شمانیوز
شما نیوز

خرید پاوربانک

این نکات مهم را برای خرید پاوربانک بدانید

این نکات مهم را برای خرید پاوربانک بدانید

اولین و مهم‌ترین کاری که باید قبل از خرید پاور بانک انجام دهید بررسی ظرفیت باتری وسیله‌ای است که می‌خواهید شارژ کنید. معیار دوام باتری mAH، مخفف میلی‌آمپر ساعت است.

به پزارش شمانیوز؛  مسافت طولانی را بدون گوشی و تبلت نمی‌شود طی کرد. ضدحال وقتی است که گوشی داشته باشید اما شارژش تمام شود و به آن دنیا بپیوندد. حالا شما می‌مانید و آهنگی که ندارید گوش کنید، کتابی که ندارید بخوانید، آدرسی که نمی‌توانید پیدا کنید و هزار تا نداشته‌ی دیگر. ایده‌ی پاور بانک یا شارژرهای پرتابل دقیقا از همین مشکل گرفته شده است. دستگاه‌هایی که این روزها طرفداران زیادی دارند و می‌توانند باتری مرده‌ی گوشی را زنده کنند.  

ظرفیت‌تان را بالا ببرید

اولین و مهم‌ترین کاری که باید قبل از خرید پاور بانک انجام دهید بررسی ظرفیت باتری وسیله‌ای است که می‌خواهید شارژ کنید. معیار دوام باتری mAH، مخفف میلی‌آمپر ساعت است. برای مثال الان گوشی‌های تلفن همراه ظرفیتی معادل ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت دارند. حالا وقتی نوبت خرید پاوربانک می‌رسد باید حتما دقت کنید که mAH آن کمتر از ۵۰۰۰ نباشد که در این صورت نمی‌تواند دستگاه‌تان را شارژ کند. نوع دستگاهی که می‌خواهید برای آن پاوربانک بخرید را هم تعیین کنید؛ تبلت است یا گوشی؟ اینکه قصد شارژ کردن چه وسیله‌ای را داشته باشید در انتخاب پاوربانک مناسب به شما کمک خواهد کرد.

سیم سیار مهم است

بعضی از دستگاه‌های پاوربانک USB ندارند و سیم‌شان مستقیم به بدنه متصل است. ایرادی که این مدل‌ها دارند این است که معمولا سیم‌شان زود خراب می‌شود. کابل USB را می‌توان از دستگاه جدا کرد و موقع حمل و نقل در محفظه‌ای جداگانه قرار داد اما سیم متصل معمولا زود پاره می‌شود چون باید خودش را با هر محفظه‌ای تطبیق بدهد. بنابراین دقت کنید که پاوربانک مورد نظرتان کابل یو. ‌اس. ‌بی داشته باشد.

دست دوم نخرید، به هیچ وجه!

وقتی نوبت به خرید پاوربانک می‌رسد یک گزینه‌ی ممنوعه دارید و آن هم دستگاه‌های دست‌دوم است. اصلا توجه نکنید که فروشنده آشناست و اصرار دارد این دستگاه سالم است، کاری نداشته باشید حتی اگر ظاهر دستگاه بدون خط‌وخش بود. مسئله این است که پاوربانک‌ها معمولا عمرشان طولانی نیست چون مرتب باید شارژ شوند، حالا چه رسد به این‌که دست‌دوم هم باشند.

منفجر نشود!

یکی از ترس‌های خریداران پاوربانک این است که دستگاه‌شان منفجر شود! ترس‌شان هم معقول است چون اصولا هر چیزی که با باتری سر و کار داشته باشد ریسک انفجار هم دارد، به‌خصوص که گوشی‌ها هم این روزها انفجاری عمل می‌کنند. اما این ریسک در مورد پاور بانک‌ها، نزدیک صفر درصد است و قابل چشم‌پوشی. برای اینکه ایمنی را در حد اعلا به‌جا آورده باشید هم بهتر است به توصیه‌های ایمنی که در کاتالوگ دستگاه نوشته شده، دقت کنید و هر بار بگذارید وقتی پاور بانک کاملا شارژ شد و از برق جدایش کردید، از آن استفاده کنید.  

سبُک سنگین کنید

وزن پاوربانک یکی از ویژگی‌هایی است که باید حتما به آن دقت کنید چون قرار است آن را مرتب با خودتان این طرف و آن طرف ببرید. بین گزینه‌های متعددی که جلوی رویتان می‌گذارند حتما به وزن و ابعاد دستگاه دقت کنید و پاور بانکی را انتخاب کنید که اسباب زحمت و کتف درد نشود. اگر هم وزنش زیاد بود و مجبور شدید به‌خاطر کیفیت، آن را بخرید، برای حمل و نقلش از کوله پشتی کمک بگیرید تا به ستون فقراتتان فشار وارد نشود.  

اندرویدی هستید یا اپلی؟

کابل USB و شارژر اندروید و اپل با هم فرق می‌کند و خیلی‌ها ممکن است دستگاه‌هایی با سیستم‌عامل‌های مختلف داشته باشند. مثلا گوشی همراهشان آیفون باشد در حالی که تبلتشان اندروید است. خوبی خرید پاوربانک‌های معتبر این است که معمولا کابل USB برای انواع و اقسام سیستم‌های عامل را دارند و همین مسئله امتیاز بزرگی برای خریداران محسوب می‌شود.

هیچ ارزانی بی‌علت نیست

پاوربانک‌های به دردنخور دو علامت دارند؛ اول روی آن‌ها نوشته شده ظرفیت شارژشان بالاست و دوم این‌که به طرز عجیب و غریبی ارزان هستند. این مدل‌ها معمولا ساخت چین هستند و کیفیت ندارند. پاوربانکی که بدون کیفیت باشد هم نه‌تنها خودش زود خراب می‌شود بلکه درست مثل یک شارژر تقلبی عمر باتری گوشی شما را هم کوتاه خواهد کرد. دنبال برندهای شناخته شده با قیمت‌های معقول و از فروشگاه‌های معتبر باشید.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین