سهم ناچیز جامعه پرستاری از کارانه ۵ هزار میلیاردی
قائم مقام سازمان نظام پرستاری با انتقاد از عدم پرداخت کارانه پرستاران گفت: وزیر بهداشت اگر قصد پرداخت مطالبه پرستاران را داشت میتوانست از درآمد دانشگاهها این مطالبات را بپردازد.
شریفی ادامه داد: هربار به بهانههای واهی این طرح را عملی نکردهاند. حتی اگر در سال آینده وزیر بهداشت میخواست قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاران را اجرایی کند باید در بودجه سال 96 اعتباری را برای اجرایی کردن این قانون در نظر میگرفت که متاسفانه چیزی در نظر نگرفتند. ما در سال آینده هم امیدی به بهبود وضعیت موجود نداریم. این نشان میدهد که وزارت بهداشت هیچ عزم و ارادهای برای رسیدگی به وضعیت جامعه پرستاری ندارد.
وی به عدم پرداخت کارانه به پرستاران اشاره و خاطرنشان کرد: پزشکان و پرستاران یازده ماه است که کارانه دریافت نکردهاند. باید توجه داشت که سهم پرستاران از این مبلغ بسیار کمتر از پزشکان است. از پنج هزار میلیارد تومان مطالبه پزشکان و پرستاران از کارانه، تنها حدود پانصد میلیارد تومان مربوط به پرستاران است. وزیر محترم اگر قصد پرداخت مطالبه پرستاران را داشت میتوانست از درآمد دانشگاهها این مبلغ را بپردازد.
شریفمقدم در این خصوص مدعی شد: به نوعی پرداخت مطالبه کارانه پرستاران را گروکشی کردهاند به این صورت که پرداخت کارانه پرستاران را به پرداخت کارانه پزشکان گره زدهاند و میگویند، کارانهها را یک جا پرداخت خواهیم کرد.
قائم مقام سازمان نظام پرستاری با اشاره به عملکرد وزرات بهداشت در خصوص رسیدگی به وضعیت پرستاران گفت: در مدتی که از وزارت آقای هاشمی میگذرد رفتارها و فعالیتشان نشان میدهد که قصدی برای کمک به جامعه پرستاری کشور نداشت. اکنون هم با توجه به اینکه در اواخر دوره وزارت ایشان هستیم، امید به اینکه کاری برای جامعه پرستاران انجام دهد؛ وجود ندارد.
شریفمقدم در پایان خاطرنشان کرد: جامعه پرستاری کشور بر اثر عملکرد نامطلوب وزارت بهداشت وضعیت بسیار ملتهبی دارد. در این سه، چهار سال گذشته وزیر محترم بهداشت تنها با قولهایی که هیچگاه عملی نشد؛ جامعه پرستاری کشور را سرگرم کردهاند و اکنون هم جامعه پرستاری کشور به شدت از وضعیت موجود ابراز نارضایتی میکنند و این التهاب در بین پرستاران بسیار محسوس است.