شمانیوز
شما نیوز

گروه مپنا/

بهره‌برداری از دو نیروگاه ساخت گروه مپنا در زنجان و مشهد

 بهره‌برداری از دو نیروگاه ساخت گروه مپنا در زنجان و مشهد

دو واحد گاز و یک واحد بخار ساخت متخصصان گروه مپنا روز پنجشنبه 5 آبان ماه وارد مرحله بهره‌برداری شدند.

نیروگاه سیکل ترکیبی آریان (زنجان ۲) با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید و دو واحد گاز ۱۸۳ مگاواتی آن وارد مدار شد.همزمان واحد دوم بخار نیروگاه فردوسی مشهد نیز با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات به بهره‌برداری رسید.

 در مراسم بهره‌برداری از این واحدها، وزیر نیرو گفت: با تلاش‌های همکاران صنعت برق و متخصصان و مدیریت ارشد گروه مپنا، در سال اول فعالیت دولت سیزدهم، شش هزار مگاوات شامل نیروگاه‌های حرارتی و ارتقای توان نیروگاه‌های موجود به شبکه برق کشور اضافه شد.

علی اکبر محرابیان اظهار داشت: در طول تابستان سال جاری بیش از ۹۸ درصد نیروگاه ها وارد مدار یا آماده فعالیت بودند که رکورد بسیار خوبی محسوب می‌شود.

 وی افزود: حدود ۱۵۰ هزار نفر در تولید برق نیروگاه سیکل ترکیبی زنجان سهام دارند و این نیروگاه کاملا خصوصی و مردمی است و انشاالله شاهد افتتاح واحد بخار نیروگاه تا تابستان سال آینده خواهیم بود.

در ادامه این مراسم، رئیس جمهور با اشاره به ناترازی‌های حوزه نیروگاهی در ابتدای شکل‌گیری دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: در سال اول دولت، شش هزار مگاوات وارد مدار شد و امروز نیز مجموعا ۱۰۲۶ مگاوات وارد مدار می‌شود.

ابراهیم رئیسی تصریح کرد: ساختن نیروگاه‌هایی با توانمندی داخلی افتخار بزرگی است و باید از شرکت مپنا و آقای علی‌آبادی مدیرعامل این شرکت تشکر کنیم که باعث افتخار کشور هستند.

 وی در ادامه گفت: نگاه قبل از این دولت به بیرون از کشور بود، اما امروز توربین با بهترین کیفیت در داخل و توسط مپنا ساخته و بهره‌برداری می‌شود.شرکت مپنا علاوه بر داخل بلکه در خارج از کشور نیز فعالیت و کار می‌کند که جای افتخار دارد.

شایان ذکر است نیروگاه سیکل ترکیبی آریان شامل دو واحد گازی هر کدام به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت ۱۸۰ مگاوات جمع ۵۴۶ مگاوات است.

کارفرمای پروژه شرکت توسعه انرژی شمال و جنوب و مشاور آن شرکت مهندسی قدس نیرو است. این نیروگاه در ۸۲ کیلومتری اتوبان زنجان تبریز قرار دارد.

همچنین نیروگاه فردوسی که با حضور "عباس علی آبادی" مدیرعامل گروه مپنا و به صورت ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رسید شامل شش واحد گازی و سه واحد بخار به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات است.این پروژه در راستای افزایش تولید برق و پاسخگویی به رشد مصرف در منطقه، افزایش راندمان نیروگاه‌های گازی با تبدیل به سیکل ترکیبی و نیز کاهش آلایندگی زیست محیطی اجرا شده است.

نیروگاه فردوسی در کیلومتر ۱۵ جاده مشهد قوچان قرار دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
جهت مشاهده نظرات دیگران اینجا کلیک کنید
copied

  • اخبار داغ
  • پربحث‌ترین ها
  • اخبار روز
  • پربیننده ترین
تبلیغات متنی