
وضعیت پرونده عامل انتشار خبر «گربه خوری»

دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان درباره پرونده فرد منتشر کننده مطلبی با عنوان «خوردن گوشت گربه و کلاغ مرده به دلیل فقر و نداری در روستاهای سیستان» توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش شما نیوز ، دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان درباره پرونده فرد منتشر کننده مطلبی با عنوان «خوردن گوشت گربه و کلاغ مرده به دلیل فقر و نداری در روستاهای سیستان» توضیحاتی ارائه کرد.
حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد درباره تصویر منتشر شده از گربه خواری در فضای مجازی توسط یکی از خبرنگاران نیز گفت: هدف برخی افراد از انتشار چنین مواردی در فضای مجازی، «لایک» بیشتر است اما نباید با این اقدامات موجب هتک حرمت و حیثیت افراد شوند و احساسات و عواطف جامعه را جریحه دار کنند.
قاضی «موحدی راد» تصریح کرد: پرونده قضایی برای این خبرنگار ساکن تهران تشکیل شده است و به طور قطع نیابتی را برای رسیدگی به پرونده وی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارسال خواهیم کرد.