شمانیوز
شما نیوز

دلال ها برانکو را از پرسپولیس جدا کردند

دلال ها برانکو را از پرسپولیس جدا کردند

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس گفت: جدا کردن برانکو از پرسپولیس را سخت کردند در حالی که عبور از برانکو تا این حد سخت نبود. یک زمانی ما استانکو را با شرایط برانکو، از تیم کنار گذاشتیم، اما هیچ‌کس اعتراض نکرد.

به گزارش شمانیوز به نقل از خبرورزشی ؛ امیر عابدینی با اینکه برای انجام کار‌های شخصی خود، مدتی است خارج از ایران به سر می‌برد، اما اخبار فوتبال کشورمان را رصد می‌کند و در جریان همه مسائل قرار دارد. روز گذشته برای دقایقی با او به گفتگو پرداختیم که می‌خوانید. 

مصطفوی بزرگی کرد
عابدینی در ابتدا، از بازگشت داریوش مصطفوی به جامعه مدیریت در فوتبال صحبت کرد: «به جامعه فوتبال تبریک می‌گویم. مصطفوی نه نیاز به کار دارد و نه مطرح شدن، اما فدراسیون با این انتخاب، پرستیژ و شخصیت بیشتری به فوتبال داد. شاید جایگاهش بزرگ نباشد، اما مصطفوی بزرگی کرد که این پست را پذیرفت. او کنار اولیایی که دلسوخته فوتبال کشور است، منشأ اتفاقات خیر هستند. آن‌ها دیگر نمی‌گذارند حقی در فوتبال ایران پایمال شود. 

کفاشیان را بی‌آبرو کردند!
از سوی کمیته اخلاق، احکامی علیه علی کفاشیان و ترابیان صادر شد. توقعم این بود که آرا را تشریح می‌کردند؛ مثلاً می‌گفتند بر اساس فلان بنده و ماده، به خاطر این خلاف و مسئله‌ای که به وجود آمد، کفاشیان و ترابیان محروم شدند. کفاشیان اهل کلاهبرداری و دزدی نیست، اما وقتی می‌گویند او ۵ سال محروم شده، یعنی خلاف بزرگی مرتکب شده است. با این حساب باید پرونده اش را به دادسرا بفرستند نه به کمیته اخلاق. اگر موضوعی نیست که به دادسرا کشیده شود، کمیته اخلاق باید کمتر از اینها، کفاشیان را محروم می‌کرد. به نظرم با آبروی او بازی شد. 

تاج نباید پا پس بکشد
البته مشکل اصلی از مهدی تاج است. طبق اساسنامه، رئیس فدراسیون مسئولیت حمایت و صیانت از فوتبال و چهره‌هایش را دارد. او باید وارد عمل شده و حکم کمیته اخلاق را مورد بررسی قرار دهد. ما براساس حکم کمیته اخلاق که نباید کفاشیان را ۵ سال خانه‌نشین کنیم و فوتبال از تجربیات این آدم که برایش هزینه شده، بی‌نصیب بماند. اینجا، تاج نباید از حمایت همکارانش دست بکشد. 

به خانم‌ها ظلم می‌کنند
خانم‌ها در همه جای جامعه حضور دارند؛ بازار، دولت، مجلس، دانشگاه، فضا‌های عمومی و...، اما در فوتبال به آن‌ها ظلم می‌شود. به خانم‌ها می‌گویند می‌توانید وارد زمین شده و فوتبال بازی کنید، اما نمی‌توانید روی سکو‌ها بنشینید و فوتبال ببینید! این ظلم است. به عقیده من فدراسیون باید مسئولان امر را در این مورد توجیه کرده و نگاه‌ها را عوض کند. از سوی دیگر، جایگاه‌های ویژه‌ای بسازد تا خانم‌ها و خانواده‌ها بتوانند فوتبال ببینند. بالاخره این موضوع به یک مطالبه اجتماعی تبدیل شده و اگر هرچه زودتر این اتفاق رخ ندهد، ممکن است دردسر‌های بیشتری برای فوتبال ایران به وجود بیاید. چرا همیشه منتظریم چماق بالای سرمان بگذارند تا یک قانون را تصویب کنیم؟! 

خانم‌ها تماشاگر «خانم» باشند
بانوانی که به ورزشگاه می‌روند نیز باید همه مسائل را رعایت کنند. ورزشگاه هم جزئی از جامعه است و باید رفتاری که در جامعه صورت می‌گیرد، در استادیوم‌ها نیز شاهد باشیم. این‌طور نیست که با حضور در ورزشگاه، از همه خطوط قرمز بگذرند. آن‌ها باید مثل یک خانم رفتار کنند! 

پول را بدون استرس پرداخت کنید
در خبر‌ها خواندم استقلال تهدید شده که به خاطر پرونده پروپییچ احتمالاً دو پنجره از نقل و انتقالات محروم می‌شود. آن‌ها حدود سه سال فرصت داشتند تا مشکل را حل کنند؛ بعد ۶۰ روز مهلت داده شد و حالا که به دقیقه ۹۰ رسیده، همه کاسه چه کنم، چه کنم دست گرفته‌اند! فقط بلدند تن و بدن مردم را بلرزانند. این اتفاقات نه به سود باشگاه هاست نه مدیران و وزیران و دولت. وزیر ورزش باید جواب بدهد در حاشیه این همه عزل و نصب، چرا این اتفاقات برای باشگاه‌ها رخ می‌دهد و پرونده‌های ساده، حل نمی‌شود؟ 

مدیران هزینه و امربَر
واقعاً متأسفم که این را به زبان می‌آورم، اما باید قبول کنیم مدیران فعلی، مدیران هزینه و مدیران امربَر هستند. اگر پولی در میان باشد، بین اعضای تیم تقسیم می‌کنند اگر نباشد، به دنبال درآمدزایی نمی‌روند و به جای آن، مصاحبه می‌کنند و مدام گلایه‌های اقتصادی دارند. آن‌ها دقیقاً کاری را انجام می‌دهند که «آقابالاسرشان» درخواست کرده و توانایی انجام کاری غیر از این ندارند. فعالیت‌های‌شان هم به گونه‌ای است که با اولین اشتباه، یک فاجعه ملی به بار می‌آورند. این مدیران درک نمی‌کنند که صاحب اصلی باشگاه، هواداران هستند. 

هنجار را به ناهنجار تبدیل می‌کنند
طرفداران پرسپولیس و استقلال به خاطر یک باخت، برای تیم‌شان گریه می‌کنند ولی با تصمیمات عجیب، این هنجار زیبا به ناهنجاری تبدیل می‌شود. مدیران ورزش ما نمی‌پذیرند کاری را انجام بدهند که مردم می‌خواهند؛ آن‌ها تصمیمات افراد دیگر را در باشگاه اجرا می‌کنند. همین مسائل است که بین مدیران دولتی باشگاه‌ها و هواداران فاصله می‌اندازد. سلطانی‌فر تمام فرصت‌ها را از دست داد و فشار روی باشگاه‌ها و مردم را زیاد کرد. 

دعوا‌ها را داخل ایران تمام کنید
در اختلاف با مربیان و بازیکنان، مدیران ما باید دعوا را داخل ایران تمام کنند. یک روز به رویانیان گفتم نگذار مانوئل ژوزه از ایران برود. اگر رفت، دیگر حسابت با فیفاست. او تلاش خود را کرد، اما خیلی دیر شده بود. با برانکو نیز باید همین رفتار صورت می‌گرفت. برانکو شکایت کرده و همه باید نگران باشیم. 

دلال‌ها برانکو را هوایی کردند
وقتی یک مربی یا بازیکن گل می‌کند، دلال‌ها رهایش نمی‌کنند. آنها، برانکو را نیز هوایی کردند. مطمئن باشید برانکو به عرب گفته بود می‌خواهد از پرسپولیس برود، اما عرب این موضوع را جدی نگرفت در حالی که باید روی همین موج سوار می‌شد و به جای آنکه این همه فشار را تحمل کند، با برانکو دوستانه همه چیز را حل می‌کرد. 

عبور از برانکو سخت نبود
جدا کردن برانکو از پرسپولیس را سخت کردند در حالی که عبور از برانکو تا این حد سخت نبود. یک زمانی ما استانکو را با شرایط برانکو، از تیم کنار گذاشتیم، اما هیچ‌کس اعتراض نکرد. مت‌کوویچ را کنار گذاشتیم و علی پروین را آوردیم، باز هم صدای کسی درنیامد. این‌ها هنر مدیریت است که چطور از یک مربی موفق عبور کند. به نظر من هواداران با این شرایط، اعتماد زیادی به عرب ندارند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین