شمانیوز
شما نیوز

اکستنشن مژه چه عوارضی دارد؟

اکستنشن مژه چه عوارضی دارد؟

اکستنشن مژه به نوعی استفاده ار مژه مصنوعی است با این تفاوت که در این روش ماندگاری مژه‌ها طولانی‌تر است، در ادامه با جزئیات بیشتری روش اکستنشن مژه و عوارض آن معرفی می‌شوند

بسیاری از ما به دنبال داشتن مژه‌های پر و بلند هستیم. یکی از روش‌هایی که امروزه برای پر و بلند کردن مژه‌ها استفاده می‌شود، اکستنشن مژه eyelash extensions است. اکستنشن مژه ماندگاری بیشتری نسبت به سایر گزینه‌ها دارد. بسیاری از خانم‌هایی که قصد انجام اکستنشن مژه را دارند، سوالات زیادی در مورد این روش دارند که در ادامه به برخی از مهم‌ترین پرسش‌ها در مورد اکستنشن مژه پاسخ داده می‌شود.

اکستنشن مژه فیبر‌های مصنوعی هستند که با کمک چسب‌های طبی به مژه‌های طبیعی متصل می‌شوند. مژه‌هایی که در اکستنشن استفاده می‌شوند دارای اندازه‌های مختلف هستند که از ۶ میلی متر تا ۱۸ میلی متر متفاوتند و همگی دارای یک انحنا و خمیدگی می‌باشند. با انجام درست اکستنشن مژه چشم‌ها درشت‌تر به نظر می‌آیند. با مراقبت‌های درست از اکستنشن مژه تا ۶ هفته ماندگاری خواهد داشت.

اکستنشن مژه چه عوارضی دارد؟

مژه‌های اکستنشن شده همه با هم می‌ریزند؟ اکستنشن مژه‌ها با چرخه طبیعی رشد مو‌ها که معمولا بین ۶ تا ۸ هفته است، می‌ریزد. ترمیم اکستنشن می‌تواند جبران مژه‌های ریخته شده را بکند. ترمیم اکستنشن هر دو تا سه هفته توصیه می‌شود.

آیا اکستنشن مژه به مژه‌های طبیعی آسیب می‌زند؟ اگر فردی که عمل اکستنشن را انجام می‌دهد مهارت کافی در این کار داشته باشد و از مواد مرغوب برای این کار استفاده کند، آسیبی به مژه هی طبیعی وارد نمی‌شود. اکستنشن به تنهایی به مژه‌ها آسیب نمی‌زند. آسیب دیدن مژه‌ها نتیجه استفاده نادرست یا انتخاب نوع نامناسب مژه است. عواملی که به مژه‌های طبیعی آسیب می‌زنند، عبارتند از:

استفاده از اکستنشن‌های سنگین برای مژه‌های طبیعی که باعث ریزش زودتر از موعد اکستنشن‌ها می‌شود

مالیدن چشم‌ها که باعث شکستن مژه‌های طبیعی می‌شود مراقبت از مژه‌ها و نمالیدن آن‌ها در هر شرایطی بسیار مهم است.

چطور برای اکستنشن مژه آماده شویم؟ روزی که قرار است اکستنشن مژه انجام دهید به مژه‌های خود ریمل نزنید و از مواد آرایشی چرب در اطراف چشم خود استفاده نکنید. این اقدامات باعث می‌شود چسب به کار رفته بهتر عمل کند و فرایند اکستنشن راحت‌تر انجام شود.

فرایند اکستنشن مژه چقدر طول می‌کشد؟ طول مدت جلسه اکستنشن مژه بستگی به نوع اکستنشن و حجم مورد نظر دارد که این مدت از یک ساعت تا دو ساعت متغیر است.

آیا اکستنشن مژه باعث نابینایی می‌شود؟ در زمان انجام اکستنشن خیلی خیلی مهم است که چسب مورد استفاده هیچ تماسی با چشم نداشته باشد، تماس این چسب با چشم ممکن است باعث نابینایی فرد شود. به هرحال نابینایی بر اثر اکستنشن مژه به ندرت رخ می‌دهد، چرا که چسب بسیار کمی در این فرایند استفاده می‌شود. به همین دلیل باز هم توصیه می‌شود که برای انجام این کار به تکنیسین با تجربه مراجعه کنید.

به علاوه توصیه می‌شود تا ۴۸ ساعت پس از اکستنشن مژه از خیس شدن و آب رسیدن به مژه‌ها اجتناب کنید. در این فاصله می‌توانید دوش بگیرید، اما از خیس نشدن مژه‌ها مطمئن شوید.

نکته مهم این که گریه کردن هم باعث خیس شدن مژه‌ها می‌شود، تا ۴۸ ساعت از گریه کردن هم باید اجتناب شود.

آیا می‌توان با اکستنشن از ریمل استفاده کرد؟ یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اکستنشن مژه این است که دیگر نیازی به استفاده از ریمل ندارید. استفاده از ریمل با اکستنشن مژه توصیه نمی‌شود چرا که پاک کردن ریمل از مژه‌ها سخت است و باعث شکستگی مژه‌ها می‌شود. اگر می‌خواهید از ریمل استفاده کنید می‌توانید از آن فقط روی مژه‌های پایینی خود بزنید و همچنین از مژه‌های ضد آب اجتناب کنید.

به علاوه برای شستن صورت تنها از پاک کننده‌هایی استفاده کنید که برای مژه‌های اکستنشن بی خطر هستند. برخی محصولات حاوی ترکیباتی هستند که چسبندگی اکستنشن مژه را ضعیف کرده و باعث می‌شوند مژه زودتر از موعد بریزد.

هر چند وقت یک بار لازم است اکستنشن مژه ترمیم شود؟ برای ترمیم اصلا لازم نیست اکستنشن‌های قبلی برداشته شوند و اکستنشن جدید جای آن‌ها قرار بگیرد. مژه‌های طبیعی مانند موهایتان طی یک دوره می‌ریزند و جای آن‌ها مژه‌های جدید می‌روید؛ بنابراین مدتی پس از اکستنشن مژه‌ها از نظر بلندی و پر بودن تغییر خواهد کرد و در نتیجه بخش‌هایی از پلک ممکن است خالی باشند.

ترمیم اکستنشن مژه از کاشت اولیه آن سخت‌تر است و مهارت بیشتری لازم دارد، چرا که مژه‌ها بلند هستند و بخش‌های مختلفی از پلک نیاز به اکستنشن دارند؛ بنابراین ایجاد تقارن در این شرایط کار سخت تری است. برای اینکه همیشه مژه‌ها پر و بلند به نظر برسند توصیه می‌شود هر دو یا سه هفته ترمیم انجام شود؛ و در انتها اینکه برای فر کردن مژه‌های اکستنشن شده از فر مژه به هیچ وجه استفاده نکنید، از مالیدن چشم‌ها و همچنین از چرب شدن مژه‌ها اجتناب کنید.

عوارض اکستنشن مژه اکستنشن مژه بسیار زیباست، اما مانند تمام فرایند‌های زیبایی و آرایشی دیگر دارای عوارضی است که قبل از انجام آن بهتر است از عوارض اکستنشن مژه نیز آگاه شوید. همانطور که قبل از این هم گفته شده برای انجام این کار مراجعه به یک فرد متخصص و با تجربه بسیار مهم است. به علاوه قبل از تعیین وقت بهتر است در مورد سالن مورد نظر خود نیز تحقیقات کافی انجام دهید.

انجام تمام این اقدامات احتیاطی احتمال بروز عوارض جانبی و عفونت را به حداقل می‌رساند. به علاوه در طول انجام فرایند حتما چشم‌ها را کاملا بسته نگه دارید تا از وارد شدن چسب یا بخار چسب به داخل چشم جلوگیری کنید. چسب مژه گاهی واکنش‌های حساسیتی شدید در پی دارد، از ریزش اشک از چشم گرفته تا سوزش‌های خیلی شدید.

عوارض اکستنشن مژه بر روی چشم و پوست چسبی که برای اکستنشن مژه استفاده می‌شود حاوی ترکیباتی و مواد شیمیایی است که تحریک کننده و خطرناک هستند. اگر به این مواد شیمیایی حساسیت داشته باشید، طی دو تا سه روز پس از انجام اکستنشن عوارضی را مشاهده می‌کنید. این عوارض عبارتند از:

ایجاد لخته خون در چشم سوزش چشم خارش چشم درد جوش‌های پوستی قرمزی و التهاب چشم‌ها یا پلک‌ها التهاب خیلی شدید

برخی ترکیباتی که در چسب مژه وجود دارند، عبارتند از:

فرمالدئید لاتکس صمغ سلولز سیانواکریلات cyanoacrylates اسید بنزوئیک

برخی ترکیباتی که در پاک کننده‌های چسب مژه وجود دارد عبارتند از:

فرمالدئید پروپلین گلیکول گرانیول geraniol هر یک از ما به یک ماده شیمیایی حساسیت داریم، به هرحال توصیه می‌شود هرگز از چسبی که حاوی فرمالدئید، یک سم تحریک کننده، است استفاده نشود.

برخی ترکیبات دیگر در این چسب‌ها موجب تحریک پوست یا واکنش‌های حساسیتی می‌شوند. اگر اولین باری است که اکستنشن مزه انجام می‌دهید یا دارای پوست حساسی هستید، حتما ابتدا تست پچ patch test را انجام دهید. در این تست کمی از چسب و مواد مورد استفاده در اکستنشن مژه روی بخش کوچکی از پوست مورد استفاده قرار می‌گیرند تا واکنش پوست نسبت به این مواد مشخص شود.

عوارض اکستنشن بر روی مژه‌های طبیعی اکستنشن مژه باعث می‌شود مژه‌های طبیعی بشکنند یا نازک‌تر شوند، اما این عوارض را می‌توان با مراقبت و رفتار ملایم با مژه‌ها به حداقل رساند. از کشیدن مژه‌ها و مالیدن چشم‌ها جدا اجتناب کنید.

منبع: سیمرغ

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین