شمانیوز
شما نیوز

با حضور تورج اصلانى کارگردان و پیام احمدی‌نیا از بازیگران اصلی فیلم؛

«حمال طلا» مورد استقبال تماشاگران هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم «دهوک» قرار گرفت

«حمال طلا» مورد استقبال تماشاگران هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم «دهوک» قرار گرفت

فیلم سینمایى «حمال طلا» به کارگردانى تورج اصلانى در بخش رقابتی «سینمای جهان» در هفتمین دوره جشنواره بین‌‌المللی فیلم «دهوک» روی پرده رفت و مورد استقبال تماشاگران این رویداد سینمایی قرار گرفت.

به گزارش شمانیوز؛ فیلم سینمایى «حمال طلا» Gold Runner به کارگردانى تورج اصلانى، به نویسندگی تورج اصلانى و هادی نادی و به تهیه‌کنندگى منصور سهراب‌پور در جدیدترین و سومین اکران بین‌المللی خود؛ به نمایندگی از سینمای ایران و با حضور تورج اصلانى کارگردان و پیام احمدی‌نیا از بازیگران اصلی این فیلم در دو سانس مختلف، از جمله؛ در ساعت 19 روز چهارشنبه 20 شهریور ماه (11 سپتامبر 2019) و همچنین در ساعت 15 روز پنجشنبه 21 شهریور ماه (12 سپتامبر 2019) در بخش رقابتی «سینمای جهان» World Cinema در هفتمین دوره جشنواره بین‌‌المللی فیلم «دهوک» Duhok در اقلیم کردستان عراق به نمایش درآمد و مورد استقبال تماشاگران حاضر در این رویداد سینمایی قرار گرفت؛ به طوری‌که تمام صندلی‌های حاضر در سالن نمایش این فیلم، مملو از جمعیت بود و تعدادی از علاقمندان نیز در راهروهای سالن «سینماکس 2»، روی زمین، به تماشای این اثر سینمایی نشستند.  

 

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ «حمال طلا»

پس از پایان نمایش «حمال طلا»، جلسه پرسش و پاسخ این اثر سینمایى در سالن «سینماکس 2» شهر دهوک برگزار شد و تورج اصلانى و پیام احمدی‌نیا به سوالات تماشاگران حاضر در سالن جواب دادند.

 

کارگردانی برای من گفت‌وگو و دیالوگ است

تورج اصلانى در مورد ساخت فیلم سینمایى «حمال طلا» گفت: این فیلم، دومین اثر سینمایی من به عنوان کارگردان است. بدون شک، بین مدیرفیلمبرداری و کارگردانی تفاوت‌هایی وجود دارد. مدیرفیلمبرداری شعل من است و کارگردانی برای من گفت‌وگو و دیالوگ است و حرف‌هایی دارم که در مقام کارگردان باید آن را با اثرم بیان کنم. 

 

در «حمال طلا» بر روی زندگی کارگری تمرکز کردم

وی در جواب سوالی در مورد تمرکز بر روی قشر فقیری از جامعه، در فیلم سینمایى «حمال طلا» گفت: در این فیلم به زندگی کارگران پرداختم و در واقع در این اثر خود، می‌خواستم به زندگی و مشقات آنها بپردازم؛ چون واقعاً زندگی خیلی سختی دارند؛ به همین دلیل، در «حمال طلا» خواستم که بر روی زندگی کارگری تمرکز کنم. می‌خواستم که بوی کثافتی که در فیلم وجود دارد؛ در سالن سینما هم احساس شود و تماشاگر آن را استنشاق کند.

 

باید تکنیک در خدمت چشم باشد

این کارگردان سینما در جواب سوال یکی از تماشاگران در مورد چگونگی گرفتن تصاویر فیلم سینمایى «حمال طلا» گفت: چشم هر آنچه را که مشاهده می‌کند، باید تکنیک در خدمت آن باشد.

 

با همه هوش و ذکاوتی که داریم فردا را نمی‌توان پیش‌بینی کرد

اصلانی در جواب سوال دیگری در مورد روند داستان فیلم سینمایى «حمال طلا» گفت: وقتی‌که در کشوری مثل ایران زندگی می‌کنید هیچ چیزی‌ قابل پیش‌بینی نیست؛ هر چقدر هم که باهوش باشید از اتفاقات اجتماعی رکب می‌خورید، بخصوص در مسائل اقتصادی افرادی در ایران یک شبه میلیاردر می‌شوند و یک شبه سقوط می‌کنند و این واقعیت این روزهای ایران است. با همه هوش و ذکاوتی که داریم فردا را نمی‌توان در ایران، پیش‌بینی کرد.

 

برای هر سکانسی تقربیاً یک روز کامل تمرین می‌کردیم

در ادامه این جلسه، پیام احمدی‌نیا از بازیگران اصلی فیلم سینمایى «حمال طلا» در مورد هماهنگی بازیگران این فیلم با یکدیگر گفت: ما برای هر سکانسی تقربیاً یک روز کامل با دوربین و بازیگران تمرین می‌کردیم و آن پلان را در آخر وقت آن روز، می‌گرفتیم. به همین دلیل، همه گروه با همدیگر مچ بودیم.  

 

نخستین حضور «حمال طلا» در جشنواره بین‌المللی فیلم «بوسان»

فیلم سینمایى «حمال طلا» که توسط کمپانی پخش بین‌المللی «آرت هود»  Arthoodدر سطح جهان پخش می‌شود در نخستین حضور بین‌المللی خود به نمایندگی از سینمای ایران در بخش رقابتی اصلی «جریان‌های نو» New Currents در بیست و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «بوسان» Busan در کشور کره جنوبی روی پرده رفت و در ادامه، در بخش رقابتی «نگاه نو» در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر هم به نمایش در آمد و کاندید بهترین فیلم این رویداد معتبر سینمای ایران بود.

 

جشنواره بین‌‌‌المللی فیلم «دهوک» با یاد «یولماز گونای»

جشنواره بین‌‌‌المللی فیلم «دهوک» که با یاد «یولماز گونای» کارگردان سرشناس برنده جایزه نخل طلای جشنواره بین‌‌المللی فیلم «کن» فرانسه در سال 1982 و با هدف پل ارتباطی میان کارگردان کُرد و کارگردانان سراسر جهان و همچنین ایجاد تبادل فرهنگی میان ملت‌های مختلف دنیا تأسیس شده است؛ در قالب فیلم‌های بلند سینمایی، کوتاه و مستند در بخش‌های مختلف رقابتی و غیررقابتی از جمله؛ بخش رقابتی «سینمای جهان»، بخش رقابتی «سینمای کُردی»، «چشم‌انداز سینمای جهان»، «پانورامای سینمای کردستان»، بخش «نمایش ویژه» و ... در روزهای 18 تا 25 شهریور ماه جاری (9 تا 16 سپتامبر 2019) در سالن «کنگره» دانشگاه دهوک و همچنین سه سالن سینمایی مرکز «مازی مول» در شهر دهوک در اقلیم کردستان برگزار می‌شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی