شمانیوز
شما نیوز

دعوا و حمله تند و جنجالی مهناز افشار به پدر شوهرش + بیوگرافی و عکس

دعوا و حمله تند و جنجالی مهناز افشار به پدر شوهرش + بیوگرافی و عکس

محمد‌علی رامین مشاور پیشین احمدی‌نژاد و پدر شوهر اسبق مهناز افشار توئیتی در خصوص ممنوعیت حضور بانوان در ورزشگاه آقایان منتشر کرده بود که با واکنش تند مهناز افشار مواجه شد.

به گزارش شمانیوز به نقل از برترین ها :محمد‌علی رامین مشاور پیشین احمدی‌نژاد و پدر شوهر اسبق مهناز افشار توئیتی در خصوص ممنوعیت حضور بانوان در ورزشگاه آقایان منتشر کرده بود که با واکنش تند مهناز افشار مواجه شد.

 

واکنش تند مهناز افشار به توئیت پدرشوهر سابقش

 

 

10 نکته جالب در مورد طلاق مهناز افشار از یاسین رامین 

۱. مهناز افشار بازیگری که بیشتر او را با کارهای سینمایی و حواشی ایجاد شده پیرامون او می‌شناسیم در  خرداد ۱۳۹۳ با یاسین رامین ازدواج کرد. اولین حاشیه پیرامون او برمی‌گشت به پدر همسرش. یاسین فرزند محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره دوم ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد است و به گفته خود او اختلاف نظرهایی میان او و پدرش وجود دارد. تا جایی که  خطبه عقد آن‌ها توسط سید محمد خاتمی رئیس‌جمهور پیشین جمهوری اسلامی ایران خوانده شد.

 

 

۲. آنطور که در آن زمان برخی رسانه‌ها مطرح کردند، مهناز افشار دومین همسر محمد امین ( یاسین) رامین بود و رامین پیش از این دانشجوی رشته علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی بوده و دوران کودکی را به همراه خانواده‌اش به علت موقعیت شغلی و درسی پدرش در آلمان زندگی کرده و پس از آن ساکن تهران شده است.

 

 

۳. اما یک اتفاق این رابطه را دچار چالش بزرگی کرد. در سال ۱۳۹۳ جمعیت هلال احمر ایران به دلیل تصاحب اموال آن سازمان و واردات شیر خشک فاسد از یاسین رامین، همسر مهناز افشار و فرزند محمدعلی رامین معاون وزیر دولت محمود احمدی‌نژاد شکایت کرد. در ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ یاسین رامین بازداشت شد. او به واردات شیر خشک فاسد از طرف شرکت رشد در آلمان متهم بود که با شکایت این سازمان، به دلیل عدم توانایی در پرداخت وثیقه ۲۹ میلیارد تومانی بازداشت شد.

 

 

۴. این اتفاق درست در زمانی رخ داد که مهناز افشار و بازیگران و سلبریتی‌ها بیش از پیش در فضای مجازی دارای تریبون‌های داغ مجازی و شخصی بودند و همزمان با این اقبال، شمشیر دو لبه محبوبیت به سوی مهناز افشار رفت. او در ابتدا نسبت به پرونده همسرش سکوت کرد و بعد به این اتفاقات واکنش نشان داده و گفت: «وارد کردن شیر خشک آلوده، جنایتی نیست که بتوان از کنار آن گذشت. من هیچ فراری از موضوعی که دربارهٔ همسرم مطرح می‌شود نکرده‌ام. چون این که مطرح می‌کنند شیرخشک فاسد وارد کرده و باعث کشته شدن بچه‌ها شده، جنایتی نیست که بتوان از کنار آن گذشت. همسر من هفت ماه بابت پرونده‌ای که برایش تشکیل شده به زندان رفته و پرونده او هنوز باز است و با این فضاهایی که علیه او درست شده بعید نیست محکوم هم بشود ولی اجازه بدهید محکوم بشود، بعد ببینید به چه چیزی محکوم شده.»

 

 

 

 

۵. این مساله و حاشیه‌ها برای مهناز افشار و زندگی شخصی‌اش ادامه داشت و او تحت فشارهای مطرح شده در آذر ماه ۹۷ اعلام کرد که همسرش از آنچه او «شایعه پراکنی» دربارهٔ پرونده شیر خشک و مهریه میلیاردی افشار می‌داند، از رسانه‌ها شکایت می‌کند.

 

 

۶. اما سرانجام در اردیبهشت ۱۳۹۸ یاسین رامین در دادگاه بدوی به رد مال بین ۱ تا ۲ میلیون یورو با ثبت شرکتی به نام رشد در آلمان و ۱۷ سال زندان (۷ سال زندان قطعی) محکوم شد.

 

 

۷. مهناز افشار بعد از آن در توییتر رویکرد خاصی را در پیش گرفت و در بسیاری از مسائل سیاسی و اجتماعی روز واکنش‌هایی به عنوان یک شهروند در فضای مجازی انجام می‌داد. یکی از این مسائل بحث طلبه خراسانی و توییتی بود که به اشتباه در توییتر دست و به دست می‌شد و افشار آن توئیت را موضوع یک انتقاد قرار داد. از آن پس بود که او در فضای مجازی خصوصا در فضای پر بحث و چالش توییتر تنها ماند و برخی صحبت از ضرورت برخورد قضایی با او را کردند و برخی دیگر او را از اتهامات غیر رسمی وارد شده به او مبرا دانستند. 

 

 

۸. این حواشی پیرامون مهناز افشار ادامه داشت  و حتی محمدعلی رامین پدر همسر سابق او نیز به واکنش افتاد درباره توییت‌های مهناز افشار نوشت: سابقا پیغام داده بودم، اگر خانم افشار بخاطر ظلمی که به همسرشان شده، با همه چیز به لجاجت برخیزد، نه فقط مشکلی را حل نخواهد کرد، بلکه متقابلا یک مسئله ساده "اختلاف حساب با هلال احمر" را پیچیده و عنادآلوده تر هم خواهد کرد.

 

 

۹. پس از این وضعیت مهناز افشار سعی کرد از حواشی خود را دور کند. بازی خوب و قابل قبول او در دو فیلم شاه‌کش و قسم تحسین منتقدان را برانگیخت اما از جشنواره‌های سینمایی دست خالی بیرون آمد. 

 

 

۱۰. امروز اما مهناز افشار با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرام خود، خبر جدایی از یاسین رامین را اعلام کرد. او نوشت: «هر آدمی ضعیف یا قوی یک وجودی داره. ولی وقتی تصمیم می گیری یک مادر مجرد باشی باید دوتا وجود داشته باشی و اونارو برای خودت و فرزندت قوی تر هم بکنی.» توییتی که نشان می‌دهد افشار می‌خواهد فصل پر فشار و پر حاشیه‌ را اینگونه برای خود تمام کند. 

 

 

 

 

بیوگرافی مهناز افشار و همسر سابقش 

مهناز افشار، بازیگر شناخته شده سینما، تلویزیون و تئاتر ایران است. او به واسطه موقعیت هنری، زندگی شخصی و خانوادگی و فعالیت‌های اجتماعی اش در سال‌های اخیر به یکی از سلبریتی‌های جنجالی در ایران تبدیل شده است. افشار زندگی حرفه‌ای و پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است. در ادامه نگاهی به زندگی و کارنامه مهناز افشار داریم.

 

 

photo_2017-05-01_20-02-44

mahnaz_afshar_12

 

 

 

 

زندگی شخصی مهناز افشار

مهناز افشار متولد ۲۱ خرداد سال ۱۳۵۶، در تهران است. دیپلمش را در رشته تجربی گرفت و برای ادامه تحصیل به مدت چهار سال در موسسه‌ای غیرانتفاعی به تحصیل در رشته تدوین پرداخت و در کلاس‌های بازیگری حمید سمندریان، استاد برجسته تئاتر و بازیگری تعلیم دید. زندگی در یک خانواده مذهبی باعث شد که او با محدودیت‌ها و نارضایتی‌هایی برای کار بازیگری روبه رو شود، اما نارضایتی خانواده در نهایت نتوانست فعالیت حرفه‌ای او را محدود کند.

 

 

مهناز افشار در دوران دبیرستان

بسیاری از سلبریتی‌ها غیر از شغل حرفه‌ای خود، به صورت تفننی و تفریحی به مشاغل دیگری هم روی می‌آورند، مهناز افشار هم از این دسته است.

 

 

photo_2018-04-30_17-00-49

 

 

برادر کوچکتر مهناز افشار جواهر ساز است و همین موضوع باعث شده است که او نیز گاهی در این حوزه فعالیت کند. او درباره همکاری با برادرش در زمینه جواهرسازی می‌گوید:

«گاهی طراحی‌های جدیدی به او ارائه می‌دهم و او آن‌ها را می‌سازد.»

او مدتی نیز مزون لباس داشته است، اما به دلیل وقت گیر بودن آن کار را رها کرده است.

 

 

 

 

ازدواج مهناز افشار

مهناز افشار در خرداد ۱۳۹۳ با یاسین رامین فرزند محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره دوم ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد ازدواج کرد. خطبه عقد او را سید محمد خاتمی رییس جمهور پیشین خواند.

 

 

مهناز افشار و یاسین رامین در ۴ خرداد ماه سال ۱۳۹۴ صاحب دختری به نام لیا شدند.

 

 

photo_2017-05-12_01-12-27

 

 

فیلم های مهناز افشار

افشار فعالیت حرفه‌ای در بازیگری را با مجموعه تلویزیونی "گمشده" به کارگردانی مسعود نوابی در سال ۱۳۷۷ آغاز کرد. او فعالیت سینمایی اش را با بازی در "شیر‌های جوان" و فیلم سینمایی "دوستان" به کارگردانی علی شاه حاتمی در سال ۷۸ آغاز کرد.

 

 

lz5qq22pdue6slv9sxh8

 

 

این بازیگر سینما و تلویزیون با بازی در فیلم سینمایی "شور عشق" به کارگردانی نادر مقدس در سال ۷۹ به شهرت رسید. البته این شهرت او به خاطر بازی درخشانش در این فیلم نبود بلکه به خاطر چهره او بود. شباهت فراوان مهناز افشار به گوگوش خواننده مشهور پاپ در شهرت او در اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد تاثیر به سزایی داشت.

 

 

در آغازدهه هشتاد مهناز افشار آرام آرام در کنار چند بازیگر دیگر از جمله محمد رضا گلزار، امین حیایی، بهرام رادان به چهره‌های پر فروش و موثر درگیشه و سینمای تجاری ایران تبدیل شد.

 

 

 

 

فیلم سینمایی "کما" از جمله تجربه‌های موفق مهناز افشار در گیشه بود. فیلمی ساخته آرش معیریان که با حضور محمد رضا گلزار و امین حیایی از فیلم‌های پر فروش سال ۸۲ شد.

پس از بازی در "کما" مهناز افشار با کارگردانان شناخته شده تری همچون فریدون جیرانی (سالاد فصل)، مانی حقیقی (کارگران مشغول کارند)، سیروس الوند (تله) همکاری کرد.

در سال ۸۴ مهناز افشار در فیلم "آتش بس" ساخته تهمینه میلانی بازی کرد. فیلمی که آن سال بیش از یک میلیارد تومان فروخت. نقش مقابل افشار در این فیلم را محمدرضا گلزار بر عهده داشت. او دو سال بعد در فیلم دیگری از تهمینه میلانی یعنی "تسویه حساب" نیز بازی کرد.

 

 

دیگر فیلم‌های سینمایی که مهناز افشار در دهه هشتاد در آن‌ها نقش داشت عبارتند از: محاکمه (ایرج قادری)، رییس (مسعود کیمایی)، کلاغ پر (شهرام شاه حسینی)، دعوت (ابراهیم حاتمی کیا)، شیرین (عباس کیارستمی)، پوپک و مش ماشالله (فرزاد موتمن)، خاطره (نادر طریقت)، پسرآدم دختر حوا (رامبد جوان) "قصه پریا" (فریدون جیرانی).

اما مهناز افشار در سال ۸۹ در دو فیلم سینمایی "برف روی کاج ها" (پیمان معادی)، "سعادت آباد" (مازیار میری) ایفای نقش کرد که در هر دو مورد توجه قرار گرفت. به عقیده برخی منتقدان بازی او در این دو فیلم از موفقترین بخش‌های کارنامه هنری اوست.

 

 

مهناز افشار در دهه ۹۰ فعالیت سینمایی اش را بازی در فیلم "یک عاشقانه ساده" (سامان مقدم) آغاز کرد. از دیگر آثاری که او در این دهه تا سال ۹۷ در آن‌ها حضور داشته است می‌توان به: چه خوبه که برگشتی (داریوش مهرجویی)، پل چوبی (مهدی کرم پور)، متروپل (مسعود کیمیایی)، بیگانه (بهرام توکلی)، دلم می‌خواد (بهمن فرمان آرا)، نهنگ عنبر ۱ و ۲ (سامان مقدم)، ارادتمند؛ نازنین بهاره تینا (عبدالرضا کاهانی)، گیلدا (امید بنکدار، کیوان علیمحمدی)، دارکوب (بهروز شعیبی)، لس آنجلس تهران (تینا پاکروان)، شاه کش (وحید امیرخانی)، اشاره کرد.

 

 

افشار در سال 93 در فیلم آموزگار ساخته ناصر سعیداف کارگردان تاجیکستان بازی کرد، که این حضور و نقش آفرینی او در تاجیکستان مورد توجه قرار گرفت.

 

 

مهناز افشار در سال ۹۷ نیز در آثاری همچون "آشفتگی" ساخته فریدون جیرانی، "آبی به رنگ آسمان" به کارگردانی امیر رفیعی و "ناگهان درخت" ساخته صفی یزدانیان بازی کرده است.

در کارنامه افشار ۵ سریال نیز دیده می‌شود. او سال ۷۷ در "گمشده"، ۹۲ در "کلاه قرمزی" به عنوان بازیگر مهمان، ۹۳ در "عشق تعطیل نیست"، ۹۵ در "عاشقانه" و ۹۷ در "گلشیفته" ایفای نقش کرده است.

او در دست کم در چهار نمایش نیز حضور داشته است. ۹۰ "آمدیم، نبودید، رفتیم"، ۹۱ "بیست و یک بار مردن در سی روز"، ۹۳ "دورهمی زنان شکسپیسر" و ۹۶ "اولیور توئیست" از جمله تئاتر‌هایی است که افشار در آن‌ها بازی کرده است.

 

 

46667_962

 

 

 

 

 

 

فیلم‌هایی که مهناز افشار دیگر آن‌ها را دوست ندارد

در کارنامه بازیگری مهناز افشار فیلم‌هایی وجود دارد که پس از گذشت سال‌ها دیگر آن‌ها را دوست ندارد و حدود ۶۰ درصد از فیلم‌هایی که افشار بازی کرده، مورد رضایت او نیست. این چیزی است که خود او در اعترافی جالب عنوان کرده و افزود: «بازی در فیلم دختری در قفس را دوست ندارم. در نگین اصلا آن نقش مال من نبود و احساس می‌کردم که نباید در آن نقش بازی کنم. یا مثلا زهر عسل که قصه متفاوتی داشت در زمان خودش، اما در نیامد. افسوس نمی‌خورم از بازی کردن در زهر عسل، چون کسی از اعتماد من سواستفاده نکرد.»

یا حتی در مصاحبه دیگری گفته: « تنها فیلمی که واقعا از بازی در آن پشیمانم، امشب شبه مهتابه است. آقای شایسته شاهد هستند که من نمی‌خواستم قرارداد بازی در این فیلم را امضا کنم و الان اگر امشب شبه مهتابه را به من پیشنهاد دهند با قاطعیت می‌گویم نه. تجربه این فیلم باعث شد از این فیلم به بعد پس از خواندن فیلم‌نامه بپرسم بقیه بازیگران چه کسانی هستند، از کلاغ پر یا کما دفاع نمی‌کنم، اما پشیمان هم نیستم.»

 

 

جوایز و افتخارات هنری مهناز افشار

 

 

افشار در سال‌های حضور حرفه‌ای اش در سینما توانسته است جوایز فراوانی کسب کند، مهمترین آن‌ها عبارتند از:

برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن از انجمن منتقدان برای طبقه سوم ۱۳۸۸

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فجر برای سعادت‌آباد ۱۳۸۹

برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن از بخش نگاه نو جشنواره فجر برای برف روی کاج‌ها ۱۳۸۹

برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن از انجمن منتقدان برای برف روی کاج‌ها ۱۳۸۹

برنده تندیس بهترین بازیگر زن از جشن دنیای تصویر برای طبقه سوم ۱۳۹۰

 

 

او در جشنواره فیلم فجر در سال ۸۶ نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم "تسویه حساب" و در سال ۹۶ نیز نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم "دارکوب" شد که در هیچکدام موفق به دریافت سیمرغ نشد.

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۳۹ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی