لیگ جهانی والیبال
ایران، ایتالیا را در هم کوبید
شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز):تیم ملی والیبال ایران ست نخست این بازی را مقتدرانه آغاز کرد و برد .ملی پوشان ایران کاملا جنگنده ظاهر شده بودند و در ست دوم نیز ایتالیایی ها مقهور توانایی بازیکنان ایران شدند.تیم ملی والیبال ایران با پیروزی 3بر یک مقابل ایتالیا شگفتی ساز شد.
به گزارش خبرنگار شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز)، تیم ملی والیبال ایران در هفته پنجم رقابت های لیگ جهانی به مصاف ایتالیا رفت و پس از آنکه توانست در ست نخست بانتیجه 25 بر 23 شب آبی پوشان ایتالیا را خراب کند در ست دوم نیز موفق شد با امتیاز 25بر22 قدرت خود را به حریف دیکته کند.
ایتالیایی ها پیش از این مسابقه با 15 امتیاز در صدر جدول گروهB قرار داشتند. شاگردان "بروتو" اصلا نمی خواستند تا در خانه به تیم تازه وارد ایران امتیاز بدهند. در مقابل تیم ملی والیبال ایران در حالی به مصاف حریف خود می رفت که تشدید آسیب دیدگی فرهاد قائمی دست ولاسکو را در آرایش ترکیب تیم بسته بود.
سعید معروف، پاسور و کاپیتان تیم ملی والیبال ایران دو ساعت پیش از آغاز مسابقه ایران و ایتالیا از ناحیه گردن دچار اسپاسم شده بود و با تلاش پزشک تیم سیامک افروزی مصدومیت وی تا 70 درصد بهبود پیدا کرد تا به این بازی برسد.
تیم ملی والیبال ایران با پیراهن سفید برابر آبی پوشان ایتالیا به میدان رفت.
تیم ملی ایران با ترکیب غفور، موسوی، زرینی، داودی، تشکری و علیرضا مباشری و فرهاد ظریف به میدان رفت.
ایتالیا هم بازی را با ترکیب برتا، پارودی، وتوری، ساوانی ، تراویکا ، بیرارلی و روسینی آغاز کرد.
*ست نخست: 25 بر23 ایران
تیم ملی والیبال ایران ست نخست این بازی را مقتدرانه آغاز کرد. بازی خوب موسوی آبشارها و دفاع بی نظیر روی تور او کاملا سرعتی های ایتالیا را تحت تاثیر قرار داده بود.
سعید معروف با وجود آسیب دیدگی مثل همیشه خوب پاس می داد. هر چه امیر غفور خوب سرویس می زد بازیکنان ایتالیا هم خوب دریافت می کردند. ملی پوشان ایران خیلی زود 3 امتیاز از ایتالیا در خانه اش جلو افتادند. با وجود اینکه تیم ملی ایران کیلومتر ها دور تر از وطن خود بازی می کرد حضور پر تعداد هواداران ایرانی حال و هوای خاصی را به سالن داده بود.
ساوانی هر چه در توان داشت در آبشارهایش می گذاشت.
امیر غفور حتی روی برد تبلیغاتی هم توپ را بر می گرداند تا برتری ایران همچنان ادامه داشته باشد. جای خالی معروف که کُری خوانی زیادی با تراویکا همتای ایتالیایی خود داشت نیز در نوع خود جالب توجه بود.
صدای تماشاگران ایرانی که یک دو سه می گفتند و تیم ملی را تشویق می کردند کاملا فضای سالن را پر کرده بود. ایران با دو اختلاف امتیاز وقت استراحت فنی دوم را نیز به سود خود تمام می کرد. ولاسکو مربی سابق والیبال ایتالیا بار دیگر اقتدار خود را به رخ ایتالیایی ها کشید. کاملا مشخص بود که ارسال سرویس های ریسکی و ویران کننده در دستور کار ملی پوشان ایران قرار داشت. بازیکنان نامدار ایتالیا که اصلا نمی خواستند در خانه به ایران امتیاز دهند سرانجام کار را به تساوی کشاندند. بعد از امتیاز 16 بازی برای هر دو تیم پایاپای پیش می رفت. غفور از پشت خط کاملا دریافت کننده های حریف را آزار می داد. رحمان داوودی خیلی خوب در پست دریافت کننده نقش آفرینی می کرد. جای خالی زاتسیف در تیم ایتالیا کاملا مشهود بود. او به دلیل مصدومیت پس از بازی با روسیه در این مسابقه حاضر نشد. هیچ یک از دو تیم سر تسلیم شدن نداشتند. سرانجام ملی پوشان ایران موفق شدند ست نخست را با دو اختلاف به سود خود تمام کنند.
لوکا وروتی با 7 امتیاز و موسوی با 4 امتیاز بهترین های ست نخست بودند.
*ست دوم: 25بر 22 ایران
ملی پوشان ایران کاملا جنگنده ظاهر شده بودند. ایتالیایی ها در آغاز ست دوم همچنان مقهور توانایی بازیکنان ایران بودند. برتری تا امتیاز 6 از آن ایران بود.
امیر غفور که به روزهای اوج خود نزدیک شده بود به خوبی از پاس های طلایی کاپیتان معروف امتیاز می ساخت. رحمان داودی برگ برنده خولیو ولاسکو با سرویس های بی نظیر خود بهترین دریافت کننده های جهان را مغلوب می کرد. ایران با دو اختلاف امتیاز ایتالیا را شکست داده بود. ایتالیایی ها تمرکز حملات خود را روی منطقه چهار گذاشته بودند. بازی سرعت بسیار بالایی داشت. سعید معروف خیلی خوب بازیکنان را در زمین تهییج می کرد. آرمین تشکری جوان جویای نام ایران مثل چهار بازی قبلی موثر بود. ایتالیا همچنان در حسرت برتری در امتیاز ها ایران را تعقیب می کرد. حتی تراویکا و سرویس های خطرناکش هم نمی توانست دردی از این تیم دوا کند. دریافت های تیم ملی ایران عالی بود. ایران برابر یکی از قدرت های مطلق والیبال جهان مقتدرانه کار می کرد. بازیکنان ایران کاملا خود را باور داشتند. در چهره ولاسکو رضایت مشهود بود. پارودی که قدری عصبی شده بود سرویس اش را به تور زد. در مقابل محمد موسوی به زیبایی سرویس می زد و امتیاز می گرفت. ایران کاملا به جریان بازی مسلط بود. پایپ های بی نظیر معروف برای تشکری ایده آل بود و برای ایران همچنان امتیاز می آورد. ایتالیا چهار امتیاز عقب افتاده بود. بروتو سرمربی نامدار ایتالیا که در برابر تدابیر فنی ولاسکو حرفی برای گفتن نداشت مجبور بود تا باز هم وقت استراحب بگیرد. سعید معروف بازهم با توپ دوم دفاع سه نفره حریف را فریب می داد. انصافا او از تراویکا همتای مشهور خود خیلی بهتر بود. چند اشتباه فردی از بازیکنان ایران موجب شد تا ایتالیا در امتیاز 16 کار را به تساوی بکشاند.
توپی که داودی از دست داد ایتالیا را جلو انداخت اما بلافاصله خود رحمان از پشت خط کار را جبران کرد. داودی سومین امتیاز را هم از سرویس گرفت. او نخستین بازی خود را در لیگ جهانی تجربه می کرد. ولاسکوی افسانه ای در کشورش ایتالیا پس از سال ها طعم پیروزی را می چشید. ایران باز هم برتری امتیازهای خود را به عدد سه رساند. ایرانی های زیادی برای تشویق تیم ملی به سالن رفته بودند. فریاد ایران ایران کاملا در سالن به گوش می رسید. ایران ست دوم این بازی را هم با امتیاز 25بر 22 به سود خود تمام کرد. اتفاقی که قبل از بازی برای بسیاری غیرممکن به نظر می رسید.
ست سوم: 22 بر25 ایتالیا
ایتالیا در ست سوم چیزی برای از دست دادن نداشت. آن ها تا اینجای کار حداقل یک امتیاز از دست داده بودند و نمی خواستند در خاک خود مقابل ایران تسلیم شوند. آن ها دیگر انتحاری بازی می کردند. تراویکا تلاش می کرد تا به هر شکل ممکن توپ های بلندی را برای مهاجمانش ارسال کند. سرمربی ایتالیا در ست سوم ایوان زایتسو یکی از بهترین های خود را به میدان فرستاد. بازیکنان نامدار ایتالیا برای حفظ آبروی خود هم که شده هر چه در توان داشتند نشان دادند تا در ست سوم به برتری 4 امتیازی دست یابند. اما در مقابل بازی خوب غفور اجازه نمی داد اختلاف امتیاز ها بیشتر شود. ولاسکو در کنار زمین جریان بازی را زیر نظر داشت. زایتسو یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر جهان جریان بازی را متحول کرده بود.محمودی در این ست نیز به میدان آمد خط حمله ایران تقویت شود. ساوانی و پیرارلی هم به بازی برگشته بودند. اگر چه تیم ملی ایران هم بازی خوب و منطقی ارائه می کرد اما ایتالیا همچنان با چهار امتیاز از حریف پیش بود. علی مباشری حالا دیگر به عنوان دریافت کننده تمام عیار تیم ملی نمایش کم نقصی داشت. بازیکنان ایران که در ست سوم از حریف عقب افتاده بودند قدری در ضربه زدن عجله می کردند. داور یک امتیاز مشکوک به ایتالیا داد و اعتراض شدید بازیکنان ایران را موجب شد. حتی سیچلو مربی ایران هم نسبت به داور اعتراض داشت. ایتالیا در ست سوم از موجودیت والیبال خود برابر ایران دفاع می کرد. آن ها ست سوم این مسابقه را با امتیاز 25بر 22 به سود خود تمام کردند.
ساوانی با 12 امتیاز بهترین بازیکن ست سوم این مسابقه و تعویض طلایی سرمربی ایتالیا بود که با وجود مصدومیت نقش بسزایی در پیروزی تمیش ایفا کرد.
ست چهارم: 32 بر29 ایران
ایران در ست سوم باز هم کار را با تسلط آغاز کرد و خیلی زود سه امتیاز از حریف پیش افتاد. سرویس های خوب تشکری و دفاع منسجم روی تور ایران را پیش انداخته بود. موسوی در مصاف با زایتسو اسطوره ایتالیایی کار سختی داشت. تمام ملی پوشان ایران در این بازی فراتر از حد انتظار کار می کردند. اما کار در برابر بازیکنان نامدار و با تجربه ایتالیا آسان نبود. آن ها در امتیاز ژنج سرانجام کار را به تساوی کشاندند. محمد موسوی باز هم امتیاز سرویس گرفت. ایران همچنان از حریف خود پیش بود. شاگردان ولاسکو نمی خواستند کار به ست پنجم بکشد. حریف سر تسلی شدن نداشت. هر دو تیم پایاپای پیش می رفتند. ساوانی همچنان پر انرژی کار می کرد. هواداران تیم ملی ایران نیز در تمام طول این مسابقه یکصدا ملی پوشان را تشویق می کردند. علی مباشری روی دست دفاع ایتالیا خیلی خوب امتیاز می گرفت. موسوی در نبرد تن به تن با زاتیسو موفق تر بود. او ایران را دو امتیاز از حریف پیش انداخت. ولاسکو خوشحال بود. والیبال جهان قدرت جدیدی را می شناخت. ایران مقابل دومین تیم پرافتخار تاریخ لیگ جهانی مقتدرانه کار می کرد. وقت استراحت فنی دوم هم به سود ایران تمام شد. تعداد پرچم های ایران در سالن بیشتر از ایتالیا بود. بازیکنان ایتالیا با چنگ و دندان در پی پیروزی در این ست بودند. آن ها با تکیه بر سرویس های پر قدرت پیرارلی عملا سرعتی های ایران را از کار می انداختند. پیش بینی نتیجه این ست غیر ممکن بود. هر دو تیم خوب کار می کردند. ایتالیا در امتیازهای پایانی پیش افتاده بود. موسوی با هنرنمایی خود و کمک گرفتن از پایش اختلاف امتیاز را به عدد یک رساند. امیر غفور پاس بلند معروف را به امتیاز بدل کرد و در امتیاز 23 کار به تساوی رسید. بازی در امتیازهای بالا ادامه داشت. بازی خوب معروف و داودی و غفور اجاه نمی داد ایتالیا پیروز شود. در مقابل زایتسو به تنهایی کار را مساوی پیش می برد.