حسین آهی فوت کرد + علت مرگ و بیوگرافی
حسین آهی شاعر و پژوهشگر ادبی عصر امروز پس از دست و پنجه نرم کردن با سرطان درگذشت.
به گزارش شمانیوز به نقل از فارس ، حسین آهی، شاعر و پژوهشگر پس از دست و پنجه نرم کردن با سرطان عصر امروز دعوت حق را لبیک گفت.
حسن آهی برادر این شاعر و پژوهشگر ادبی در گفتوگو با خبرنگار فارس این خبر را تایید کرد، او پیش از این نیز در گفتوگوی دیگری به بیماری مرحوم حسین آهی اشاره کرده و گفته بود: «سرطان لنفاوی، بخشی از فک و چانه او را درگیر کرده است، بیماری، خیلی زود پیشرفت کرد و ظرف سه ماه گذشته، بخشی از بدن برادرم را درگیر خود کرده است.»
حسین آهی متولد ۱۳۳۲ تهران، فرزند استاد علی آهی، شاعر و پژوهشگر ایرانی است که مدتها به اعتبار و احترام پدر شاعرش «ابن آهی» تخلص میکرد. تحصیلات مقدماتیاش را در تهران گذرانده و پس از تسلط بر زبانهای فارسی، عربی، پهلوی و آلمانی، در علومی مانند صرف، نحو، منطق، نجوم، فقه، اصول عروض و کلام نیز صاحبنظر بود.
منابع مختلف میگویند که اوّلین پژوهشهای او در مباحث شعری و ادبی در سال ۱۳۵۵ ثمره میدهد؛ تا آنجا که هنوز به ۱۸ سالگی نرسیده بوده که کتاب «بحور شعر فارسی» را منتشر میسازد و در همان دوران تحسین تنی چند از بزرگان شعر فارسی نظیر دکتر شفیعی کدکنی و مهدی اخوان ثالث را بر خود برمیانگیزد.
آهی در دهه ۸۰، برنامه «با کاروان شعر و موسیقی» را برای شبکه دو سیما اجرا میکرد. همچنین پس از آن، برنامه رادیویی «تماشاگه راز» را برای شبکه فرهنگ مجریگری کرد. اجرای بخش شبانگاهی چهارشنبهشبهای رادیو پیام نیز از دیگر اجراهای حسین آهی بود.
از آهی که بیش از ۲۵ کتاب پژوهشی و تصحیحی در حوزه شعر و ادبیات دارد، مقالات بیشماری در مجلات و نشریات کشور از جمله «کیهان فرهنگی» و ماهنامه حافظ به چاپ رسیده است.
خبرگزاری فارس برای بازماندگان از درگاه خداوند صبر مسئلت دارد و درگذشت وی را به خانواده وی و جامعه ادبی کشور تسلیت میگوید.
حسین آهی (زادهٔ ۳ آذر ۱۳۳۲ در تهران)، فرزند علی آهی، شاعر و پژوهشگر ایرانی است. وی تحصیلات مقدماتی را در تهران گذراند و پس از آن بر زبانهای فارسی، عربی، پهلوی و آلمانی تسلط یافت
باسلام-درگذشت آستاد حسین آهی را به خانواده ی گرامیشان تسلیت عرض می کنم وارزوی صبروشکیبایی را برایشان ازخداوند خواستارم-بااحترام شنونده ی رادیو پیام چهارشنبه شب-
دلم برای شنیدن صدایش تنگ میشود ،
او خاص بود ،آدمها به تاریخ می پیوندند و شاید تاریخ آدمها را می بلعد