شمانیوز
شما نیوز

بسیج همگانی برای مبارزه با کرونا در پایتخت انرژی کشور

بسیج همگانی برای مبارزه با کرونا در پایتخت انرژی کشور

مدیر ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس با اشاره به اینکه بسیج همگانی برای مبارزه با کرونا در پایتخت انرژی کشور شکل گرفته است، گفت: بیش از ۲۰ تیم واکنش سریع در پارس جنوبی راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار شمانیوز و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران: سید پیروز موسوی صبح امروز (سه شنبه، ۱۳ اسفند) در جمع مدیران سازمان منطقه ویژه پارس گفت: پیشگیری از ابتلا به این بیماری دغدغه اصلی مسئولان و ملت ایران است و علاوه بر اقدامات جهادی مسوولان کشور مردم نیز باید با مشارکت عمومی خود، سبب حفظ سلامت روانی جامعه شوند.

وی تاکید کرد: در این راستا حتی چنانچه امکانات و تجهیزات بهداشتی و پیشگیری برای گسترش این بیماری در کشور داشته باشیم اما مشارکت عمومی در زمینه رعایت بهداشت فردی در جامعه وجود نداشته باشد، عملیات مقابله با ویروس کرونا با مشکل مواجه خواهد شد.

موسوی پارس جنوبی را ایرانی کوچک خواند و افزود: می‌توان گفت تقریبا از سراسر کشور در این منطقه کارکنان در حال فعالیت و آمد و شد مستمر هستند و به همین دلیل باید اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع این بیماری در این منطقه حساس به خوبی و با دقت پزشکی و بهداشتی فراوان اجرا شود. 

وی ادامه داد: کنترل مبادی ورودی و خروجی منطقه باید توسط ارگان‌های مربوط به خوبی نظارت شود و در این بین باید مراکز درمانی منطقه نیز برای اقدامات رسیدگی به موارد مشکوک تجهیز شوند.

راه اندازی بیش از ۲۰ تیم واکنش سریع در پارس جنوبی

مدیر ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس از تشکیل و راه اندازی بیش از ۲۰ تیم واکنش سریع در پارس جنوبی خبر داد و تشریح کرد: در راستای اجرای مصوبات چهارمین جلسه کمیته عالی شرایط اضطرار مقابله با ویروس کرونا در منطقه ویژه پارس تیم های واکنش سریع برای کنترل شیوع بیماری کرونا مطابق با دستورالعمل ابلاغی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل و راه اندازی شد.

موسوی تصریح کرد: بر همین اساس دو تیم واکنش سریع (یک تیم برای مناطق عملیاتی پارس یک و پارس کنگان و یک تیم برای منطقه پارس سه) در منطقه ویژه پارس، دو تیم در شرکت مجتمع گازی پارس جنوبی، دوتیم در شرکت نفت و گاز پارس (یک تیم مستقر در تاسیسات خشکی و یک تیم هم در سکوهای گازی)، یک تیم در شرکت پایانه های نفتی ایران (پایانه میعانات گازی پارس جنوبی) تشکیل شده است.

وی ادامه داد: در سایر پتروشیمی های مستقر در منطقه نیز تیم های جداگانه واکنش سریع راه اندازی شد که با تشکیل آنها، تعداد تیم های واکنش سریع به بیش از ۲۰ تیم افزایش یافت.

خدمات رسانی با تائید بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه پارس گفت: این تیم ها با تائید بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر و دریافت آموزش های لازم، خدمات رسانی عملیاتی خود را به شاغلین در پارس جنوبی بر اساس دستورالعمل های تدوین شده آغاز می کنند.

موسوی افزود: طبق دستورالعمل ابلاغی، امکانات و نیروی انسانی جهت تشکیل تیم واکنش سریع با مشارکت مدیریت HSE شرکت های مستقر در منطقه شامل یک دستگاه خودرو آمبولانس و یا وانت، یک نفر کارشناس بهداشت محیط آموزش دیده، یک نفر کارشناس پرستاری، تجهیزات گندزدایی و مواد ضدعفونی و وسایل تجهیزات حفاظت فردی جهت استفاده کارشناسان و تحویل به کارکنان در معرض خطر ابتلا است. 

استقرار گیت‌های اسکن پزشکی خاص به‌منظور کنترل ورود و خروج مسافران‌ و کارکنان

وی همچنین از اتخاذ تمهیدات لازم برای مقابله با ویروس کرونا در سطح منطقه ویژه پارس خبر داد و افزود: در مجتمع بندری پارس، فرودگاه بین المللی خلیج فارس و دیگر مبادی جاده ای ورودی و خروجی  به پارس جنوبی از جمله نقاط لازم برای شناسایی است، گیت‌های اسکن پزشکی خاص، به‌منظور کنترل ورود و خروج مسافران‌ و کارکنان مستقر شد. 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در خصوص حضور نیروها و کارکنان از استانها و مناطق پرخطر در شرایط حساس کنونی به منطقه اظهار کرد: تصمیماتی اتخاذ شد و به کارکنان در خصوص برنامه ریزی حضور در محل کار اعلام شد در این خصوص مقرر شده بنا به صلاحدید مدیریت شرکت‌‌های منطقه تا اطلاع ثانوی از حضور کارکنان ساکن در استان‌‌های با آمار بالای ابتلاء به ویروس کرونا جلوگیری به عمل آید و در صورت نیاز مبرم به حضور این دسته از کارکنان اقدامات کنترلی مطابق با دستورالعمل اجرایی بهداشت و درمان صورت پذیرد.

تصمیم گیری‌ برای حضور بانوان و تغییر ساعات کاری

موسوی بیان کرد: همچنین بر اساس تصمیم گیری ها در کمیته شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس، برای عدم حضور بانوان شاغل در شرکت‌‌های منطقه با استفاده از روش‌ های مرخصی استحقاقی، دورکاری و یا سایر روش‌های معمول "عدم حضور مجاز" تا اطلاع ثانوی اقدام شود.

وی ادامه داد: همچنین در راستای کاهش ریسک تماس و مدیریت میزان مواجهه، پایان ساعت کاری کارکنان روزکار ساکن تا ساعت ۱۳ و کارکنان اقماری تا ساعت ۱۶ تغییر یافت.

مدیر ارشد شرایط اضطرار منطقه ویژه پارس یادآور شد: این موضوع از تاریخ ۱۲ اسفند ۹۸ تا اطلاع ثانوی لازم‌ الاجراء شده است و به منظور کاهش خطر و ریسک ابتلاء به ویروس کرونا در محیط کار، سرو غذای کارکنان اقماری و نوبت کاری تا اطلاع ثانوی به صورت بسته‌بندی یک بار مصرف توزیع می شود.

استقرار تیم‌های قرنطینه

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس همچنین در خصوص استقرار تیم قرنطینه گفت: از اولین روز اعلام بحران و خطر گسترش ویروس کرونا در محیط های صنعتی، تیم قرنطینه بهداشت و درمان سازمان منطقه ویژه پارس به منظور کنترل مسافران ورودی مبتلا به ویروس کرونا در فرودگاه بین الملل خلیج فارس عسلویه مستقر شد.

موسوی تاکید کرد: با توجه به حجم بالای جابجایی مسافر در فرودگاه بین المللی خلیج فارس عسلویه، دقت نظر و انجام عملیات پیشگیرانه برای جلوگیری از ورود این بیماری به پارس جنوبی از محل این فرودگاه که خود مهمترین دروازه ورودی به پایتخت انرژی کشور است بسیار مهم و حیاتی است.

آموزش و هماهنگی تیم‌های ضدعفونی اماکن

وی از آموزش و هماهنگی اعضای تیم های ضدعفونی اماکن اداری منطقه ویژه پارس خبر داد و گفت: علاوه بر عملیات ضدعفونی ساختمان های اداری، آشپزخانه ها و رستوران ها توسط تیم های آموزش دیده، ضدعفونی و شست و شوی کمپ های مسکونی کارکنان نیز به طور روزانه توسط نیروهای خدمات پشتیبانی انجام می شود؛ ضمن اینکه خود کارکنان نیز با رعایت بهداشت فردی در جلوگیری از آلودگی محیط های اقامتی خود مشارکت می کنند.

موسوی با اشاره به دوره های آموزشی برای تیم های ضدعفونی افزود: آموزش های مورد نظر توسط سرپرست بهداشت HSE ارشد در قالب دستورالعمل ها و پروتکل های بالادست، تجهیزات عملیاتی و حفاظت فردی مرتبط با فعالیت اجرایی هر تیم نیز توسط HSE ارشد توزیع شده تا هر یک از تیم ها در قالب برنامه ریزی به عمل آمده اقدامات اجرایی را پیاده سازی کنند.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین