کلاهبرداری
کلاهبرداری به سبک باور نکردنی | هشدار پلیس فتا درمورد یک روش کلاهبرداری | مراقب این پیامکها باشید
کاربران فضای مجازی در صورت دریافت پیامک بهروزرسانی برنامههای خرید و فروش و یا برنامههای دیگر به هیچ عنوان روی این لینکها کلیک نکنند که کلاهبرداری است.
به گزارش شمانیوز، هرروزه کلاهبرداری های نوینی بوجود می آید که مردم باید در مقابل این نوع کلاهبرداری مراقبت بیشتری کنند. کلاهبرداری به سبک پیامکی بسیار فرا گیر شده است. کاربران فضای مجازی در صورت دریافت پیامک بهروزرسانی برنامههای خرید و فروش و یا برنامههای دیگر به هیچ عنوان روی این لینکها کلیک نکنند که کلاهبرداری است.
پلیس فتا در راستای آگاهی رسانی عمومی در برابر حملات سایبری به کاربران هشدار داد: مراقب پیامک جعلی با عنوان بهروزرسانی نرم افزارها باشید.
کاربران در فضای مجازی و اپلیکیشنهای داخلی و خارجی، دائما و بهنحو گسترده در معرض تهدیدات سایبری قرار دارند.
کلاهبرداران با بهرهبرداری از تکنیکهای فیشینگ و روشهای مختلف، تلاش میکنند تا دسترسی غیرمجاز به حسابهای بانکی، اطلاعات شخصی و حتی حسابهای کاربری افراد پیدا کنند.
در کنار روشهایی مانند: کلاهبرداری از طریق اجاره حساب بانکی و رمزارزی، کلاهبرداری سایبری به بهانه سال نو میلادی و کریسمس، کلاهبرداری از طریق پیامک ابلاغیه ثنا و واریز سود سهام عدالت، کلاهبرداری از طریق اپلیکیشنهای جعلی همراه بانک، کلاهبرداری با رسیدهای واریزی جعلی، کلاهبرداری از طریق تماس و ارسال پیامکهای جعلی تحت عنوان «شما برنده شدهاید» و سایر روشهای کلاهبرداری، روش دیگری وجود دارد که کلاهبرداری از طریق پیامک بهروزرسانی برنامهها و اپلیکیشنهای کاربری افراد است.
کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی با عنوان بهروزرسانی نرمافزار
از آنجا که سودجویان همواره از راههای مختلفی برای کلاهبرداری و فریب کاربران در فضای مجازی اقدام میکنند و از طریق لینکهای جعلی با عناوین مختلف کاربران را قربانی بزهکاری خود قرار میدهند، پلیس فتا دائما نسبت به هوشیاری کاربران در مواجهه با فیشینگ، انواع روشهای کلاهبرداری در فضای سایبری و سرقت اطلاعات شخصی و بانکی هشدار داده و روشهای تشخیص و پیشگیری از آن را به اطلاع مردم رسانده است.
طبق اعلام پلیس فتا، کاربران در صورت دریافت پیامک بهروزرسانی برنامههای خرید و فروش و یا هر اپلیکیشن دیگری باید این توصیهها را مدنظر قرار دهند:
کاربران فضای مجازی در صورت دریافت پیامک بهروزرسانی برنامههای خرید و فروش و یا برنامههای دیگر به هیچ عنوان روی این لینکها کلیک نکنند.
شهروندان هنگام درج آگهی از طریق سایتهای واسط و یا نرمافزارهای خرید کالا در صورت دریافت پیامک بهروزرسانی برنامه، هوشیار بوده و هیچگاه از لینـکهای ارسال شده بهروزرسانی انجام ندهند.
کاربران جهت اطمینان از عدم نصب بدافزار در تنظیمات تلفن به بخش برنامهها مراجعه کرده و در صورت مشاهده برنامههای هم نام، آنها را حذف نصب کرده و سپس نرمافزارها را از مارکتهای معتبر داخلی دانلود و نصب کنند.
کاربران در مواجه با موارد مشکوک هوشیار بوده و از کلیک بر لینکهای جعلی خودداری کنند.
شهروندان در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک در فضای مجازی مواجه شدند مراتب را از طریق تماس تلفنی با شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا از طریق سایت پلیس فتا به آدرس fata.gov.ir به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا گزارش کنند.
منبع: میزان