغام سه وزارتخانه تشکیل شده است و دارای برنامه های گسترده ای بوده و هر کس مسئولیت این وزارتخانه را برعهده بگیرد باید دارای تخصص و ویژگی های منحصر به فرد این وزارتخانه باشد.

نماینده بندرعباس اضافه کرد: مدیریت بر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیازمند توانمندی مدیریت استراتژیک است. بنده معتقدم که روحیه همگرایی و مشورت مهمتر از سایر ویژگی ها است که البته آقای ربیعی دارای تمامی این ویژگی ها است.

آرامی در ادامه افزود: تجربیات و تخصص های وزیر پیشنهادی تعاون از جمله معاونت این وزارتخانه و مشاورت رئیس جمهور، مسئولیت کمیته تبلیغات، از جمله شاخص هایی است که می تواند برای توانمندی های مدیریتی ربیعی به کار گرفته شود.

وی تصریح کرد: آقای ربیعی یک مدیر اجرایی صرف نیست، بلکه او دارای تخصص های مختلف در زمینه های عملی است. ربیعی سوابق علمی متعددی دارد که از جمله آنها می توان به انتشار چندین کتاب و ده ها مقاله در سطوح مختلف تحصیلی اشاره کرد. ربیعی کسی است که در سطوح مختلف تحصیلات تکمیلی استاد راهنمایی پایان نامه های دانشگاهیان را برعهده داشته است.

این نماینده موافق وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به برخی از سوابق علمی ربیعی اشاره کرده و افزود: ربیعی در سال 90 به عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه پیام نور انتخاب شد. ربیعی همچنین مدرس دانشگاه های مختلف از جمله دانشگاه تهران است.

آرامی تاکید کرد: ربیعی سال ها دبیری ستاد مبارزه با فساد اداری را برعهده داشته که البته کتابی را نیز در همین زمینه منتشر کرده است. او همواره به جریان های مبارزه با فساد در زمینه های مختلف کمک های بسیاری کرده است که باید به آن توجه شود.

وی ادامه داد: ربیعی از خانواده کارگری و جنوب شهر تهران است. او تجربه کارگری در مدیریت صنایع و همینطور مدیریت روزنامه کاروکارگر را برعهده داشته است. ربیعی عضویت در هیئت مدیره چندین شرکت بزرگ صنعتی را در کارنامه کاری خود دارد. البته او عضو هیئت موسس آموزش عالی کار است.

نماینده بندرعباس در مجلس تصریح کرد: به اعتقاد بنده ربیعی آشنایی کاملی با فضای کسب و کار در وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی دارد. تشکل های کارگری، کارگران، اعضای اتاق بازرگانی و اتاق تعاون از حضور وی به عنوان وزیر استقبال کرده اند. این موضوع نشان دهنده این است که آنها اعتماد بالایی برای تصدی پست وزارت توسط ربیعی را دارند.

آرامی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: ربیعی فهم درستی از مسائل اجتماعی و کارگری روز و همینطور حمایت از اقشار آسیب پذیر دارد. داشتن فهم تعاون از ضروریات اداره وزارت تعاون است که ربیعی این شاخص ها را داراست.

وی افزود: اعتدال، پاکدستی، جدیت در کار و پایبندی و التزام عملی به ولایت فقیه از مهمترین شاخص های اخلاقی و مدیریتی ربیعی است. به اعتقاد بنده ربیعی به راستگویی و جدیت در کار معتقد است. امیدوارم که وی روح راستگویی در وزارت کار را حکمفرما کند. یکی از گرفتاری های ما در این وزارتخانه آمارهای نادرست و غلط است که امیدوارم با حضور ربیعی در این وزارتخانه این مشکلات برطرف شود.

این نماینده موافق وزیر پیشنهادی کار اضافه کرد: گروهک ها، منافقین و ضدانقلاب ها در سایت ها و شبکه های خود همواره این سرباز خدوم را مورد تخریب قرار داده اند. ربیعی در سنگرهای مختلف از جمله دفاع مقدس از میهن اسلامی دفاع کرده و تلاش هایی داشته است او همواره سرباز پیاده نظام برای میهن اسلامیان بوده است.

صابری؛ مخالف وزیر پیشنهادی کار

رضا صابری نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با تصدی علی ربیعی به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: بار دیگر حماسه سیاسی 24 خرداد راتبریک عرض می کنم و ضمن تبریک به آقای رئیس جمهور جناب آقای روحانی برای ایشان وزرای پیشنهادی آرزوی موفقیت می کنم.

وی افزود: به بیان ربیعی تقریبا همه آحاد جامعه تحت تاثیر سیاستها ، برنامه ها واقدامات این وزارتخانه است که 2 سال پیش با تصویب مجلس شورای اسلامی از ترکیب 3 وزارتخانه تشکیل شد و آقای ربیعی این اقدام را هوشمندانه اما ناقص می داند، بنابراین سخنی از وزیری برای وزارتخانه ای با اهمیت در حوزه های گوناگون امور اقتصادی، بیمه ای، درمانی، آموزشی و اجتماعی است که اگر امروز در استان ها و شهرستان ها تنها با یک اداره کل یا اداره از یک وزارتخانه سروکار داریم، در این وزارتخانه به 4 اداره کل یا اداره مواجهیم.

صابری در ادامه سخنان خود گفت: سازمان تامین اجتماعی و خصوصا شستا به عنوان بزرگترین زنجیره اقتصادی کشور، نیروهای کار جامعه و گرفتاری های آن، آموزش فنی وحرفه ای و عدم انسجام و هماهنگی آن، بیمه و ناملایمات حوزه بازنشستگی تنها بخش کوچکی از موضوعاتی است که ضرورت توجه به این وزارت را بیان می کند.

وی با طرح این سوال که نسبت های تجربی و علمی جناب آقای ربیعی با این وزارتخارنه چیست، تصریح کرد: اگر چه برجستگی در یک معیار و یا برخورداری از میانگین مناسب از هر دو مشخصه تجربه و تخصص مناسب برای تصدی یک مسئولیت است، با احترام به تجربه آقای ربیعی در حوزه کارگری، اما 30 سال ممارست وی در حوزه های اطلاعاتی و امنیتی و دانشگاهی کفایت تجربه کافی برای این مسئولیت نیست .

این نماینده مجلس با بیان اینکه از نظر علمی نیز اولویت های کاری در این وزارتخانه نشان از اهمیت و ارجحیت علوم اقتصادی چه نیروی انسانی، بیمه ای، حقوق و علوم دیگر در این وزارت است، گفت: البته برخورداری وی از علم جامعه شناسی و مدیریت استراتژیک به لحاظ موضوعیت آسیب های اجتماعی در این وزارت قابل توجه است، اما از اولویت سازمانی آن فاصله دارد .

صابری اظهار داشت: نکته اساسی این است که جناب آقای ربیعی به عنوان یک چهره سیاسی و فعال سیاسی است؛ وی چه تضمینی می دهد که فضای این وزارتخانه به تصمیمات سیاسی آغشته نشود.

وی با اشاره به برنامه ای که ربیعی به نمایندگان مجلس ارائه داده است، گفت: در برنامه پیشنهادی بیکاری به عنوان چالش موجود و ایجاد بازار کار به عنوان اولین برنامه مطرح شده و دومین برنامه صیانت از نیروی کار است که صیانت از نیروی کار اعم از شاغل و بیکار است. در حالیکه در ذیل صیانت از بازار کار یا صیانت از نیروی کار شما به 14 اقدام اجرایی و وظیفه وزارتخانه اشاره و تنها در یک بند به اعمال حمایت های قانونی و حقوقی در برابر بیکاری اشاره کرده اید.

نماینده مردم رامیان و آزادشهر یادآور شد: 13 مورد دیگر به صیانت از نیروی شاغل اشاره دارد؛ آیا وزارت کار فقط صیانت از شاغلان را وظیفه خود می داند؟ این کم توجهی به بیکاری در جامعه نه تنها چالش را حل نمی کند، بلکه دامنه سرگردانی و سردرگمی آنها را افزایش خواهد دارد.شما واقف هستید که ادارات کار حتی مراجعان بیکاران را نمی پذیرد و با ایجاد دفاتر کاریابی در بخش خصوصی از این مشکل رها شده است و پاسخگوی بیکاران نیست.

صابری با اشاره به مفید بودن دفاتر نمایندگان در شهرستان ها برای کاریابی وزارت کار خطاب به وزیر کار گفت: مدل اجرایی شما در حل کوتاه و بلند مدت بیکاری در جامعه چیست؟ آقای ربیعی این جملات شما که برنامه های پیشنهادی اشتغال صرفا به این وزارتخانه مرتبط نیستند و یا موفقیت وزارتخانه در ابعاد اقتصادی و بالاخص ساماندهی بازار کار به شدت تحت تأثیر عملکرد سایر نهادهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تأثیر گذار در کشور است و خلاصه کردن آن به اینکه تلاش خواهم کرد، شما را به آنجا نمی رساند که فردا در مجلس شورای اسلامی به نمایندگان بگویید مسئول اشتغال کشور من نیستم.

وی گفت: شما در چالش دوم به بیکاران بدهکار بانکی در سیاست بنگاه های زود بازده اشاره کرده اید، چگونه اقدام پیشنهادی شما در بند 9 برنامه یک تحت عنوان ارائه تسهیلات بانکی خود اشتغالی جهت ایجاد شغل برای بیکاران فاقد این ضعف و نتیجه است؟

صابری افزود: شما در برنامه خود به بدهکاری دولت در صندوق تأمین اجتماعی اشاره کرده اید که البته این دور تسلسل در پاسخگویی مد شده است، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم باید از طلبکاری خود در حوزه بهداشت و سلامت از صندوق تأمین اجتماعی بگوید، شما چگونه از این بیت المال برای رفاه حال بیمه شدگان و بازنشستگان بهره می گیرید؟

وی تصریح کرد: به رغم اینکه در قانون بودجه 91 ذکر شده بود و در قانون بودجه 92 تکرارشده است، مشکل 80 هزار نفر بازنشسته فولاد حل نشده و حقوق آنان پرداخت نمی شود، این چیزی نیست که بعداز 3 یا 6 ماه وعده حل آن را بدهید، مگر اینکه در این شرایط اقتصادی قائل به این باشید که بدون حقوق هم می توان زندگی کرد.

این نماینده مجلس با طرح این سوال که شما چه ضرب العجلی را برای بازنشستگان فولاد طبق قانون اعلام کرده اید، گفت: یکی از حوزه مسائل بسیار مهم در حوزه وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی مسائل اجتماعی یا آسیب های اجتماعی است، اگر به برنامه تان عنایت داشته باشید این حوزه در مقابل وظایف خود دارای نقص است.

صابری افزود: شما استحضار دارید امروز حتی شما معلولان را نمی توانید پوشش خدماتی دهید، شما می دانید که امروز معلولان به حق باید از این خدمات استفاده کنند، اما از سازمان شما می شوند که توان حمایت از شما را نداریم؛ چه پاسخی به معلولان و آسیب دیدگان اجتماعی دارید؟

فیاضی؛ مخالف وزیر پیشنهادی کار

عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور و محمود آباد در مجلس شورای اسلامی که از وقت رضا صابری در مخالفت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استفاده می کرد، گفت: از آقای روحانی تشکر می کنیم که کابینه ای عمدتا قوی و کارآمد معرفی کرده و ربیعی از چهره های خوب و مورد احترام است و اگر انتقادی مطرح می شود برای تقویت کار دولت و کشف مسائل پنهان در برنامه این وزیر پیشنهادی است.

وی با بیان اینکه زیربنایی بودن این وزارتخانه بر کسی پوشیده نیست، وزارتخانه ای فانتزی نیست بلکه مبنای تولید، کار و رفاه اجتماعی را شکل می دهد، گفت: در برنامه خود افزایش سهم تعاونی ها را در بازارهای پولی کشور تا حدودی کمرنگ دیده است در حالی که باید اذعان داشته باشیم که نقش تعاونی ها در نظام اقتصادی کشور مؤثر و پویاست.

نماینده مردم نور و محمودآباد تصریح کرد: امروز ده ها اتحادیه تخصصی در سراسر کشور وجود دارد و حدود 7 هزار فروشگاه تعاونی نیز در کشور فعالیت می کنند که می توانند یکی از بخش های مهم نظام توزیع کشور را عهده دار باشند. سؤال ما از آقای ربیعی این است که در ارتباط با تقویت نظام توزیع چه برنامه ای دارند که در مهار تورم نیز نقش دارد؟

فیاضی افزود: در قانون اساسی به اقتصاد مبتنی بر تعاون تأکید شده است، برنامه شما را در نظام تولید مبتنی بر تعاونی ها نمی بینم و با وجود اینکه 50 درصد مردم کشور عضو تعاونی ها هستند و این رقم در دنیا 12 درصد است اما سهم آنها از سرمایه ملی فقط 7 درصد است.

وی گفت: شما برنامه مشاغل خانگی را به چه صورت می خواهید اجرا کنید؟ البته راه آن سهل الوصول و در عین حال برای اقتصاد خانواده بسیار مهم است. سه جانبه گرایی در اشتغال و تولید کار بسیار مهمی است برنامه شما برای حمایت از کارگر و کارفرما چیست؟

نماینده نور و محمود آ باد در ادامه سخنان با اشاره به تقابل های موجود میان کارگر و کارفرما خطاب به وزیر پیشنهادی گفت: تقابل میان کارگر و کارفرما را باید کاهش دهید زیرا یکی از موانع اشتغال و تولید تقابل و درگیری و تنش میان کارگر و کارفرماست. شما از جنس کارگری هستید و تقاضای ما این است که به اتحادیه کارگری توجه کنید و از شما در این باره بیشتر انتظار داریم.

فیاضی با بیان اینکه غنی سازی شغل و ساده کردن کار توأمان باید دیده شود، گفت: شما باید به فناوری تولید در موضوع تعاونی ها و همچنین به موضوع غنی سازی شغل توجه کنید که البته در برنامه شما دیدم چنین چیزی وجود داشت اما کمرنگ است.

وی افزود: سازمان بزرگی در حوزه کار شما به نام سازمان شستا وجود دارد. این سازمان از دیرباز تا کنون حیات خلوت صاحبان قدرت بوده است و فرق نمی کند که چه کسی باشد و کدام دولت باشد. از دولت اعتدال؛ جناب آقای روحانی و همچنین آقای ربیعی که انسان پاک دست و پاک دامنی است انتظار داریم که سازمان شستا را به عنوان یک فرصت ملی برای همه ایرانیان بداند.

نماینده نور و محمود آ باد گفت: هم اکنون کارخانجات، درمانگاه های تامین اجتماعی و همچنین بیمارستان ها در شهرهای بزرگ قرار دارد و در شهرهای کوچک خبری نیست، ضمن آنکه در شهرهای بزرگ نیز این فرصت به صورت برابر توزیع نشده است.

** حسن روحانی به مجلس آمد

(9:45) حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور ساعت 9:45 صبح امروز، چهارشنبه، با استقبال محمدرضا باهنر، نائب رئیس اول مجلس، برای حضور در جلسه بررسی رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اش وارد صحن علنی مجلس شورای اسلامی شد.

محمدرضا صادق مشاور رئیس جمهور و حسین فریدون، رئیس جمهور را همراهی می کردند.

در هنگام ورود روحانی به مجلس، علی ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال دفاع از سابقه و برنامه های خود بود.

تاجگردون؛ موافق وزیر پیشنهادی کار

غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران در مجلس در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت، در موافقت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سخنانی، گفت: وقتی بحث انتخاب ربیعی برای وزارت مذکور مطرح شد، بنده موافق نبودم، اما به هر حال فرصت مجلس، فرصت خوبی است و این موضوع مهم است که بدانیم چه کسی مسوولیت تصدی این وزارتخانه مهم که در دو بخش اقتصادی و اجتماعی فعالیت دارد را برعهده می گیرد.

وی با اشاره به تحقق اصول 29، 43 و 44 قانون اساسی ادامه داد: وزارت کار مهمترین وزارتخانه ای است که می تواند به تحقق اهداف این اصول قانون اساسی کمک می کند. وزارت کار هم در زمینه اجتماعی و هم در مسائل اقتصادی فعالیت می کند.

نماینده مردم گچساران با تاکید بر اینکه باید به این وزارتخانه نگاه استراتژیک داشته باشیم، تصریح کرد: سوابق ربیعی نشان می دهد که او به این بخش نگاه استراتژیک دارد و می تواند تلفیقی از اقدامات مختلف باشد و آن ها را پیگیری کند.

تاجگردون افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله وزارتخانه هایی است که صندوق های زیرمجموعه آن نقش بین نسلی را بر عهده دارد. نمی توان با نگاه غیر استراتژیک و انتزاعی این وزراتخانه را اداره کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه معتقد است وزارت تعاون، سازمان مدیریت و برنامه ریزی دیگری است، گفت: ما در گذشته و در سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق به این موضوع اعتقاد داشتیم که وزارت تعاون می تواند سازمان مدیریت و برنامه ریزی دیگری باشد. این وزارتخانه دو اثر منفی ومثبت خواهد داشت. اثر مثبت آن موجب ارتقاء رفاه در داخل کشور و اثر منفی آن اگر اقتصادی نباشد، موجب فساد خواهد شد.

این نماینده موافق وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: به دلیل توانایی هایی که در ربیعی وجود دارد، می تواند گلوگاه های فساد در بخش هایی مانند شستا را شناسایی کند.

** قرائت جوابیه "بانک"

ضرغام صادقی عضو هیئت رئیسه مجلس در جلسه علنی صبح امروز جوابیه مرتضی بانک نسبت به مطالب مطروحه توسط عطا الله حکیمی نماینده رودبار در جلسه دو روز گذشته مجلس را قرائت کرد که متن آن به شرح زیر است:

در آغاز بررسی رای اعتماد نمایندگان محترم به وزرای پیشنهادی دولت جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، آقای حکیمی نماینده مردم شریف و عزیز رودبار با خروج از اخلاق اسلامی بدون هر گونه تحقیق و بررسی دروغ هایی چند را به بنده نسبت داده و از زدن تهمت نیز به این جانب دریغ نکرده اند.

ای کاش ایشان به عنوان یک نماینده به خود زحمت می دادند و لیست اعضای کابینه و منصوبان ریاست جمهوری را یکبار مطالعه می فرمودند تا دچار خطای فاحش عضویت حقیر در کابینه و یا داشتن مسئولیت در دولت نمی شدند.

قرار دادن نام حقیر در زمره اعضای فتنه هم از این زاویه قابل بررسی و موجب تاسف است.

مرتضی بانک

** قرائت جوابیه آیت الله دری نجف آبادی

ضرغام صادقی عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین جوابیه آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و وزیر اسبق اطلاعات نسبت به اظهارات حمیدرسایی نماینده تهران در جلسه علنی روز گذشته را قرائت کرد که متن این جوابیه به شرح زیر است:

متاسفانه در صحبت های آقای رسایی به صورت غیرمستقیم نسبت به وزارت اطلاعات تحلیل های غلط و ناصوابی ارائه شد که اولا خلاف واقع و دور از حقیقت است و ثانیا برخلاف مصالح کشورمی باشد.

ثالثا تحلیل ها و مقایسه ها نیز دور از واقعیت بوده و نباید برای تخریب وزیر پیشنهادی خدمات دیگران را زیر سوال برد و آنان را تخریب کرد.

قربانعلی دری نجف آبادی -------------------------------------

بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی

موسوی؛ مخالف وزیر پیشنهادی کشاورزی

سید شکرخدا موسوی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی طی سخنانی اظهار داشت: امروز مشکلات ناشی از تحریم ها و سوء مدیریت طبقات مستضعف را در تنگنا قرار داده و این در حالی است که می دانیم حدود 98 درصد از شهدا از قشر مستضعف بوده اند. همچنین امروز بخش کشاورزی نفس های آخر را می کشد و باید هرچه زودتر به داد آن رسید.

وی ادامه داد: کشاورزان همواره در دعواهای سیاسی سال های گذشته نادیده گرفته شده اند و فریاد تظلم خواهی آنها در بین این دعواها شنیده نشد، لذا دولت جدید باید کشاورزی را به جایگاه اصلی خود برساند.

این نمایند مجلس خاطر نشان کرد: امروز 18 میلیون هکتار زمین کشاورزی و قابل کشت در کشور وجود دارد که تنها 4 میلیون هکتار از این زمین ها زیر کشت رفته است. همچنین در استان خوزستان از 4 میلیون هکتار زمین کشاورزی تنها یک میلیون آن زیر کشت است، بنابراین وزیر پیشنهادی باید پاسخ دهد که چه برنامه ای برای این موضوع دارد.

موسوی همچنین تصریح کرد: یکی از افراد موثر در انتخاب آقای حجتی به عنوان وزیر پیشنهادی می گفت که آقای حجتی قبول ندارد که کشاورزی محور توسعه است و می گوید اگر کشاورزی را محور توسعه قرار دهیم، مردم باید از گرسنگی بمیرند، چرا که با این ظرفیت های کشاورزی نمی توان تمام مشکلات را حل کرد. بنابراین آقای حجتی باید پاسخ دهد که چه نسبتی با این سخنان دارد. آن هم در حالی که امام خمینی (ره) می فرماید کشاورزی محور توسعه است.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی