مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان اصفهان در آیین عملیات اجرایی احداث بزرگترین نیروگاه برق خورشیدی کشور:
با سرمایه گذاری فولاد مبارکه ظرفیت نیروگاه های خورشیدی کشور دو برابر می شود
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان اصفهان گفت: ۸۶۰ گیگاوات نیروگاه تا سال ۲۰۲۲ در کل دنیا ایجاد شده که ایران نیز در بین کشورهای دنیا سرمایه گذاری خوبی در این زمینه داشته است که فولاد مبارکه با سرمایه گذاری در حوزه نیروگاه خورشیدی، ظرفیت موجود نیروگاه های خورشیدی کشور را به دو برابر می رساند.
آیین عملیات اجرایی احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در استان اصفهان با حضور جمعی از مدیران و مسئولان کشوری و استانی در سالن همایش های دانشگاه کوهپایه آغاز شد.
رسول موسیرضایی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان اصفهان در این آیین اظهار کرد: زیرساخت های مناسبی در سال های گذشته در سطح استان اجرا شده و برنامه هایی برای توسعه این زیرساخت ها در دست اقدام است البته در منطقه اصفهان نیاز به زیرساخت های بیشتری نیز هست تا شبکه و نیروگاه های موجود توسعه پیدا کند.
وی گفت: یکی از طرح های بزرگ پروژه ۱۰۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه است که پیشرفت خوبی داشته و در آینده ای نزدیک فاز اول آن به بهره برداری می رسد. این در حالی است که امروز به خاطر کمبود سوخت قسمتی از ظرفیت نیروگاه های استان قابل استفاده نیستند که برای برون رفت از این مشکلات باید به سمت تولید انرژی با استفاده از روش های پاک حرکت کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان اصفهان افزود: ۸۶۰ گیگاوات نیروگاه تا سال ۲۰۲۲ در کل دنیا ایجاد شده که ایران نیز در بین کشورهای دنیا سرمایه گذاری خوبی در این زمینه داشته است که فولاد مبارکه با سرمایه گذاری در حوزه نیروگاه خورشیدی، ظرفیت موجود نیروگاه های خورشیدی کشور را به دو برابر می رساند.
موسیرضایی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۱۰ درصد ظرفیت نیروگاهی کشور در استان اصفهان است که شامل تعدادی نیروگاه کوچک و بزرگ است. همچنین کمتر از ۵ درصد ظرفیت نیروگاه های بادی کشور، در استان اصفهان ایجاد شده و امیدواریم در این زمینه نیز اصفهان بتواند توسعه قابل توجهی را انجام دهد.
وی تصریح کرد: بیشترین میزان مناقصه به ثمر رسیده در سطح کشور در زمینه نیروگاهی به استان اصفهان تعلق دارد که ظرفیت آن چیزی حدود ۴ هزار مگاوات است که فولاد مبارکه عملیات اجرایی بخشی از آن را امروز آغاز می کند.
ایراسین