افغانستان میزبان تجار صنعت آب و برق ، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی ایران میشود
مجری برگزاری نمایشگاه شرکت مدیریت پروژههای نمایشگاهی از برگزاری نخستین نمایشگاه اختصاصی تخصصی آب، برق، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران در افغانستان خبر داد.
مجری برگزاری نمایشگاه از برگزاری نخستین نمایشگاه اختصاصی تخصصی آب، برق، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران در افغانستان خبر داد.
سید علیرضا صدرزاده با اشاره به نخستین رویداد تجاری ایران در خارج از کشور پس از کرونا اظهار داشت : نخستین نمایشگاه اختصاصی تخصصی آب، برق، مخابرات و خدمات فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران در افغانستان اول تا سوم مهر ماه با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و همراهی وزارت نیرو ، هماهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و با استقبال گسترده طرف افغانستانی در فضایی به مساحت 2000 متر مربع برگزار می شود.
وی پیشبینی کرد در این دوره از نمایشگاه قریب به 60 شرکت توانمند ایرانی در زمینههای مرتبط با نمایشگاه آخرین دستآوردها و کالاهای تولیدی خود را به نمایش بگذارند و این نمایشگاه زمینهساز توسعه همکاری فنی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و افغانستان و موجبات توسعه رفاه در افغانستان شود.
مجری برگزاری نمایشگاه شرکت مدیریت پروژههای نمایشگاهی در ادامه با بیان اینکه صلح در افغانستان که ان شا الله در اینده نزدیک به وقوع می پیوندد یقینا فرصت های گسترده ای جهت ایجاد زیرساخت های توسعه نظیر خطوط انتقال برق و مخابرات ، شبکه های آبرسانی و نظایر اینها در افغانستان ایجاد نموده که هدف این نمایشگاه آشنایی بخش فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران با این پروژه ها است . وی افزود برگزاری نمایشگاههای تجاری عامل توسعه صادرات کشور و ارز آوری می باشد و در شرایط خطیر کنونی اهمیت آن صدچندان شده است،
صدرزاده اضافه کرد : تجار و بازرگانان افغانستان ارتباطات تجاری گسترده ای در آسیای میانه داشته و با شراکت با طرفهای ایرانی میتوانند بخشی از مشکلات فراروی حضور شرکتهای خدمات فنی ومهندسی جمهوری اسلامی ایران در این بازار را پوشش داده و از پروژه های عمرانی و فنی و مهندسی این کشورها در غالب کنسرسیوم های مشترک بهره مند گردند .
مجری برگزاری نمایشگاه شرکت مدیریت پروژههای نمایشگاهی در خاتمه تاکید کرد: سابقه هشت دوره برگزاری نمایشگاههای مشترک میان افغانستان و ایران توسط این شرکت تاثیر به سزایی بر رشد و پیشرفت تکنولوژی و تولید در افغانستان داشته است .