![شمانیوز](/images/logo_header.png)
مدیرعامل بانک دی:
ادغام 3 شرکت عمرانی گروه مالی دی با جدیت پیگیری می شود
![ادغام 3 شرکت عمرانی گروه مالی دی با جدیت پیگیری می شود](https://cdn.shomanews.com/thumbnail/7tl0w9lZ9CNI/LJuSk844dp1AauVSDARFxQNsC4gBAQPzcRzGw6jmw-VtifFcV1tStDZjaPCCOwB7s4ozQKcbCVmogOVBmfOx7bbWVsxBHFOX-M-_UgDb51mqXgUlZ5hSPLnIKUwa4wT7CNuXdKfHp3A9K29PjnCUlg,,/%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9.jpg)
مدیرعامل بانک دی بر لزوم پیگیری جدی روند ادغام شرکتهای عمرانی گروه مالی دی تاکید کرد.
علیرضا قیطاسی در دیدار با مدیرعامل و مدیران ارشد گروه مالی دی با بیان این که پروندههای حقوقی شرکتهای زیرمجموعه گروه مالی دی باید با استفاده از وکلای مجرب، به سرعت پیگیری شود، اظهار کرد: ارزش املاک باید به روزرسانی شده و روند واگذاری املاک و اموال مازاد باید تسریع گردد.
مدیرعامل بانک دی همچنین با تاکید بر این که تهاتر املاک و فروش اموال مازاد باید همه منافع بانک را تامین کند، ادامه داد: همه ارکان بانک و گروه مالی باید در روند رو به پیشرفت مجموعه دی سهیم و هم صدا باشند.
قیطاسی با اشاره به عملکرد شش ماهه نخست امسال بانک که از کاهش زیان آن حکایت دارد، گفت: با تعیین تکلیف مطالبات و استفاده از همه ابزارهای قانونی، بانک به سرعت در حال اصلاح ترازنامه است و آینده بسیار خوبی برای آن پیش بینی می شود.
وی همچنین در خصوص فعال کردن دفتر بسیج گروه مالی دی تاکید کرد: بسیجیان باید در زمینه کاری و تخصصی خود حرفه ای و سرآمد باشند.
در این جلسه، مهدی معدنچی زاج مدیرعامل گروه مالی دی نیز گزارشی از عملکرد این گروه ارائه کرد.
روابطعمومی بانک دی