شمانیوز
شما نیوز

پیامک کشف حجاب

اگر پیامک کشف حجاب آمد چکار کنیم؟!

اگر پیامک کشف حجاب آمد چکار کنیم؟!

حتماً برای برخی افراد پیش آمده است که از سوی پلیس امنیت برایشان پیامک کشف حجاب ارسال شده است. در ادامه نکات مهم در مورد ارسال پیامک کشف حجاب را برای شما گردآوری کرده‌ایم.

به گزارش شمانیوز: پیامک کشف حجاب یکی از موضوعات بحث‌برانگیز در جامعه ایران است که به نقد و بررسی مسائل مربوط به حجاب و آزادی‌های فردی می‌پردازد. این پیامک‌ها معمولاً با هدف اطلاع‌رسانی، آگاهی و ترویج دیدگاه‌های مختلف درباره حجاب ارسال می‌شوند. برخی از این پیامک‌ها به حمایت از حقوق زنان و ابراز مخالفت با اجبار حجاب پرداخته و خواستار تغییر نگرش‌ها در این زمینه هستند. این موضوع به دلیل حساسیت‌های اجتماعی و فرهنگی، همواره مورد توجه رسانه‌ها و فعالان اجتماعی قرار دارد.

اطلاعات نوشت: سال ها قبل و با ورود دوربین های ثبت تخلفات رانندگی، این وعده به مردم داده شد که خطای پلیس در این حوزه به نزدیک صفر خواهد رسید اما اکنون با گذشت سال ها از این موضوع و تجهیز پلیس به انواع و اقسام دوربین ها، همچنان مردم پیامک های اشتباه دریافت می کنند.

این موضوع از چند هفته قبل و با ارسال اخطارهای کشف حجاب به مالکان برخی وسایل نقلیه، شکل جدیدی به خود گرفته است به نحوی که پلیس از معترضان می خواهد ساعت ها وقت خود را صرف تهیه مدارک اثبات ادعایشان کنند، البته اگر در مرجع انتظامی مورد پذیرش قرار گیرد !

از سویی دیگر در توضیح مجموعه انتظامی به این موضوع اشاره نمی شود که چرا سازوکاری برای کاهش خطا در ثبت تخلفات تهیه و اجرا نمی شود؟

در موضوع ثبت جریمه های رانندگی هم متاسفانه این موضوع صادق است و رانندگان مجبور می شوند در مواردی نسبت به پرداخت جریمه هایی که مرتکب هم نشده اند، اقدام کنند.

 توضیح پلیس درباره خطا در ثبت تخلفات رانندگی

 معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درباره اعتراض به جرائم اشتباه رانندگی ارائه کرد.

سرهنگ فیروز کشیر، درباره خطای سامانه‌های نظارتی در ثبت تخلفات گفت: سامانه های نظارتی دوربین ها در زمان ثبت تخلفات، حدود 5 درصد خطا دارند که پلیس راهور برای اینکه هیچ حقی از کسی زائل نشود؛ مرکز خدمات ترافیکی و مرکز اجرائیات را راه‌اندازی کرده است که در آن، امکان اعتراض به جریمه‌ها وجود دارد .

وی افزود: در این مرکز، به استناد ماده ۵قوانین راهنمایی و رانندگی، رانندگان باید ظرف ۶۰روز، مبلغ جریمه خود را پرداخت کنند و همچنین اگر اعتراضی به جریمه خود داشته باشند، می‌توانند به این مرکز اجرائیات مراجعه و اعتراض خود را ثبت کنند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: روزانه رانندگان حدود ۱۵۰۰خودرو و ۲۰۰موتورسیکلت به مرکز خدمات ترافیکی مراجعه و درخواست خود را ثبت می‌کنند.

کشیر، با اشاره به ماموریت‌های مرکز خدمات ترافیکی گفت که علاوه بر ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی و رسیدگی به اعتراضات جرائم رانندگی، رسیدگی به شکایات پوشش پلاک و رسیدگی به شکایات 2 تخلف همزمان مانند سرعت و سبقت غیرمجاز قرارگاه سرعت هم از جمله ماموریت‌های این مراکز است.

وی درباره آدرس مراکز اجرائیات گفت: در مناطق ۸،۱۴،۱۶،۲۰،۲۱و ۲۲این مراکز فعالیت دارند و پاسخگوی مردم خواهند بود .

کشیر، درباره درباره ترخیص خودروها گفت: ۸۸درصد از شهروندان به صورت غیرحضوری به مراکز پلیس+۱۰ یا نرم افزار «پلیس من» مراجعه و نسبت به ترخیص خودروهای خود اقدام کرده‌اند. از اول فروردین ماه سال جاری تا پنجم خرداد مالکان 8 هزار خودرو و ۵۷هزار موتورسیکلت به صورت غیرحضوری اقدام به ترخیص خودروی خود کرده‌اند.

هموطنان می توانند با استفاده از نرم افزار موبایلی «پلیس من»، مدارک خود را ارسال کرده و یک پیامک حاوی کد ترخیص دریافت کنند و سپس با این کد می‌توانند به ترخیص خودروی خود اقدام کنند و زمان کمتری را در مراکز، منتظر بمانند.

کشیر، با اشاره به آمار ترخیص‌های حضوری گفت: ۱۲درصد از ترخیص وسایل نقلیه به صورت حضوری انجام می‌شود. از ابتدای امسال تا پنجم خرداد، 2 هزار دستگاه خودرو و ۶۰۰دستگاه موتورسیکلت ترخیص شده‌اند که در مجموع در این مدت بیش از ۱۰هزار دستگاه خودرو و ۵۸هزار موتورسیکلت ترخیص شدند.

وی خطاب به ۱۲درصد از افرادی که هنوز به صورت حضوری خودروهای خود را ترخیص می‌کنند گفت‌: به این عزیزان توصیه می کنم که از طریق مراجعه غیرحضوری، نسبت به ترخیص خودروهای خود اقدام کنند، زیرا این روش‌ها بسیار آسان‌تر است و زمان کمتری را از رانندگان می‌گیرد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره مراکز پلیس+۱۰ ادامه داد: افرادی که مدارکشان کامل باشد می‌توانند از طریق مرکز پلیس+۱۰نیز امور خود را انجام دهند، اما اگر در احراز مدارک و مشخصات مشکلی پیش آید، خود این مراکز افراد را به مرکز خدمات ترافیکی هدایت می کنند.

جریمه کشف حجاب در خودرو برای بار اول

زمانی که برای اولین بار راننده پیامک کشف حجاب در خودرو با سرشماره police را دریافت می‌کند، هیچ جریمه و مجازاتی برای او در نظر گرفته نمی‌شود. این پیامک تنها جنبه تذکر و رعایت قوانین را دارد. متن این پیامک به این شرح است؛ “ سلام، مالک خودرو به شماره پلاک … سرنشین / راننده خودروی شما مرتکب جرم کشف حجاب شده است؛ لذا به منظور جلوگیری از تکرار جرم به شما تذکر داده می‌شود. پلیس امنیت اخلاقی “

جریمه کشف حجاب در خودرو برای بار دوم

با ارسال پیامک دوم کشف حجاب در خودرو، از طریق همان پیامک به مالک اتومبیل اطلاع داده می‌شود که به‌دلیل نادیده‌گرفتن قانون و ارتکاب مجدد جرم، خودرو وی به صورت الکترونیک و به مدت ۱۵ روز توقیف می‌شود.

اگر با مفهوم توقیف سیستمی یا الکترونیک خودرو ناآشنا هستید باید بدانید که؛ در این نوع توقیف، مالک خودرو منع تردد داشته و اجازه نقل و انتقال و یا انجام سایر امور اداری مربوط به خودرو تا مدت مقرر از وی سلب خواهد شد، پس از طی این مدت، در صورت عدم ارتکاب مجدد جرم کشف حجاب در ماشین، خودرو رفع توقیف می‌شود.

توجه داشته باشید که پس از دریافت پیامک دوم کلیه جریمه‌های خودرو را پرداخت و در صورت نیاز بیمه ماشین را تمدید کنید چرا که، رفع توقیف خودرو بدون انجام این امور امکان‌پذیر نیست.

جریمه کشف حجاب در خودرو برای بار سوم

بر اساس آخرین اخبار رسیده از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی، در صورت عدم توجه فرد خاطی به پیامک‌های قبلی کشف حجاب در خودرو، پیامک سوم نیز برای مالک ماشین ارسال می‌شود. در این پیامک ضمن اخطار مجدد جهت عدم رعایت قانون حفظ حجاب در خودرو و توقیف خودرو (منع تردد) به مدت حداکثر ۷ روز (حدود یک هفته) ، از وی خواسته می‌شود که منتظر تماس مأمورین پلیس بماند. با استفاده از استعلام خلافی کشف حجاب می توانید از اینکه چقدر برای این موضوع جریمه شده اید، اطلاع یابید.

پیامک کشف حجاب برای بار چهارم

در حال حاضر، اطلاعات دقیقی درباره پیامدهای دریافت پیامک کشف حجاب برای بار چهارم به طور عمومی منتشر نشده است. با این حال، به نظر می‌رسد که در صورت دریافت این پیامک، اقداماتی مانند جریمه نقدی، توقیف خودرو و یا معرفی به مراجع قضایی ممکن است انجام شود.

مبلغ جریمه نقدی، احتمال توقیف خودرو و نوع مجازات در مراجع قضایی هنوز مشخص نیست و به نظر می‌رسد به تشخیص مأموران، شرایط خاص هر مورد و قوانین و مقررات محلی بستگی داشته باشد.

 

برای دریافت اطلاعات دقیق و به‌روز، می‌توانید به مراجع رسمی مانند پلیس یا قوه قضائیه مراجعه کنید. همچنین، به دلیل حساسیت موضوع و احتمال تغییر قوانین و مقررات، توصیه می‌شود برای دریافت اطلاعات دقیق و به‌روز به مراجع رسمی مراجعه کنید.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی