شمانیوز
شما نیوز

برای دریافت کارت سوخت اینجا کلیک کنید

برای دریافت کارت سوخت اینجا کلیک کنید

نحوه دریافت کارت سوخت و مراحل ثبت نام برای دریافت کارت سوخت المثنی را در این صفحه ببینید.

به گزارش فارس، شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران با صدور اطلاعیه ای طرح مدیریت مصرف سوخت را اجرایی کرد. متن این اطلاعیه به قرار زیر است:

 

بسمه تعالی

اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران

 

سهمیه بندی سوخت

شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران به اطلاع عموم هموطنان عزیز می رساند که براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران محترم سه قوه ، از ساعت صفر روز ۲۴ ماه آبان سهمیه بندی بنزین برای تمام وسایل نقلیه بنزین سوز به ترتیب بیان شده در این اطلاعیه انجام می شود.

 

1- میزان سهمیه بنزین هر نوع خودرو به ترتیب زیر است :

جدول تیپ خودروهای مشمول سهمیه

 

 

۲) - قیمت بنزین معمولی سهمیه ای از قرار هر لیتر ۱۵۰۰ تومان خواهد بود .

- قیمت بنزین معمولی غیر سهمیه ای از قرار هر لیتر ۳۰۰۰ تومان خواهد بود .

- قیمت بنزین سوپر از قرار هر لیتر ۳۵۰۰ تومان خواهد بود .

۳) از ساعت صفر روز ۲۴ سهمیه کامل ماه آبان سال ۱۳۹۸ همه خودروها به کارت سوخت شخصی آن ها واریز شده و سهمیه خودروهای شخصی به مدت ۶ ماه قابل ذخیره است . استفاده از سهمیه سوخت صرفا با استفاده از کارت هوشمند سوخت شخصی میسر خواهد بود .

 

 

۴) کسانی که تاکنون به هر علت کارت سوخت شخصی خود را دریافت نکرده اند ، از ساعت اجرای طرح، سهمیه سوخت ایشان محفوظ است و از این بابت هیچ نگرانی نداشته باشند .

افرادی که کارت سوخت ندارند ، شامل کسانی که تاکنون درخواست المثنی نداده اند ، کسانی که درخواست داده و هنوز کارت سوخت خود را دریافت نکرده اند و همچنین کسانی که کارت سوخت برایشان صادر شده ولی در باجه معطله شرکت ملی پست است ، سهمیه همه آنها از همین امروز محفوظ و ذخیره خواهد شد.

 

۵) نرخ CNG‌ بدون تغییر خواهد بود .

۶) برای مسافربرهای بر پایه اینترنت ( اسنپ و تپ سی) مشروط برآن که نرخ های خود را از مقادیر مصوب ، به تشخیص وزارت کشور تغییر ندهند ، اعتبار معادل سهمیه مصوب تعلق خواهد گرفت . برای تامین سوخت خودروهای مسافر برخطی و بین شهری ، آژانس های مسافربری و آموزشگاه های رانندگی تمهیدات لازم اتخاذگردیده است که متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

۷) به منظور رفاه حال دارندگان خودروها با اولویت وانت بارها مقررگردید وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه کشور ظرف مدت یک ماه ضوابط تشویقی برای توسعه مصرف CNG‌ در خودروها را تنظیم و به تصویب شورای اقتصاد برسانند .

۸) همچنین به خودروهای همه دستگاه های اجرایی دولتی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری ، سهمیه بنزین تعلق نمی گیرد و این خودروها باید با قیمت هر لیتر ۳۰۰۰ تومان نسبت به دریافت بنزین اقدام کنند .

۹) قیمت نفت گاز با کارت سوخت جایگاه دار بدون تغییرخواهد بود.

 

 محمد باقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس‌ سازمان برنامه و بودجه پس از انتشار اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به آغاز مرحله جدید اجرای قانون هدفمند‌ی یارانه‌‌ها، اظهارداشت: سازمان برنامه و بودجه موظف شد عینا همه منابع حاصل از اصلاح قیمت جدید را به حساب سرپرستان خانوارها واریز کند.

 

وی افزود: دولت به خانوارها از یک نفر تا 5 نفر، به میزان 55 تا حداکثر 205 هزار تومان پرداخت خواهد کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: این کمک معیشتی یک هفته تا 10 روز دیگر به حساب سرپرستان 18 میلیون خانوار واریز می‌شود.

 

 

عرضه بنزین سوپر در کشور بسیار محدود است

 

به گزارش ایسنا در حالی که وزیر نفت از حل مشکل عرضه بنزین سوپر در جایگاه‌های سوخت خبر داده، پیگیری از چند جایگاه گویای آن است که کمبود این فرآورده نفتی در برخی جایگاه‌ها هم‌چنان محسوس است.

کمبود بنزین سوپر در جایگاه‌های سوخت موضوعی است که از چند وقت پیش بحث آن مطرح شده و علی‌رغم تاکید مسوولان برای حل این موضوع بعضا شاهد کمبود عرضه این فرآورده نفتی هستیم. البته بیژن زنگنه - وزیر نفت - اعلام کرده که در تامین بنزین سوپر چند روزی به دلیل تعمیرات و نگهداری در پالایشگاه نفت امام خمینی (ره) شازند مقداری کمبود داشتیم که تاکید کردم حتما تامین شود؛ به من گفته‌اند مشکل عمده این موضوع حل شده است.

 

چندی پیش نیز شرکت پالایش و پخش در واکنش به اخباری که در این باره منتشر شد، اعلام کرد که بنزین سوپر در پالایشگاه‌های اراک و اصفهان تولید و در کشور توزیع می‌شود. طبق قانون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی مکلف به تولید و توزیع بنزین معمولی و بنزین با استاندارد یورو ۴ است که هم‌اکنون بیش‌تر از میزان تعهد خود بنزین با کیفیت یورو تولید و در کشور توزیع می‌کند.

 

بر این اساس، هم اکنون علاوه بر بنزین با استاندارد یورو ۴ و ۵، بنزین سوپر نیز تولید و به لحاظ محدودیت‌های ذخیره‌سازی و انتقال، در کشور توزیع می‌شود؛ این در حالی است که بنزین با استاندارد یورو از لحاظ زیست محیطی به مراتب پاک‌تر از بنزین سوپر است، با این وجود بنزین سوپر در کشور تولید و به لحاظ محدودیت‌های ذخیره سازی و انتقال، توزیع می‌شود.

 

این صحبت‌ها در حالی مطرح شد که عطاپور - نایب رئیس و عضو هیات مدیره اتحادیه جایگاه‌داران سوخت - پیش از این و قبل از اظهار نظر وزیر نفت اعلام کرده بود اکثر جایگاه‌ها فاقد بنزین سوپر هستند و علی‌رغم این‌که سکوها و کارگران آماده سوخت‌رسانی بنزین سوپر هستند اما این بنزین در اکثر سکوها وجود ندارد و این در حالی است که  هزینه سکو توسط جایگاه‌داران پرداخت می‌شود اما بنزین سوپر به اکثر جایگاه‌ها تعلق نمی‌گیرد.

 

وی با بیان این‌که وزیر نفت و مدیرعامل شرکت پخش و پالایش و پخش باید برای این مساله پاسخی داشته باشند، اظهار کرده بود: علت این‌که چرا بنزین سوپر به جایگاه‌ها داده نمی‌شود، تاکنون مطرح نشده و این در حالی است که بارها جایگاه‌داران تقاضای بنزین سوپر را کرده‌اند اما به آن‌ها تعلق نگرفته است.

نایب رئیس و عضو هیات مدیره اتحادیه جایگاه‌داران سوخت به تازگی نیز به ایسنا گفت: امید می‌رود که وضعیت توزیع و کیفیت بنزین سوپر همانطور که وزیر نفت اعلام کرده است، بهبود یافته باشد اما بررسی این مساله نیاز به زمان دارد.

 

 

علت طولانی شدن صفوف در پمپ بنزین چیست؟

 

عضو اتحادیه جایگاه داران سوخت گفت: طولانی شدن صف در جایگاه های بنزین به علت کاهش سقف سوختگیری با کارت جایگاه داران است.

 

به گزارش میزان، ناصر رئیسی فرد عضو اتحادیه جایگاه داران سوخت با اشاره به کاهش سهمیه کارت سوخت جایگاه داران بیان کرد: صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت به دلیل کاهش سهمیه جایگاه دارن به ۲۰ لیتر است و خیلی از صاحبان خودرو برای پرکردن کامل باک خود باید سه بار کارت سوخت را وارد دستگاه می کنند، که این موضوع باعث وقفه در سوخت رسانی و ایجاد صف‌های طولانی شده است.

این مقام صنفی در خصوص سامانه کارت سوخت تصریح کرد: سامانه هوشمند سوخت مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری فراوانی دارد. بسیاری از جایگاه‌های سوخت با ۵۰ درصد ظرفیت خود خدمات رسانی می‌کنند.

 

وی با اشاره به صادرات بنزین در کشور تشریح کرد: صادرات بنزین به عنوان یکی از فرآورده‌های نفتی به دلیل بازار مناسب در کشورهای همسایه، با موانع کمتری برای فروش مواجه است. این موضوع می‌تواند نقش مهمی در افزایش ارز آوری داشته باشد. در نتیجه صنعت نفت را از خام فروشی به سمت صادرات با ارزش افزوده بالا سوق می دهد.

 

عضو اتحادیه جایگاه داران سوخت اشاره کرد: واقعی سازی قیمت بنزین می‌تواند مانع از قاچاق سوخت به کشور‌های همسایه شود. از سوی دیگر ضمن ارزش گذاری مردم را به سمت مدیریت مصرف سوق می‌دهد. اما باید منابع حاصل از آن در زیرساخت های کشور سرمایه گذاری شود.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: اخذ هزینه خدمات از مصرف کنندگان با وجود تصویب در مجلس در سایه تعلل دولت اجرا نشده است، کارمزد جایگاه دارن با توجه به سرمایه گذاری کلان قیمت ناچیزی است در هیچ صنفی با ۵ درصد سود از مجموع سرمایه گذاری، نمی‌توانند هزینه‌های مالیات، بیمه و نیروی انسانی را تامین کنند.

به گفته وی؛ هزینه خدمات باید از مصرف کنندگان دریافت شود و یک بار برای همیشه دولت باید با تصمیمی صحیح گلوگاه اقتصادی جایگاه داران را آزاد کند و اجازه دهد بخش خصوصی رشد کند.

 

عضو اتحادیه جایگاه داران سوخت گفت: بسیاری از جایگاه سوخت کم فروش به دلیل بدهی‌های سنگین به بانک‌ها در معرض ورشکستگی قرار گرفته اند، اگر تعهد کاری وجود نداشت بسیاری از آنها از چرخه سوخت رسانی خارج می شدند.

 

 

هشدار برخورد قضایی با صاحبان کارت سوخت مفقودی

 

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: افرادی که برای صدور المثنی کارت سوخت مفقودی خود اقدام نکرده‌اند در صورت تخلف احتمالی شریک جرم خواهند بود.

 

شهرام رضایی، مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: استفاده از کارت‌های سوخت به صورت دایم به ویژه در شهر‌ها و استان‌های مرزی​ پایش می‌شود و اگر همکاران ما متوجه شوند کارت سوختی در شهری به جز شهر محل سکونت مالک و یا توسط فردی به جز مالک در حال استفاده است آن‌ها را به عنوان کارت‌های مهاجر تلقی کرده و ابطال می‌کنند.

 

وی گفت: با توجه به اطلاع رسانی‌هایی متعدد درباره تعیین تکلیف کارت‌های سوخت‌های المثنی و الزامی شدن استفاده از کارت‌های سوخت شخصی، بنابراین از این پس اگر از کارتی سوء استفاده شود مبنا را بر این قرار می‌دهیم که احتمالا صاحب کارت نیز از این سوء استفاده مطلع بوده است.

 

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران،​ با بیان اینکه مسئولیت کارت سوخت شخصی همانند کارت‌های بانکی با صاحب کارت است افزود: از این پس در صورت سوء استفاده از کارت‌های سوخت شخصی ممکن است بنا به تشخیص مقام قضایی مالکان این کارت‌ها تا مدتی قادر به استفاده از کارت خود نبوده و از مزایای آن محروم شوند و حتی ممکن است مجازات‌هایی نیز برای این افراد در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: از همه افرادی که کارت خود را گم کرده‌اند و همچنان برای صدور المثنی یا تعیین تکلیف کارت سوخت خود اقدامی انجام نداده‌اند می‌خواهیم هرچه سریعتر در این زمینه اقدام کنند تا دچار آثار سوء بعدی نشوند.

 

  

پایان مهلت استفاده از ۴ رقم آخر کدملی به عنوان رمز کارت سوخت

 

شهرام رضایی مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار کرد: متقاضیانی که به علت فراموش کردن رمز کارت سوخت خود، از 4 رقم آخر کدملی به عنوان رمز استفاده می‌کردند، تا پایان امروز باید برای تعیین رمز جدید اقدام کنند.

 

طبق برنامه ریزی‌های انجام شده از مرداد امسال استفاده از کارت سوخت برای سوخت گیری الزامی شده است و دارندگان خودروی شخصی برای سوخت گیری از کارت سوخت شخصی باید استفاده کنند، برای سهولت در استفاده از این کارت‌ها شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران رمز این کارت‌ها را 4 رقم آخر کد ملی این افراد تا پایان مهر عنوان کرد این فرصت امروز به پایان می‌رسد.

   

سقف هر بار سوخت‌گیری با کارت بنزین جایگاه ۲۰ لیتر شد

 

براساس اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، از ساعت صفر بامداد امروز سه شنبه 16 مهر ماه ، میزان سوخت گیری با کارت سوخت جایگاه داران در هر بار سوخت گیری 20 لیتر خواهد بود.پیش از میزان سوخت گیری با کارت جایگاه داران 30 لیتر بود. این اقدام با هدف تشویق مردم به استفاده از کارت هوشمند سوخت شخصی انجام می‌شود.گفتنی است، خودرو‌ها می‌توانند با کارت سوخت شخصی در هر نوبت 60 لیتر سوخت گیری کنند.

 

هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های جعلی کارت سوخت

 

پلیس فتا تاکنون اقدامات پیشگیرانه‌ای را انجام داده است اما بازهم پیامک‌هایی با موضوعات فریبده مربوط به کارت سوخت برای برخی از شهروندان ارسال می‌شود.

البته پس از ارسال اینگونه پیام‌ها، با گذشت مدت زمانی پیام دیگر برای آگاه‌سازی و اعلام هشدار برای افراد ارسال می‌شود.

 

 هشدار پلیس درمورد کلاهبرداری با بنزین دونرخی

 

در روزهای اخیر افراد سودجو و  کلاهبردار با تبلیغات دروغین درمورد  دو نرخی شدن سهمیه بنزین و ارسال پیام‌هایی با این محتوا به کاربران فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی این افراد  را به درگاه‌های جعلی موسوم به فیشینگ هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات کارت بانکی نسبت به برداشت غیر مجاز از حسابشان اقدام می‌کنند.

 

این افراد در پیام‌هایی ادعا کرده اند که برای دریافت سهمیه سوخت، جلوگیری از دونرخی شدن قیمت بنزنین در کارت سوخت و ... باید حتما در سایتی ثبت نام کنند که این همان سایت فیشینگ است.

 

در همین راستا نیز اخیرا سایتی به نام www. Iniopdc. Com که آدرسی مشابه سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران دارد، فعال شده بود که پلیس فتا اقدام به برخورد با آن کرد و اقدامات برای شناسایی و دستگیری گردانندگان آن در حال انجام است.

 

مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا با تایید این خبر به ایسنا اعلام کرد: برای جلوگیری از چنین اقداماتی لازم است که شهروندان فریب تبلیغات دروغین این گونه سایت‌ها را نخورده و صرفا اخبار را از مراجع رسمی و خبرگزاری‌های مجاز کشور که از طریق روابط عمومی شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی منتشر می‌شود، دریافت کنند. شهروندانی هم که پیش از این به چنین سایتی مراجعه کرده‌اند لازم است نسبت به تغییر رمز دوم کارت خود اقدام کنند.

  

تکلیف کارت سوخت خودروهای فرسوده چیست؟

با وجود گذشت یکماه از الزامی شدن استفاده از کارت سوخت شخصی، هنوز وضعیت کارت سوخت وسایل نقلیه‌ای که بر اساس قانون فرسوده محسوب می‌شود، مشخص نیست. بر اساس قانون خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت های بالای ۱۰ سال، وسیله نقلیه فرسوده محسوب شده و نمی‌توانند کارت سوخت دریافت کنند.

به گزارش تسنیم، بر همین اساس قرار بود تا شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و پلیس راهور، بررسی مجددی روی نحوه تخصیص کارت سوخت به وسایل نقلیه فرسوده انجام دهند که تا کنون نتیجه این بررسی‌ها اعلام نشده است.

 

 اطلاعیه شرکت ملی پست در رابطه با کارت سوخت

 

معاون فناوری شرکت ملی پست اعلام کرد: متقاضیانی که کارت سوخت آنها در باجه های معطله است از هم اکنون می توانند بدون مراجعه به دفاتر پستی کارت خود را دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، سید میثم حسینی لر اظهار کرد: در راستای ارتقای مشتری مداری و صرفه جویی در زمان مشتریان، گزینه ‌ی در بخش رهگیری کارت سوخت در سایت پست ایجاد شده است تا متقاضیان در صورت تمایل به دریافت کارت در محل مورد نظر، با ورود اطلاعات لازم و پرداخت هزینه ارسال پیشتاز بر اساس نرخ‌نامه پستی؛ کارت سوخت خود را در آدرس اعلام شده دریافت کنند.

 

معاون فناوری اطلاعات شرکت ملی پست با اشاره به اینکه کارت های سوخت صرفاً یکبار جهت تحویل به در منزل فرد متقاضی خواهد رفت و در صورت نبودن گیرنده، آدرس اشتباه و یا تغییر محل سکونت به باجه‌های معطله برگشت داده می‌شود اضافه کرد: پیش از این فرد متقاضی کارت سوخت، با مراجعه به سایت epolice و دریافت کد رهگیری 24 رقمی، به بخش رهگیری در سایت شرکت ملی پست مراجعه و پس از آگاهی از محل نگهداری کارت خود در باجه‌های معطله پست اقدام به مراجعه حضوری و دریافت کارت خود می‌کرد.

 

بنا بر اعلام شرکت پست، وی عنوان کرد: این روند از سویی باعث ایجاد صف‌های طولانی و هدر رفت زمان مشتریان گردیده بود و از سوی دیگر اعتراض بسیاری از کاربران را جهت اصلاح فرایند موجود در پی داشت.

حسینی لر در پایان خاطر نشان کرد: کاربران می توانند از روش جدید برای دریافت کارت خود اقدام و در غیر این صورت با مراجعه حضوری و روش پیشین کارت خود را دریافت کنند.

 

برای چه خودروهایی کارت سوخت صادر نمی‌شود؟

 

اسفندیار هندی گفت: طبق مصوبه دولت، موتورسیکلت‌های با سن بالای 10 و خودروهای با سن بالای 25 سال به دلیل فرسودگی نمی‌توانند کارت سوخت دریافت کنند و صاحبان این وسایل نقلیه باید سوخت مورد نیازشان را از طریق کارت آزاد داخل جایگاه‌ها تهیه کنند.

 

دریافت وجه بابت استفاده از کارت سوخت جایگاه، تخلف است

 

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران ، به اطلاع هموطنان عزیز می رساند طبق روال معمول کارتهای آزاد جایگاهها فعال و در دسترس مراجعین جهت سوختگیری می باشد به همین لحاظ دریافت هرگونه مبلغ یا وجهی بابت استفاده از کارت آزاد جایگاه توسط اپراتورها و متصدیان تلمبه در جایگاه های عرضه سوخت ممنوع بوده و تأکید می گردد در صورت مشاهده مواردی از قبیل عدم در دسترس بودن کارت آزاد و یا دریافت وجه اضافه بر مبلغ بنزین با سامانه پاسخگوئی ۰۹۶۲۷ شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران تماس حاصل نموده و موضوع را منعکس نمایند. شایان ذکر است همکاران این شرکت به سرعت به موضوع رسیدگی و نتیجه اطلاع رسانی خواهد شد.

 

  

 جزئیات جدید درباره ثبت‌نام متقاضیان کارت سوخت

 

فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به مشکلات پیش‌آمده برای متقاضیان کارت سوخت گفت: زمانی که اعلام شد قرار است کارت سوخت دوباره احیا شود، حدود 750 هزار نفر در سامانه‌هایی که اعلام شد ثبت‌نام کردند و این افراد کسانی بودند که کارت سوخت نداشتند و می‌خواستند کارت سوخت آنها به کارت بانکی‌شان متصل شود که برای این افراد کارت سوخت جدید صادر شده است.

 

وی ادامه داد: اما عده‌ای هستند که کارت سوخت داشتند و متقاضی بودند که کارت سوخت‌شان به کارت بانکی آنها نیز متصل شود؛ برای این افراد اخیرا پیامکی ارسال شده که در آن گفته شده است اگر هنوز کارت سوخت خود را دارند و مفقود نشده است، دوباره عدد 1 را به این شماره ارسال کنند.

 

 

* کسانی که کارت سوخت ندارند ثبت‌نام کنند

کاهی تصریح کرد: بر این اساس عده‌ای عدد 1 را ارسال کردند که برای اینها کارت سوخت جدیدی متعاقبا صادر نخواهد شد اما عده‌ای عدد 1 را ارسال نکردند که به منزله آن است که این افراد کارت سوخت ندارند و این افراد باید از طریق پلیس 10+ برای گرفتن کارت سوخت اقدام کنند.

 

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران همچنین در ادامه با اشاره به کارت‌های سوختی که در باجه‌های پست معطل هستند، گفت: افرادی که ثبت‌نام کرده‌اند و هنوز کارت سوخت به دستشان نرسیده است، باید از طریق سایت EPOLICE.IR شماره پلاک خود را وارد کرده و بارکد پستی خود را از طریق این سایت تحویل بگیرند؛ در همین سایت لینک اداره پست تعبیه شده است که این بارکد را در سایت اداره پست جستجو می‌کنند و باجه و منطقه پستی که کارتشان در آنجا قرار دارد، اعلام می‌شود و آنها می‌توانند با مراجعه به آن اداره پست کارت سوخت خود را دریافت کنند.

 

* کسانی که ثبت‌نام کرده‌اند و کارت سوخت به دستشان نرسیده به پلیس +10 مراجعه نکنند

وی تاکید کرد: کسانی که ثبت‌نام کرده‌اند و هنوز کارت سوختشان به دستشان نرسیده است، نیازی به حضور در مراکز پلیس 10+ ندارند و می‌توانند از طریق همین سایت کارت خود را بر اساس فرایندی که گفته شد تحویل بگیرند.

 

به گزارش خبرنگار فارس، از روز سه‌شنبه 22 مردادماه سال جاری بر اساس تصمیم دولت عرضه بنزین در جایگاه‌ها با کارت سوخت شخصی انجام می‌شود، هرچند که کارت سوخت جایگاه‌ها پابرجاست، اما به گفته مسئولان امر پس از مدتی عرضه بنزین از طریق کارت سوخت جایگاه دارای محدودیت می‌شود.

 

برای رمزگشایی کارت سوخت به کجا مراجعه کنیم؟

طبق اعلام شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تاریخ بیستم مردادماه، سوخت‌رسانی تنها با کارت هوشمند سوخت با اولویت در کلان‌شهرهای تهران، کرج، تبریز و اصفهان اجرایی می‌شود اما افرادی که رمز کارت سوخت خود را فراموش کرده‌اند، می‌توانند به‌طور حضوری به آدرس‌های زیر مراجعه کنند.

 

 یکی از مراکزی که برای رمزگشایی کارت سوخت در کلانشهر تهران در نظر گرفته شده میدان آرژانتین، جنب فروشگاه شهروند، جایگاه گاز بیهقی است. در شمال تهران نیز متقاضیان می‌توانند به خیابان پاسداران، خیابان گیلان شرقی، خیابان شهید عراقی شمالی، روبه‌روی پارک آینده، پلاک 100 واحد چهار و شش مراجعه کنند.

 

همچنین متقاضیان در  جنوب تهران باید به آدرس میدان راه‌آهن، میدان بهداری، پشت بیمارستان بهارلو، خیابان انبار نفت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بروند. در غرب تهران نیز متقاضیان می‌توانند به خیابان ستارخان، نبش خیابان بهبودی، در شرق تهران نارمک، دردشت، پایین‌تر از ایستگاه مدرسه، روبه‌رو کوچه شهید ثابتی، پلاک 228، و در شهر ری به میدان معلم، خیابان شهید بیات، 24 متری سابق، طبق فوقانی بانک گردشگری و در در پاکدشت به آدرس جاده خراسان، شهر پاکدشت، شهرک الهیه، روبه‌رو درب شمالی شهرداری، پلاک 294 مراجعه کنند.

 

برای رمزگشایی کارت سوخت به کجا مراجعه کنیم؟

 

کارت سوخت المثنی

 

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مالک خودرو یا وکیل قانونی متقاضی جهت انجام فرآیند درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت و حذف رمز کارت سوخت  با در دست داشتن مدارک هویتی مالک خودرو یا وسیله نقلیه باید به یکی از دفاتر خدمات کارت هوشمند سوخت (مراکز پلیس+10) مراجعه کند.

 

مدارک هویتی مالک برای درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت

 

1) اشخاص حقیقی: یکی از مدارک شناسایی معتبر مالک وسیله نقلیه شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند و یا گذرنامه

2) اشخاص حقوقی:

1-1 معرفینامه رسمی از سازمان یا شرکت مربوط با امضاء و مهر مجاز به همراه اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند و یا گذرنامه نماینده

 

2-1 دارندگان وکالتنامه معتبر قانونی از مالک میتوانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند و یا گذرنامه نسبت به اخذ خدمات مورد نیاز اقدام کنند.

3-1 خودرو‌های لیزینگی (خودرو‌های اجاره به شرط تملیک) اسناد و مدارک در اختیار استفاده کننده خودرو شامل کارت خودرو ملاک عمل است.

3. مدارک شناسایی وسیله نقلیه: کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه یا بنچاق محضری به همراه بیمه نامه شخص ثالث معتبر

 

4. تکمیل فرم تعهدنامه در دفاتر پلیس +10

5. و‍‍‍‍‍اریز فقط مبلغ 100000ریال (ده هزار تومان) در پایانه­‌های pos بانک ملت مستقر در دفاتر پلیس+10

6. اخذ رسید ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت المثنی از کاربر

کسانی که در سایت دولت همراه ثبت نام کرده‌اند نیازی به ارائه درخواست المثنی ندارند.

    مدارک مورد نیاز جهت انجام فرآیند حذف رمز کارت هوشمند سوخت:

مراجعه به یکی از نواحی یا مناطق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در سراسر کشور

 

مدارک هویتی مالک جهت حذف رمز کارت

 

 در خصوص حذف رمز کارت هوشمند سوخت تاکید می‌گردد: حضور مالک وسیله نقلیه جهت حذف رمز کارت الزامی بوده و در صورت درخواست توسط شخص دیگر با ارائه وکالتنامه محضری و یا برگه انحصار وراثت حذف رمز کارت سوخت امکان پذیر است.

1 - اشخاص حقیقی: یکی از مدارک شناسایی مالک وسیله نقلیه (شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه)

2- اشخاص حقوقی: معرفی‌نامه رسمی سازمان مربوطه با درج شماره ملی به همراه کارت ملی نماینده معرفی شده

3- مدارک شناسایی وسیله نقلیه: کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه و بیمه نامه معتبر

4 - تکمیل فرم درخواست رمز گشایی

5- در دست داشتن اصل کارت هوشمند سوخت جهت حذف رمز کارت هوشمند سوخت الزامی است. (دارای فیزیک سالم بدون چسب خوردگی و شکستگی و ...)

در صورت هر گونه ابهام و پرسش ضروری با شماره تلفن 09627 مرکز پاسخگویی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تماس حاصل فرمایید.

 

 

کارت سوخت

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی