شمانیوز
شما نیوز

پروسپیتان، دارویی موثر برای رفع سرفه های مداوم شبانه تان

پروسپیتان، دارویی موثر برای رفع سرفه های مداوم شبانه تان

پروسپیتان (Prospitan) از داروهای گیاهی خلط‌ آور و ضدسرفه است که برای درمان سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی یا عفونت، تجویز می‌شود. این دارو از عصاره گیاه پیچک تهیه شده و عارضه جانبی خاصی ندارد.

شربت پروسپیتان (Prospitan) یک داروی گیاهی است که با استفاده از عصاره خشک برگ "پیچک" تهیه شده و اثرات خلط‌آوری و ضد سرفه دارد. برگ‌های پیچک حاوی مواد ضد اسپاسمی هستند که برای درمان التهاب‌های دستگاه تنفسی و رفع سرفه‌های خشک، بسیار مفید است. شربت پروسپیتان دارویی مناسب برای بیماری‌های رایج برونشیت، نفس‌های کوتاه، سوزش گلو و سرفه‌های رنج‌آور و دردناک است. از ویژگی‌های مثبت دارو شربت پروسپیتان این است که فاقد هر گونه مواد رنگ دهنده، الکل و شکر است.

 

هشدار: توجه داشته باشید که بیماری‌هایی مثل عفونت‌های تنفسی، تومورهای قفسه سینه و ریه و... ممکن است تنها با سرفه خود را نشان دهند و بنابراین رفع علائم آن‌ها با استفاده از این دارو تنها باعث پیشرفت بیماری و از دست دادن زمان می‌شود. بنابراین تنها زمانی از این دارو استفاده کنید که مطمئن شوید، منشا سرفه‌هایتان التهاب دستگاه تنفسی و سرماخوردگی است.

مقدار و نحوه مصرف شربت پروسپیتان برای کودکان و بزرگسالان

میزان دقیق مصرف این دارو، حتما باید توسط پزشک متخصص تعیین گردد. به طور معمول مقدار این دارو برای درمان سرفه به شرح زیر است:

    کودکان ۱ تا ۵ سال: ۲.۵ میلی‌لیتر، سه مرتبه در روز.

    کودکان ۶ تا ۹ سال: ۵ میلی‌لیتر، سه مرتبه در روز.

    افراد بالای ۱۰ سال: ۵ الی ۷.۵ میلی‌لیتر، سه مرتبه در روز.

بهتر است مصرف دارو به فاصله ۱ ساعت قبل یا ۲ ساعت بعد از صرف غذا باشد.

    مصرف این شربت برای خانم‌ها در دوران بارداری و شیردهی و افرادی که نسبت به پیچک حساسیت دارند، ممنوع است.

    طول دوره درمان با شربت پروسپیتان حداقل یک هفته بوده و علائم بهبود بیماری پس از گذشت ۲ الی ۳ روز از مصرف دارو، مشخص خواهند شد.

    افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند، بهتر است قبل از مصرف این دارو، با پزشک مشورت کنند.

    هر نوع سابقه حساسیت دارویی که داشته‌اید، به پزشک اطلاع دهید.

    قبل از مصرف این دارو، فهرست کلیه داروهای خود را در اختیار پزشک قرار دهید. ممکن است برخی از داروها با داروی پروسپیتان تداخل داشته باشند.

    در صورتی که مصرف یک وعده از پروسپیتان را فراموش کردید، به محض یادآوری، داروی خود را مصرف کنید. اگر به زمان مصرف بعدی نزدیک هستید، دوز فراموش شده را رها کنید و به برنامه دارویی خود بازگردید.

    قبل از مصرف، شیشه شربت را به خوبی تکان دهید.

    مصرف شربت پروسپیتان برای کودکان زیر یک سال، توصیه نمی‌شود.

    در صورت تداوم بیماری یا در صورت بروز تنگی نفس، تب و خلط چرکی یا خونی، سریعا به پزشک مراجعه شود.

    اگر بعد از گذشت ده روز بهبودی مشاهده نشد، حتما به پزشک مراجعه شود.

    مصرف این شربت در افرادی که معده حساس دارند، ممکن است باعث اسهال شود.

    در صورت مشاهده هر گونه علائم غیر عادی بعد از مصرف داروی پروسپیتان، به یک مرکز اورژانس مراجعه کنید.

    مصرف همزمان این شربت با داروهای آنتی‌بیوتیک باعث تاثیرگذاری بهتر شده و روند درمان را بهبود می‌بخشد.

 

رفع سرفه با استفاده از روش‌های طبیعی و خانگی

 بر همگان واضح است که استفاده از گیاهان دارویی و یا داروهایی که منشا گیاهی دارند، بسیار کم‌عارضه‌تر از مصرف دیگر داروهاست. از این رو اخیرا استفاده از داروهای گیاهی با استقبال زیادی مواجه شده است و لابراتوارهای داروسازی هم تحقیقات خود را در رابطه با گیاهان دارویی، افزایش داده‌اند. برای درمان سرفه، علاوه بر استفاده از شربت پروسپیتان که خود یک داروی ضدسرفه گیاهی است، می‌توان از روش‌های خانگی هم استفاده کرد. برای اینکه با داروهای گیاهی و البته بدون عارضه برای رفع سرفه آشنا شوید؛ پیشنهاد می‌کنیم مطالب زیر را در این زمینه، مطالعه کنید.

سخن آخر

شیوع آنفلوانزا و سرماخوردگی در فصل سرد زمستان نسبت به دیگر زمان‌های سال، بیشتر است. برای اینکه بتوانید از بروز این بیماری پیشگیری کرده و یا حداقل دفعات بروز آن را کاهش دهید، نیازمند یک سیستم ایمنی قوی هستید تا مدافع خوبی در برابر آلودگی‌ها و ویروس‌ها باشد. برخی از خوراکی‌ها هستند که در رسیدن به این هدف می‌توانند به شما کمک کنند. اگر با این خوراکی‌ها آشنا نیستید، پیشنهاد می‌کنیم مطلب «تقویت سیستم ایمنی بدن با ۱۵ ماده خوراکی» را مطالعه فرمایید. با این وجود اگر گرفتار سرفه‌های پی‌د‌رپی شده باشید چاره‌ای جز مصرف دارو نخواهید داشت.

شما چه تجربه‌ای از مصرف داروهای ضد سرفه دارید؟ چه داروی موثر دیگری را برای این منظور می‌شناسید؟ خواهشمندیم در صورتی که تجربه مصرف این دارو را داشته و دیدگاهی در این‌باره دارید، تجربیات خود را با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

سایر داروهای خلط آور

شربت برم هگزین | قرص فلویموسیل | شربت سیموسپان | شربت برونسبان | موسینکس | شربت پدی کاف | شربت گایافنزین | شربت گایول | شربت آوی پکت

 

منبع : ستاره

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی