شمانیوز
شما نیوز

این ۶ ویژگی نشان می‌دهند که آیا شما از سلامت روان برخوردار هستید


این ۶ ویژگی نشان می‌دهند که آیا شما از سلامت روان برخوردار هستید

براساس تحقیقات انجام شده ویژگی‌های وجود دارد که بیانگر سلامت روحی و روانی افراد است.

سلامت روان چیزی بیش از عدم ابتلا به بیماری روانی است. سلامت روان ترکیبی از احساس خوب و عملکرد مناسب است. در این نوشتار ویژگی افرادی را بیان می‌کنیم که از سلامت روح و روان برخوردار هستند.

 

 افرادی که از سلامت روان برخوردارند، تکانشی نیستند

فرد تکانشی کسی است که در مدیریت اصرارها، هوس‌ها و وسوسه‌ها مشکل دارد. کسانی که با این مشکل روبرو هستند بیشتر در معرض مسائل بهداشت روان قرار دارند، زیرا بعداً احساس گناه می‌کنند و پشیمان می‌شوند یا اقداماتی را انجام می‌دهند که در نهایت ممکن است به آن‌ها آسیب برساند.

 

 احساسات را درک می‌کنند و می‌پذیرند

فردی که به لحاظ روانی سالم است توانایی آگاهی از احساسات و افکار خود، درک احساسات به عنوان یک قسمت حیاتی از زندگی، پذیرش احساسات دشوار و پیچیده، گشودگی برای تجربه انواع عواطف طبیعی، از جمله حالات احساسی عمیق‌تر و متفاوت و توانایی بیان احساسات خود را به شیوه‌ای مثبت دارد.

 

 آن‌ها در دام احساسات منفی نمی‌افتند

احساسات منفی مثل استرس، اضطراب، خشم و افسردگی طبیعی هستند و گاهی برای همه رخ می‌دهند اما مشکل زمانی است که در دام آن‌ها بیفتید و مدت‌ها اسیرشان باشید.

 

 آن‌ها فرکانس بالایی از احساسات مثبت دارند

وقتی می‌کوشید خوش بین باشید، مغزتان یاد می‌گیرد که چیز‌های خوب را بهتر از چیز‌های بد تشخیص دهد. به این ترتیب، هرچه احساسات مثبت بیشتری را تجربه کنید، از نظر روانشناختی نیز سالم‌تر خواهید بود و بالعکس.

 

صمیمیت و محبت

گرم بودن به صمیمیت و محبت در سطح بین فردی در انواع روابط اعم از عاشقانه، خانوادگی یا حتی با غریبه‌ها اطلاق می‌شود. افراد سالم از نظر روانشناختی تمایل دارند که به راحتی ارتباط مثبت با دیگران برقرار کنند.

 

آن‌ها رک و صادق هستند

رک و راست بودن می‌تواند دشوار باشد. بسیاری از مردم تمایل بیشتری به گفتن دروغ سفید دارند، زیرا شنیدن آن راحت‌تر است، بدون ایجاد تعارض مورد پذیرش قرار می‌گیرد و احساس بهتری در دیگران ایجاد می‌کند. اما آدم‌های سالم از نظر روانشناختی اغلب صادق و صریح هستند. آن‌ها برای پیشبرد کارهای‌شان از فریب و دروغ استفاده نمی‌کنند. این روند سبب می‌شود که از اثرات منفی روانی مرتبط با دروغ تکراری مصون بمانند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۲ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

تبلیغات متنی