اعلام توفیقات و توانمندی های بیمه ایران همزمان با دهه مبارک فجر
مدیرعامل بیمه ایران گفت: با هماهنگی وزارت امور اقتصادی و دارایی مقرر شده سرمایه بیمه ایران تا پایان سال به ١١ هزار میلیارد تومان برسد و با این اقدام بیمه ایران، بزرگترین بیمه گر اتکایی در غرب آسیا خواهد شد.
به گزارش شمانیوز به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، دکتر رضایی در حاشیه تور رسانه ای و بازدید اصحاب رسانه از مرکز SRM بیمه ایران در جمع خبرنگاران افزود: با افزایش سرمایه، ظرفیت نگهداری ریسک بیمه ایران از 1500 میلیارد تومان فعلی به ٦ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل بیمه ایران با بیان اینکه این شرکت ١٠ هزار نماینده جنرال، دو هزار نماینده عمر و زندگی، ٢٥٥ شعبه مستقل و ٩ شعبه خارجی دارد خاطرنشان کرد: بیمه ایران روزانه به طور متوسط ۴۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت میکند.
وی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه امسال ۳۵ درصد در حق بیمه تولیدی و ۲۱ درصد در پرداخت خسارت رشد داشته ایم، افزود: در ۱۰ ماهه امسال ۱۵ هزار میلیارد تومان حق بیمه تولید و 8 هزار و 500 میلیارد تومان خسارت پرداخت کردهایم.
مدیرعامل بیمه ایران بااشاره به اینکه ۸۸ درصد فروش بیمه ایران از طریق نمایندگان شرکت انجام میشود گفت: برنامه آینده ما این است که ۱۰۰ درصد فروش شرکت از طریق نمایندگان انجام شود.
طرح بیمه ایران برای انتخابی شدن سرمایه ذخیره بیمه زندگی
دکتر رضایی یکی از دلایل پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران را عدم فرهنگ بیمه گری دانست و افزود: به دنبال آن هستیم تا سرمایهگذاری در بیمههای زندگی را بیمهگذار انتخاب کند، بدین صورت که بیمهگذار تعیین کند که بیمه ایران ذخیره ریاضی بیمهنامهاش را در طلا، مسکن یا بورس سرمایهگذاری کند.
وی با بیان اینکه بیمه ایران تنها شرکتی است که ذخیره بیمه زندگی را از سایر رشتهها جدا کرده است، اظهار داشت: در ۱۰ ماه امسال بازده سرمایهگذاری بیمه ایران در بورس ۱۰۴ درصد رشد داشته است این در حالی است که این رقم برای سال ۹۷ معادل ۴۵ درصد بود.
مدیرعامل بیمه ایران همچنین اعلام کرد: بیمه ایران در ۱۰ ماه امسال ۲۸۰۰ میلیارد تومان نقدینگی داشته و تنها شرکت بیمهای بوده است که در پرداخت خسارت دیه بعد از صدور حکم دادگاه، به روز بوده است .
پرداخت خسارت تمامی خسارت دیدگان بیمه توسعه
دکتر رضایی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: بیمه ایران تا پایان سال تمامی تعهدات باقی مانده بیمه توسعه در خصوص ۷ هزار پرونده را که حدود ۳۵۵ میلیارد تومان میشود، پرداخت خواهد کرد تا به طور عملی پرونده این شرکت بسته شود.
وی ادامه داد که بیمه توسعه دارای ۷۰۰ میلیارد تومان املاک است که بخشی از این املاک به صندوق تامین خسارتهای بدنی واگذار شده و بیمه ایران تاکنون ۹۲۵ میلیارد تومان به جای خسارت پرداخت کرده است. از سوی دیگر یکی از دغدغههای ما به مشکل خوردن سند برخی از این املاک است.
مدیرعامل بیمه ایران با بیان اینکه شرکتهای بیمه در هیچ جای دنیا از عملیات بیمهگری سود کسب نمیکنند، افزود: بدنبال ایجاد پلتفرمهایی هستیم تا از طریق سرمایهگذاری، سود بیشتری حاصل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: کارگزاری بورس بیمه ایران رتبه 13 و سبدگردانی شرکت رتبه نخست را در بین صندوقهای کشور داراست و قصد داریم تا آن را تقویت کنیم.
تبدیل شدن به اولین بیمه هوشمند کشور تا ۱۴۰۱
دکتر رضایی در بخش دیگری از این نشست اعلام کرد: در پی آن هستیم تا سال ۱۴۰۱ به اولین شرکت بیمه هوشمند در کشور تبدیل شویم. وی توضیح داد: در حال حاضر هشت بیمه نامه از بیمه نامه های بیمه ایران از طریق اپلیکیشن «بیمه ایران من» قابل فروش است و تشکیل پرونده های خسارتی به صورت دیجیتالی انجام می گیرد. بدین صورت که بعد از وقوع خسارت، عکسهای خسارت از طریق این اپلیکیشن ارسال میشود و با هماهنگی کارشناسان، نوبت دهی در واحد پرداخت خسارت سیار صورت می گیرد.
مدیرعامل بیمه ایران تاکید کرد که در صورت راه افتادن پایانههای مکانیزه خسارت در این شرکت، بهترین خدمات به طور اتوماتیک عرضه خواهد شد.
فروش ۱۴۰۰ میلیارد تومان بیمه زندگی
دکتر رضایی همچنین اعلام کرد که در ۱۰ ماه امسال این شرکت معادل ۱۴۰۰ میلیارد تومان بیمه زندگی فروخته است که این رقم معادل ۱۰ درصد از کل حق بیمه تولیدی است. وی در خصوص چگونگی حل شدن موضوع ۵ هزار میلیارد تومان زیان انباشته و 5/2 هزار میلیارد تومان زیان بیمه ایران گفت: در قانون قبلی شرکتها میتوانستند از محل افزایش سرمایه این زیان را پوشش دهند اما در قانون جدید این موضوع حذف شده است و تنها راهی که میتوانیم این است که با مدیریت ریسک، سوددهی شرکت را افزایش دهیم.
خسارت ۱۷ میلیاردی هواپیمای کاسپین
رضایی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره توتال لاس شدن هواپیمای کاسپین که در ماهشهر از باند خارج شده بود، نیز گفت: به طور عملی این هواپیما توتال لاس شده است. سهم بیمه ایران از خسارت این هواپیما ۵۰ درصد است و ۵۰ درصد دیگر متعلق به بیمه مرکزی و سایر شرکتهای بیمه اتکایی است.
وی اعلام کرد: پیش بینی و ارزیابی ما این است که حدود ۱۷ میلیارد تومان باید به شرکت کاسپین خسارت پرداخت کنیم.
مدیرعامل بیمه ایران در پایان مهمترین برنامههای این شرکت برای سال آینده را Core Insurance، فروش املاک، سازماندهی شبکه فروش و . . . عنوان کرد.