پایان چله دوم | مطالبات بست نشینان هنوز پابرجاست
اکنون دو چله از بست نشینی بانوان مطالبه گر حجاب و عفاف گذشته و این بانوان عفیف هنوز هم محکم و پابرجا بر مطالبات به حق خود ایستاده اند.
به گزارش شمانیوز و به نقل از سراج24؛ مطابق قانون و وفق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی 32 نهاد و ارگان و دستگاه اجرایی متولی امر حجاب و عفاف در کشور هستند که بایستی قوانین مربوط به این مقوله خطیر را منطبق با شرع مقدس، فرامین امامین انقلاب و قانون اساسی کشور اسلامی مان اجرایی نمایند.
حجاب همواره اصل اساسی و رکن رکین و خط قرمز نظام به شمار رفته و رعایت آن موجب حفظ ارزش ها و آرمان های اسلامی انقلاب شکوهمندمان است، لذا این مقوله همواره مورد توجه جدی بوده و عدم توجه به آن به شدت نهی شده است.
آذرماه سالجاری بود که جمعی از بانوان عفیف و مطالبه گر در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی - علیه السلام - بست نشستند تا مطالبه گر اجرای قانون حجاب و عفاف در جامعه بوده و از برخی اقدامات وقیحانه در کشف حجاب و بدحجابی برائت جویند؛ دیری نپائید که این اقدام به صورت خودجوش و مردمی در سراسر کشور آغاز شد و از آنجایی که مرقد شریف امامزادگان و بقاع متبرکه در اقصی نقاط کشور همواره پناهگاه و ملجأ و مأمن مردم بوده، دورهمی بست نشینان در این اماکن بیشتر مورد توجه قرار گرفت.
مهدیه خادم از بانوان مطالبه گر و عفیف که نقشی سازنده در روشنگری و تبیین مبانی دینی و ارزشی و انقلابی برای بانوان در سراسر کشور داشته، شامگاه روز سه شنبه 25 بهمن ماه جاری در پایان چهل روز دوم بست نشینی، در گفت و گو با خبرنگار سراج24 با اشاره به اهداف 5 گانه مطالبه گران حوزه حجاب و عفاف، گفت: فعال شدن سامانه های نظارتی نیروی انتظامی در حوزه حجاب و پوشش زنان، تذکرات محترمانه برای نقض کنندگان قانون، تذکر به سلبریتی هایی که هنجارشکنی کرده و در محافلی مثل جشنواره فیلم فجر هم حضور دارند - البته امسال شرایط در جشنواره فجر 1401 اصلاح شده بود - دیگر مطالبه ماست.
وی در خصوص سایر مطالبات بانوان بست نشین، اظهار داشت: وزارت صمت به عنوان متولی حوزه پوشاک، نظارت بیشتر و کامل تر بر تولیدات البسه و پوشاکی که مرتبط با موضوع حجاب است، داشته باشد، البته این خواسته جزو قوانین مصوب در سال 68 است که مغفول مانده است. در پوشش لباس های کارمندان مرد و زن در ادارات نیز قوای سه گانه بایستی نظارت و دستورالعمل های قانونی را ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق داشته باشند.
خادم با بیان اینکه ولنگاری فضای مجازی را آفتی عنوان کرد که ارزش ها را تخریب می کند؛ گفت: کنترل فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برای اثرگذاری تربیت اسلامی و پرورش نسل جدید ضروری به نظر می رسد لذا از متولیان و مسئولان تقاضا داریم در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند.