موزیک ویدئوی «پروانه» از آلبوم موسیقی «بازگشت به رویاپردازى» منتشر شد
موزیک ویدئوی آهنگ «پروانه» یکی از قطعات آلبوم موسیقی «بازگشت به رویاپردازى» اثر مشترک آرمین مرشد آهنگساز و نوارنده گیتار و محمد شعبانى نوازنده پرکاشن، با انیماتوری فرید سپهر (فارکول) منتشر شد.
به گزارش شمانیوز؛ موزیک ویدئوی آهنگ «پروانه» Butterfly یکی از قطعات آلبوم «بازگشت به رویاپردازى» Back to Dreaming به آهنگسازی و تنظیم آرمین مرشد، با انیماتوری فرید سپهر (فارکول)، وکال توسط باربد بکان، ساز باس توسط «تیاگو موراعس» Tiago Moraes نوازنده مهمان از کشور برزیل، با شعر باربد بکان و آرمین مرشد، با مجوز رسمی دفتر امور موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 01140/1155/ت/10/97 در ایران منتشر شد.
آهنگ «پروانه» در مورد پروانهای است که بالهایش را از دست داده است و میخواهد که معشوقهاش را پیدا کند؛ ولی چون بالهایش را از دست داده است نمیتواند این کار را انجام دهد. این پروانه، به رابطه دو نفر تشبیه شده است که میخواهند به همدیگر برسند و چیزی مانع است که اجازه نمیدهد یکی از آنها به دیگری برسد؛ در اینجا بال پروانه است که عامل پروازکردن و رسیدن به آن شخص است و در انسان هم هر نوع مشکل یا مانع دیگری است. در موزیک ویدئوی «پروانه» هم، فرید سپهر (فارکول) انیماتور این اثر، با استفاده از تکنیک دیزالو Dissolve تشبیهی از اتفاقی که در شعر و موسیقی افتاده است را در این موزیک ویدئو به تصویر کشیده است.
فرید سپهر (فارکول) انیماتور 2D و کمیک آرتیست که در سالهای ۸۰-۷۵ کاریکاتوریست مجله گل آقا، در سالهای ۸۵-۸۳ انیماتور 2D در استودیو صبا، در سالهای ۸۸-۸۵ انیماتور 2D / طراح کاراکتر در حوزه هنری، در سالهای ۹۵-۸۵ کارگردان، کارگردان هنری، انیماتور، طراح کاراکتر و فضا، استوری بورد و ایدهپرداز در شرکت تبلیغاتی شبکه آفتاب، طراحی گرافیک نوول در استودیو هورخش و همچنین کتاب جمشید در سال ۹۶ سابقه کار هنری دارد و در حال حاضر، به عنوان سوپر وایزر و طراحی کاراکتر و طراحی فضا با شرکت دیدار همکاری میکند.
آهنگ «پروانه»، قبلاً توسط کمپانى پخش آمریکایی «شیدریکوردز» در بیش از 80 پلاتفورم معتبر موسیقی این کشور همچون؛ «آیتیونز» Itunes، «اپل میوزیک» Apple Music، «اسپاتیفای» Spotify، «شازم» Shazam!، «آی.هرتز رادیو» iHeartRadio، «ساندکلود» SoundCloud، «دیزر» Deezer، «یوتیوب» YouTube و ... پخش شد و بازتابهای گوناگونی به همراه داشت.
در این اثر موسیقایی آمانج آذرمى، باربد بکان و آرمین مرشد بکوکال و پویان رمضانى میکس و مسترینگ و ضبط آن را در استودیوی شخصی خود برعهده داشته و همچنین سعید شیخان ضبط وکال آن را انجام داده است.
آلبوم «بازگشت به رویاپردازى» در راستاى فرهنگسازى شنیدارى و جریانسازى درستِ موسیقى سبک «جز/ فیوژن»، بعد از ٢ سال تولید مداوم؛ در ایران و به صورت دیجیتال توسط شرکت «شید ریکوردز» در آمریکا منتشر شد.