اکبر خرمدین
اکبر خرمدین اعدام نمیشود
اکبر خرمدین اعدام نمیشود و به زندان میرود، همسر وی نیز به جرم معاونت در قتل حکم سبک تری در انتظار دارد.
به گزارش شمانیوز: اکبر خرمدین اعدام نمیشود و به زندان میرود، همسر وی نیز به جرم معاونت در قتل حکم سبک تری در انتظار دارد. اکبر خرمدین پسر خود بابک خرمدین را در ۲۵ اردیبهشت ماه به قتل رساند و جسد مثله شدهٔ او توسط یک کارگر شهرداری در شهرک اکباتان پیدا شد. اکبر خرمدین و همسرش در ادامه اعتراف کردهاند که داماد و دخترشان را هم چند سال قبل به همین شیوه کشته و اجساد مثله شده را به سطل زباله انداخته اند.
«ما از قصاص داییام گذشتیم اما درخواست کردیم که به حبس محکوم شود و هرگز روی آزادی را نبیند.» اینها را خواهر فرامرز (داماد خانواده خرمدین) میگوید.
او به همراه دو برادرش مدتی پیش به دادسرای جنایی تهران رفتند و اعلام کردند که از قصاص داییشان میگذرند.
پرونده جنجالی خرمدینها که شاید یکی از پیچیدهترین پروندههای جنایی سالهای اخیر بهشمار میرود، حالا و با گذشت خانواده داماد او از قصاص، وارد مرحلهای تازه شده است.
این پرونده از 26اردیبهشت امسال و با پیداشدن تکههای بدن یک مرد در سطل زبالهای در فاز3 شهرک اکباتان به جریان افتاد.
تنها چند ساعت پس از پیداشدن این جسد مثله شده، معلوم شد که مقتول کارگردان 47ساله سینما به نام بابک خرمدین است و عاملان این جنایت پدر و مادر او هستند که خیلی زود توسط پلیس دستگیر شدند.
آنها علاوه بر قتل بابک، به ارتکاب دو قتل دیگر نیز اعتراف کردند، آرزو (دختر خانواده) و فرامرز (شوهر سابق آرزو).
اکبر خرمدین (پدر بابک) در تحقیقات گفت که فرامرز را در سال90 و آرزو را در سال97 به قتل رسانده و پس از مثلهکردن اجساد، آنها را در نقاط مختلف تهران رها کرده و در همه این قتلها همسرش همدستش بود، اما نقشی در ارتکاب قتلها نداشت.
در چنین شرایطی رسیدگی به پرونده در دادسرای جنایی ادامه داشت و هنوز کیفرخواست صادر نشده بود که مدتی پیش خانواده فرامرز (داماد خرمدینها) به دادسرای جنایی تهران رفتند و از قصاص گذشتند.
مراحل دادرسی
پس از پیدا شدن بخشی از یک جسد مثله شده در شهرک اکباتان، پلیس جنایی از روی اثر انگشت جسد بابک خرمدین را شناسایی کرده و پس از بررسی فیلمهای ثبت شده در دوربینهای مدار بسته، پدر و مادر این کارگردان دستگیر شده و به قتل اعتراف کردند. آن دو همچنین در جریان بازپرسی اقرار کرد که داماد و دخترشان را نیز در سالهای ۹۰ و ۹۷ به قتل رساندهاست.
در همین حال محمد شهریاری، سرپرست دادسرای امور جنایی تهران، گفت که اکبر خرمدین گفته فرامرز، شوهر دخترش آرزو، «مشکلات اخلاقی داشته و او را به همان شیوه قتل بابک، در سال ۹۰ به قتل رسانده و جسدش را به خارج از خانه منتقل کرده و در سطل زباله انداختهاست.»
اکبر خرمدین و ایران موسوی اعلام کردهاند دخترشان آرزو را نیز در سال ۹۷ «به دلیل مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر و ارتباط با افراد غریبه به همان شیوه قتل بابک، به قتل رساندهاند.»
یکی از بستگان خانواده خرمدین که نخواست نامش فاش شود، به ایران اینترنشنال گفت که آخرین بار در تیر و مرداد سال ۹۷ آرزو را دیده و پس از آن مادرش گفته که آرزو به ترکیه رفته و سپس به کانادا پناهنده شدهاست.
به گفته او، آرزو سال ۸۹ با فرامرز ازدواج کرده بود، اما بعدها گفتند از فرامرز خبری نیست. سرپرست دادسرای امور جنایی تهران گفت که آرزو پیش از ازدواج با فرامرز یک بار دیگر ازدواج کرده و سال ۸۸ از همسرش جدا شده بود.
به گفته شهریاری، افشین و آذر دیگر فرزندان این خانواده و از بابک و آرزو کوچکترند. او افزود: «پدر بابک خرمدین بیشتر تفکرات ملی دارد تا مذهبی و حتی به خاطر تعلق خاطر به بابک خرمدین شخصیت تاریخی ایرانیان، نام خانوادگی خود را عوض کرده بود. او همچنین میگوید که حق داشته بابک را به خاطر فساد اخلاقیاش به قتل برساند و اعتقاد دارد که آدم باید پاک باشد.»
اکبر خرمدین گفتهاست: «پسرم مجرد بود. به خاطر اختلافاتی که داشتیم صبح یکشنبه او را با خوراندن مواد بیهوشی، بیهوش کردم و سپس با ضربات چاقو به قتل رساندم و برای خارج کردن جسدش از خانه، آن را تکهتکه کردم و در نزدیکترین سطل آشغال خیابان انداختم.»
حسین رحیمی، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ، نیز گفت که پدر و مادر بابک خرمدین بعد از قتل داماد و دخترشان، ادعا میکردند داماد و دخترشان در خارج از کشور زندگی میکنند در صورتی که آنها را در داخل کشور به قتل رسانده بودند.
اکبر خرمدین پیشتر دربارهٔ دلیل قتل بابک نیز گفته بود: «بابک از ۵ یا ۶ سال قبل ناگهان تغییر رویه و رفتار داد و عقاید متفاوتش رو شد. از کارهایش خسته شده بودم. من و مادرش را خیلی اذیت میکرد. افکارش با ما مطابقت نداشت. حرفهایی میزد که اصلاً با اصول من یکی نبود.»
او که دارای گرایش های عربستیزانه است در پاسخ به این سؤال که این همه شخصیتهای تاریخی چرا به سمت بابک خرمدین رفتید؟ گفت: «بخاطر اینکه ضد عرب بود. به دلیل اینکه عربها آن موقع در ایران بودند و ۲۷۰ سال بر ما حکومت کردند. نهضت از زمان ابومسلم شروع شد. نهضت ابومسلم پنج سال بود. نهضت بابک ۲۲ سال بود. بابک ۲۲ سال با اعراب جنگید و این سبب شد که توانستیم اعراب را از ایران پاک و مقدس بیرون کنیم.» وی اضافه کرد: «من ائمه اطهار را میپرستم، دوستشان دارم و پیرو مکتب علی و محمد هستم. به خاطر همین، حضرت علی میگوید بهترین سرمایه یک انسان فرزند نیک است منتها فرزندان من ۱۷ سال زمانی که دانشگاه رفتند بالاسرشان نبودم.»