شمانیوز
شما نیوز

العربیه:دیگر زمان هاشمی و احمدی نژاد به پایان رسیده است

شبکه مردمی اطلاع رسانی (شمانیوز): با دادن شانس به مشایی و هاشمی رفسنجانی برای شرکت در عرصه رقابت های انتخاباتی، آنها در مقابل کاندیدایی چون سعید جلیلی قرار خواهند گرفت که این حس را به احمدی نژاد و هاشمی القا خواهد کرد که دیگر زمان آنها به پایان رسیده است.

به گزارش خبرنگار شبکه مردمی اطلاع رسانی (شمانیوز)، تا قبل از آخرین روز کاندیداهای انتخاباتی چندان بحث برانگیز نبودند و تنها از جناح های بحث برانیز و چالشی در اناخابات حضور داشتند. در لحظات پایانی مانده به اتمام ثبت نام رقابت های انتخاباتی ایران دو کاندیدای چالشی وارد عرصه رقابت ها شدند. رییس جمهور سابق ایران، علی اکبر هاشمی رفسنجانی و اسفندیار رحیم مشایی در دقایق پایانی در یک ساعت و از دو جناح متفاوت وارد ساختمان وزارت کشور ایران شدند.

العربیه عربی با اشاره به تعداد بالای کاندیداهای ثبت نام کرده در انتخابات از قول خبرگزاری ایسنا می نویسد که بسیاری از این افراد تنها برای سرگرمی و تفریح خود به وزارت کشور آمده اند.

به گزارش العربیه ثبت نام علی اکبرهاشمی رفسنجانی و اسفندیار رحیم مشایی در حالی اتفاق می افتد که اصولگرایان حضور آن دو را در انتخابات پیشبینی می کردند.

رییس جمهور ۷۸ساله دو دوره ایران و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، علی اکبر هاشمی رفسنجانی، از جناح اصلاح طلبان در انتخابات شرکت می کند و اسفندیار رحیم مشایی ۵۳ ساله نیز با وجود محبوبیت خود در میان برخی از مردم، در بین مراجع قم محبوبیت ندارد.

العربیه عربی مدعی شده است ؛ ردصلاحیت مشایی و هاشمی رفسنجانی گرچه برای شورای نگهبان غیرممکن نیست اما بسیار سخت است. اگر شورای نگهبان هاشمی رفسنجانی را برای حضور در انتخابات تایید صلاحیت کند، رد صلاحیت اسفندیار رحیم مشایی برای شورای نگهبان سخت تر می شود. هر دوی این کاندیداها در عین این که در ایران بی اعتبار هستند اما در جمهوری اسلامی ایران مشغول به خدمت هستند.

در صورتی که هر دوی هاشمی رفسنجانی و مشایی برای شرکت در رقابت ها تایید صلاحیت شوند، احمدی نژاد (از راه مشایی) بار دیگر با هاشمی رفسنجانی روبرو خواهد شد و هنوز مشخص نیست که آیا ایرانیان می خواهند که او رییس جمهور شود یا خیر! با دادن شانس به مشایی و هاشمی رفسنجانی برای شرکت در عرصه رقابت های انتخاباتی، آنها در مقابل کاندیدایی چون سعید جلیلی قرار خواهند گرفت که این حس را به احمدی نژاد و هاشمی القا خواهد کرد که دیگر زمان آنها به پایان رسیده است.

مردم ایران در حال حاضر خواهان کسی هستند تا بتواند شرایط سخت اقتصادی را بهبود بخشد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین